520
Відвідування трюків.
Я пообіцяв когось, що я буду тримати мій обіцянку. І інші можуть бути зацікавлені. У мене є друзі на півночі, і я іноді літаю, щоб відвідати їх. Я дуже люблю північну хантію природи, з'єднання не зловживає так, щоб відпочинок був дуже особливим, спочатку ви звикли до тиші, навіть дико, а потім грація виходить ) Так ви можете дістатися до вертольота, я летю на такому літаку.
Вони мають будинок, як це побудовано місцевими нафтовими працівниками, і вони живуть там.
р.
Хоча цей будинок більший, ніж гостьовий будинок, ханті самі живуть в іншому, меншому.
Продукти зберігаються в лабораторій, це структура, в якій штанги не можуть досягати.
Ось ще одна лабаза
Природа казкова, див. для себе.
природа
озер
Р
маленькі струмки
Ось один.
р.
вечір
Не просто ніч. Тварини не знімали так на гілках. Щільність тварин.
кв.м.
Ось як їх обробити, в простому, лісі
Р
Ось власники.
багаття деревини, без неї
літня кухня
стільниця
На березі річки є така ванна.
Купання в лісі - це потрійне задоволення, особливо після бризки свіжої берези і дайвінг в ріку.
Час, щоб піти додому, пішки протягом півгодини.
Додано до [mergetime]1389878938[/mergetime]
Я отримав все)
Я хотів розмістити відео, але я не знаю, як прощати тебе.
Джерело:

Вони мають будинок, як це побудовано місцевими нафтовими працівниками, і вони живуть там.

Хоча цей будинок більший, ніж гостьовий будинок, ханті самі живуть в іншому, меншому.

Продукти зберігаються в лабораторій, це структура, в якій штанги не можуть досягати.

Ось ще одна лабаза

Природа казкова, див. для себе.

природа

озер

маленькі струмки

Ось один.

вечір

Не просто ніч. Тварини не знімали так на гілках. Щільність тварин.

Ось як їх обробити, в простому, лісі

Ось власники.

багаття деревини, без неї

літня кухня

стільниця

На березі річки є така ванна.

Купання в лісі - це потрійне задоволення, особливо після бризки свіжої берези і дайвінг в ріку.

Час, щоб піти додому, пішки протягом півгодини.
Додано до [mergetime]1389878938[/mergetime]
Я отримав все)

Я хотів розмістити відео, але я не знаю, як прощати тебе.
Джерело: