529
Комплекти Сд.Кфз.184 Фердинанд
Резервуар: Мій пізній paternal дід має два Red Star Orders. Один з них, згідно з батьком, він отримав за те, що в командуванні гармати, збивав німецьку самопродану гармату «Фердинанд». Я показав мій батько SPG спалив немовляту. Грандпа командував гармату ЗІС-3. З огляду на те, що ZIS-3 з середньої відстані може пошкодити Фердинанд тільки біг, він запропонував, що це був автомобіль II-03. У 654-му Батталіоні були три транспортні засоби, які були пошкоджені і спалені, і тільки один, що пережили при підході станції з села Горелоє, де транспортні засоби були вражені пожежним мішком в шахтному полі.
Я вирішив показати тільки Фердинанд II-03, тому що ЗІС-3 і артилерійці зібрані, але не доводили до розуму і не фарбуються.
Ось 36 фото.
Підібрано, пропилюється вниз, з'ясував що ще пити:
Використовуються штампувальні оловіки з пасти на готову частину, платіжні картки, нітрошплатні для автомобілів, клею та всілякими клиперами.
Фото 3
Ручка зуба хороша!
Фото 4
Фото 5
Фото 6
Частини зубної пасти!
Фото 7
р.
Фото 8
Фото 9
Фото 10
Я забули сказати. На всіх зварах немає.
Фото 11
Фото 12
Фото 13
Р
Фото 14
Фото 15
Фото 16
Фото 17
Ось ми йдемо. Без трафаретної щітки не ставиться до рівного з'явилися плями не з тонкого ганку.
Фото 18
Фото 19
Трохи пилу зверху на декалі.
Фото 20
Фото 21
Фото 22
Нанесені пластини, потім випилюють трохи більше, перед настоюванням.
Габаритний зображення
Фото 23
Фото 24.
,00 Р
Фото 25
Фото 26
Р
Фото 27
Фото 28
р.
Фото 29
Ми кладемо всі пиломатеріали і гілки і так далі.
Фото 30
До настоянки
доб.
Фото 31
Фото 32
Фото 33
Тонкий, вимити, принести.
Фото 34
р.
Фото 35
Фото 36
Результати
Всі Ви можете зробити все зараз.
Він залишається для мене, щоб зробити реальні гусениці, для цього є пилений Елефант:) і гармата з артилерійцями, щоб закінчити.
Джерело:
Я вирішив показати тільки Фердинанд II-03, тому що ЗІС-3 і артилерійці зібрані, але не доводили до розуму і не фарбуються.
Ось 36 фото.
Підібрано, пропилюється вниз, з'ясував що ще пити:
Використовуються штампувальні оловіки з пасти на готову частину, платіжні картки, нітрошплатні для автомобілів, клею та всілякими клиперами.
Фото 3
Ручка зуба хороша!
Фото 4
Фото 5
Фото 6
Частини зубної пасти!
Фото 7
р.
Фото 8
Фото 9
Фото 10
Я забули сказати. На всіх зварах немає.
Фото 11
Фото 12
Фото 13
Р
Фото 14
Фото 15
Фото 16
Фото 17
Ось ми йдемо. Без трафаретної щітки не ставиться до рівного з'явилися плями не з тонкого ганку.
Фото 18
Фото 19
Трохи пилу зверху на декалі.
Фото 20
Фото 21
Фото 22
Нанесені пластини, потім випилюють трохи більше, перед настоюванням.
Габаритний зображення
Фото 23
Фото 24.
,00 Р
Фото 25
Фото 26
Р
Фото 27
Фото 28
р.
Фото 29
Ми кладемо всі пиломатеріали і гілки і так далі.
Фото 30
До настоянки
доб.
Фото 31
Фото 32
Фото 33
Тонкий, вимити, принести.
Фото 34
р.
Фото 35
Фото 36
Результати
Всі Ви можете зробити все зараз.
Він залишається для мене, щоб зробити реальні гусениці, для цього є пилений Елефант:) і гармата з артилерійцями, щоб закінчити.
Джерело: