Киргизія пропонує легалізації марихуани

Для легалізації виробництва, продажу та використання марихуани в Киргизстані пропонує лікар-наролог, професор Женішбек Назаралєв. 16 січня на прес-конференції, кореспондент звітів IA REGNUM.

За його словами, легалізація марюани дозволить направляти прибутки від продажу до бюджету республіки, а не представників «чорної економіки». «Одна п'ять людей в Киргизстані димови. Декриміналізація застосування марихуани для лікувально-рекреаційних цілей зробить боротьбу з іншими видами лікарських засобів більш ефективним. З продажу марихуани слід обробити спеціалізованими точками під контролем Державної служби контролю наркоманії, лікар пояснив.

Женішбек Назаралєв зазначив, що в Киргизі, в першу чергу, необхідно сприяти боротьбі з алкоголізмом. «Алькохол викликає найбільшу шкоду генному басейні нації. Крім того, більшість злочинів вчиняються в стані алкогольної інтоксикації, він підкреслив.

Він додав, що «80% киргизіаз не розуміють, що марихуана.» «Чи слід розуміти, що він вже легалізовані в багатьох країнах. Я не пропагую марихуани в будь-який спосіб, я просто зробив пропозицію для її легалізації. Якщо необхідно, я можу зробити деякі навчальні роботи з цього питання. Ми можемо запросити фахівців з Німеччини, щоб поділитися досвідом легалізації.

Фак, є розумні лікарі!

Джерело: