497
свінгери
На другий день повертається в Москву, перше, що ми робили був розпак, сіли, пити шампанське, і я пішов на прогулянку з собакою. Новорічна гармата не зупинилася на хвилину, «рокери», як ініговані запустили тисячі рублів в небо, пасери-бі були дико радіючими, або через ебать гроші або салют. Як звичайно, прогулянка з собакою в NG - це біг від куща до куща, повільний крок, коли все мовчить і жовчно при пострілі резюме. Ми повернулися додому. Я дуже закрив дверцята, ніж дзвіночок, я дивився в оці, на сходу стояли сусід названий Чук. Чому Чук? Я не знаю, просто чув. Я відкрив двері.
- З NG він сказав hello.
- Хай, ти теж.
Він запитав.
- Ну, десь, і чому б ви?
- Так, тут. Ми хочемо, щоб обсмажити барбекю, ми купили вугілля, і ми забули запалювання, є старе сухе дерево на дворі, яке Таджики не закінчилися з осені, беремо тепло з нього, пояснив він.
-Кебаб? Зовні? Чи п'яне, я побачила голову?
Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені axe або ні?
Я був швидкий, щоб заспокоїти його вниз і пішов шукати невелику туристичну віску.
Моє улюблене виходило на звукі мого скребкування в шафі.
Що ви робите тут? вона запитала.
Шукаю axe, я кинув його на плече. Але я знайшов її, і я повернувся до неї, тримаючи в руках токсин.
Вона просто помітила її голову і потрапила в приміщення. Я подарував в Чуку і закривав двері, бажаю йому удачу.
Після 20 хвилин, коли я вже змінив одяг, і підготував дивитися ще один Голлівудський шедевр, двербюст. Майн, подивився на мене, але нічого не скажеш. Я підійшов, кладемо на тапочки і відверто блукнув до дверей. У оці знову засмічений радісним і радним хребтом Чуки.
"Сан, це мене," він витінув.
до Що ще? - Я відкрив двері.
- Ви не курити,
- Ну, я відповів.
Я не курю, ви знаєте, Dimon, теж, Leha кинути. Позбавити блискавку, ху? Ми не можемо зробити вогонь, він серйозно просить.
Чи є хто-небудь на території більш світлим? Поставити їх, якщо вони будуть здивовані.
до Що ви робите? Чи падає ти? Ми не димаємо на майданчику, він сказав.
- Фак, ви не можете курити, але шашлики, так що ви можете обсмажити? - Я був знебочений.
Що-небудь написано про шашлики, а про курити його написано в чорному і білому кольорі: Випробувано, дрібно 2000 рублів! – продемонстрували знання законодавства Чук
Він приймав світліше на кухні і подав його в Чуку.
- Я сподіваюся, що це? - Я запитав.
до Так, так, спасибі вам дуже багато, я доведе все пізніше - і Чук радісний ран до ліфтів.
Закриваємо двері і повернулися назад в приміщення.
- Хто такий час? - Моя коханка запитала.
«Хоок прийшов на світло», - відповів я.
- Ну, вона переключила канали.
За годину або більше було пропущено, і я лежачи половину дупи, починаючи на екрані з одним оком. На двері ще один дзвіночок.
«Я збираюся вбити його!» - сказав солодкий.
- Зачекайте, можливо, що сталося, копс припинив там або щось - і я, зносивши мої тапочки, знову потрапивши до дверей.
Він дивився в око, галя Чуки стала ще більш рожевою і ще більш задоволеною появою забрали певну кількість сатинської води. Я відкрив двері.
- Ну, я слухаю. Я просив незрівнянно.
- Саня, не сердитися, ми не розраховуємо щось з шайбою. Ви не будете мати 3-5 речей, ви будете?
- Я не знаю, якщо вони не брали їх до заміського будинку, я знаходжу їх - і я бандрував в глибини квартири, щоб подивитися на шампунь.
Я повернувся до Чука.
Тут відразу ж візьміть стовпчики, щоб не повернутися назад. Що ще потрібно? Ви йдете прямо, або ви дійсно хочете спати, я запитав.
Чи є у вас додаткові помідори та огірки? У боргі? він запитав.
Я пішов до холодильника і взяв деякі помідори і огірки, кладуть їх в сумку і пішли на вхідні двері, в яких точка улюблена вийшла з спальні.
- Так, добре, давайте закуску - вона дрочить голову.
«Так, що закуска, просто багата овочами до сусіда», - відповів я.
«Я знаю ці овочі», - сказала вона.
Не відьмаю, я пішов до дверей і подав пакет до Чуку.
до Дякую, Сан, братно допомогли - він почав розсипатися компліментами.
Всі права, всі права, удачі, повік, і я закрив двері.
- Добре зроблено! Як доглядати за вами, вся в'їзд, сказав коханий.
Дозволяти до місця, я сказав.
Поблизу чотири ранку ще одна дверцята пана. Я не відповіла.
- Поверніть, я отримую. «Чи є наша гармата?» попросила мого улюбленого.
На слово: Зброя, стрибнув тридцять сантиметрів від ліжка.
- Я з'яю, сон - Я замовив
Як я підійшов двері, шукав в оці, вже два, Чук і Лега. Я відкрив двері.
- Ви чортуєте божевільний? Ви подивитеся на час? - Так.
- Саня! Про нас Останній, останній раз я захопив Lech
Остання дружина священика... Що відбулося знову? - Я пішов.
- Розсуваючи, ви знаєте, що. Починається монологія Чука.
О, відкриття, я ебать знати це 4 a.m., від вашої витонченості, я не спати всі 4 години.
- Не переривати. 4:00 хв. І магазини, що?
до Що про магазини? - Я не знаю.
- Магазини закриті. Закрило до 9:00. Нец, ти розумієш чого жаху? - сказав Чук.
- Не точно. Що ви хочете від мене? Ви хочете відкрити магазин? він запитав.
- Nooooo, прихована поганий - hickled Chuk
Що ви хочете від мене? - Я не розумію.
«Чи ви, коли ви заспокоїте? й
до Що це таке? Розкажіть, що робити або закрити двері.
- Як це? Зайдіть все, щоб пити? Що ми маємо це... Кубанський Місільний криз, Drought - Руки Відкритий Чук
«Я не маю нічого, у мене є половина пляшки шампанського. й
- Шампанське? - Леч зморшок. Що таке людина?
«Окай, ви не зупинитеся, чекаю, це хвилина», - відповів і пішов на кухню.
Я знайшов кілька пляшок Хортиця в шафі, вийшов в коридор, а потім шахта була намальована в спальні отвір:
- Я, добре, я вийшов закуску, тепер горілка пішла - вона побив її голову.
до Що ви говорите? Хлопці попросили, я сказав.
до Так, все зрозуміло, NG ми, я відчуваю, буде життєрадісно - почав почати улюблений.
Я швидко заспокійив її і дав її пляшки.
Всім, мій дорогий, поки не прийде. Ви не знаєте, що ви хочете? - Я.
- Так, yeah. Доброго дня! – сказав п'яний Чук
до Що таке твій улюблений? Що таке неправильне? – кричав на Чук Лех
- Пардон, Мадам, Щасливий Новий рік - Хіккуп Чук.
Я закрив двері за ними. Сон вже був від змії, тому ми виходимо на зомбі коробку і трендували близько нічого до його супроводження. Після 40 хвилин знову зануриться дверний дзвінок.
"Я не відкрита", - сказав він.
до Ні, відкрийте його, я дивлюся, як це кінець гонни.
Він вийшов з ліжка, ходив до дверей і, не запитуючи, хто він був, відкрив двері. У своїх руках була величезна пластина з барбекю.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Або з нашого столу до вашого столу, Leha - сказав він.
Я взяв пластину і подякував йому.
«І ми, будемо йти, є наш сусід від 6-ї пари більше пляшок», - сказав Лега.
Я закрив двері і почав шукати барбекю на плиті.
Не треба варити сніданок, кохану посмішку.
Авторизація
Джерело:
- З NG він сказав hello.
- Хай, ти теж.
Він запитав.
- Ну, десь, і чому б ви?
- Так, тут. Ми хочемо, щоб обсмажити барбекю, ми купили вугілля, і ми забули запалювання, є старе сухе дерево на дворі, яке Таджики не закінчилися з осені, беремо тепло з нього, пояснив він.
-Кебаб? Зовні? Чи п'яне, я побачила голову?
Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені axe або ні?
Я був швидкий, щоб заспокоїти його вниз і пішов шукати невелику туристичну віску.
Моє улюблене виходило на звукі мого скребкування в шафі.
Що ви робите тут? вона запитала.
Шукаю axe, я кинув його на плече. Але я знайшов її, і я повернувся до неї, тримаючи в руках токсин.
Вона просто помітила її голову і потрапила в приміщення. Я подарував в Чуку і закривав двері, бажаю йому удачу.
Після 20 хвилин, коли я вже змінив одяг, і підготував дивитися ще один Голлівудський шедевр, двербюст. Майн, подивився на мене, але нічого не скажеш. Я підійшов, кладемо на тапочки і відверто блукнув до дверей. У оці знову засмічений радісним і радним хребтом Чуки.
"Сан, це мене," він витінув.
до Що ще? - Я відкрив двері.
- Ви не курити,
- Ну, я відповів.
Я не курю, ви знаєте, Dimon, теж, Leha кинути. Позбавити блискавку, ху? Ми не можемо зробити вогонь, він серйозно просить.
Чи є хто-небудь на території більш світлим? Поставити їх, якщо вони будуть здивовані.
до Що ви робите? Чи падає ти? Ми не димаємо на майданчику, він сказав.
- Фак, ви не можете курити, але шашлики, так що ви можете обсмажити? - Я був знебочений.
Що-небудь написано про шашлики, а про курити його написано в чорному і білому кольорі: Випробувано, дрібно 2000 рублів! – продемонстрували знання законодавства Чук
Він приймав світліше на кухні і подав його в Чуку.
- Я сподіваюся, що це? - Я запитав.
до Так, так, спасибі вам дуже багато, я доведе все пізніше - і Чук радісний ран до ліфтів.
Закриваємо двері і повернулися назад в приміщення.
- Хто такий час? - Моя коханка запитала.
«Хоок прийшов на світло», - відповів я.
- Ну, вона переключила канали.
За годину або більше було пропущено, і я лежачи половину дупи, починаючи на екрані з одним оком. На двері ще один дзвіночок.
«Я збираюся вбити його!» - сказав солодкий.
- Зачекайте, можливо, що сталося, копс припинив там або щось - і я, зносивши мої тапочки, знову потрапивши до дверей.
Він дивився в око, галя Чуки стала ще більш рожевою і ще більш задоволеною появою забрали певну кількість сатинської води. Я відкрив двері.
- Ну, я слухаю. Я просив незрівнянно.
- Саня, не сердитися, ми не розраховуємо щось з шайбою. Ви не будете мати 3-5 речей, ви будете?
- Я не знаю, якщо вони не брали їх до заміського будинку, я знаходжу їх - і я бандрував в глибини квартири, щоб подивитися на шампунь.
Я повернувся до Чука.
Тут відразу ж візьміть стовпчики, щоб не повернутися назад. Що ще потрібно? Ви йдете прямо, або ви дійсно хочете спати, я запитав.
Чи є у вас додаткові помідори та огірки? У боргі? він запитав.
Я пішов до холодильника і взяв деякі помідори і огірки, кладуть їх в сумку і пішли на вхідні двері, в яких точка улюблена вийшла з спальні.
- Так, добре, давайте закуску - вона дрочить голову.
«Так, що закуска, просто багата овочами до сусіда», - відповів я.
«Я знаю ці овочі», - сказала вона.
Не відьмаю, я пішов до дверей і подав пакет до Чуку.
до Дякую, Сан, братно допомогли - він почав розсипатися компліментами.
Всі права, всі права, удачі, повік, і я закрив двері.
- Добре зроблено! Як доглядати за вами, вся в'їзд, сказав коханий.
Дозволяти до місця, я сказав.
Поблизу чотири ранку ще одна дверцята пана. Я не відповіла.
- Поверніть, я отримую. «Чи є наша гармата?» попросила мого улюбленого.
На слово: Зброя, стрибнув тридцять сантиметрів від ліжка.
- Я з'яю, сон - Я замовив
Як я підійшов двері, шукав в оці, вже два, Чук і Лега. Я відкрив двері.
- Ви чортуєте божевільний? Ви подивитеся на час? - Так.
- Саня! Про нас Останній, останній раз я захопив Lech
Остання дружина священика... Що відбулося знову? - Я пішов.
- Розсуваючи, ви знаєте, що. Починається монологія Чука.
О, відкриття, я ебать знати це 4 a.m., від вашої витонченості, я не спати всі 4 години.
- Не переривати. 4:00 хв. І магазини, що?
до Що про магазини? - Я не знаю.
- Магазини закриті. Закрило до 9:00. Нец, ти розумієш чого жаху? - сказав Чук.
- Не точно. Що ви хочете від мене? Ви хочете відкрити магазин? він запитав.
- Nooooo, прихована поганий - hickled Chuk
Що ви хочете від мене? - Я не розумію.
«Чи ви, коли ви заспокоїте? й
до Що це таке? Розкажіть, що робити або закрити двері.
- Як це? Зайдіть все, щоб пити? Що ми маємо це... Кубанський Місільний криз, Drought - Руки Відкритий Чук
«Я не маю нічого, у мене є половина пляшки шампанського. й
- Шампанське? - Леч зморшок. Що таке людина?
«Окай, ви не зупинитеся, чекаю, це хвилина», - відповів і пішов на кухню.
Я знайшов кілька пляшок Хортиця в шафі, вийшов в коридор, а потім шахта була намальована в спальні отвір:
- Я, добре, я вийшов закуску, тепер горілка пішла - вона побив її голову.
до Що ви говорите? Хлопці попросили, я сказав.
до Так, все зрозуміло, NG ми, я відчуваю, буде життєрадісно - почав почати улюблений.
Я швидко заспокійив її і дав її пляшки.
Всім, мій дорогий, поки не прийде. Ви не знаєте, що ви хочете? - Я.
- Так, yeah. Доброго дня! – сказав п'яний Чук
до Що таке твій улюблений? Що таке неправильне? – кричав на Чук Лех
- Пардон, Мадам, Щасливий Новий рік - Хіккуп Чук.
Я закрив двері за ними. Сон вже був від змії, тому ми виходимо на зомбі коробку і трендували близько нічого до його супроводження. Після 40 хвилин знову зануриться дверний дзвінок.
"Я не відкрита", - сказав він.
до Ні, відкрийте його, я дивлюся, як це кінець гонни.
Він вийшов з ліжка, ходив до дверей і, не запитуючи, хто він був, відкрив двері. У своїх руках була величезна пластина з барбекю.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Або з нашого столу до вашого столу, Leha - сказав він.
Я взяв пластину і подякував йому.
«І ми, будемо йти, є наш сусід від 6-ї пари більше пляшок», - сказав Лега.
Я закрив двері і почав шукати барбекю на плиті.
Не треба варити сніданок, кохану посмішку.
Авторизація
Джерело: