Нова Зеландія. Круглий тур

До середини російської шестимісячної зими кожен місцевий мешканець має брак яскравих днів. Я пішов їх на хобі.

25 фото через en-travel

1,1 км Звісно, мета паломництва було бачити, якщо все було красиво, як Петро Джексон.

Тепер я можу сказати, що я.

Ми починали нашу подорож з Окленду, обравши автомобіль, адже це практично неможливо подорожувати по країні без автомобіля.

З Не хвилюйтеся про місто людини, вони не будуть тут.

2,2 км Це просто Шир. Затишний, зелений, теплий.

Хоббіти люблять англійські і росіяни, люблять сади і сади.

3. У Хоббітні бури дуже затишні.

4. У

5. Умань

6. Жнівень І поховали в зелені.

р.

7. Про нас Але не було приміщення для великого натовпу в Ширі і ми вирішили переїхати.

Друга зупинка стала чарівним Червоноудським лісом в Ротору, де ви можете полюбити весь день насолоджуватися видом і тишу. Замочування зеленого вистачить до весни.

8. У У цьому лісі соснові дерева, дерева, пальмові дерева і озюві коксисти мирно.

9. Навігація Відправлення лісу і переміщення між містами з вікна автомобіля відкривається захоплюючий вид.

Чарівні тунелі особливо поширені.

10. Далі ми пішли в печери. І раптом, з Середземного, ми пішли на Гінготс. Спуск спалюється.

8572573

11. Переходи теж. У Новій Зеландії багато печер. Дварфс має жити десь.

12. Після печер, ми пішли в океан. Але оскільки вода не мій елемент, океан не буде тут. Тут буде ялинка в квітці.

13.00 р. Сплавляючи солоне повітря, ми пішли відсвяткувати Різдво в місцевому парку в Ньюсон.

Він був яскравим. Я думаю, що це буде краще, як в Лорені, однобарвний. Срібло. Але не було Лоріена.

14.

15.00 р. Далі ми пішли на вулкан. Багато вулканів. Підняти, зелень відступають, відкриваючи вигляд снігових вершин, занурених у хмари.

16.00 р. Фотографія повинна мати погляди з вулкана Руапеху, але вулкан, який день вирушив у хмари і не отримав гостей.

І ми переїхали. Для лущення, сходження Te Mata Peak.

р.

17.00 р.

18 років Північний острів прийшов до кінця. Оздоблення з Веллінгтоном, з якого на десять кілометрів можна знову знайти самостійно з природою.

19.00 р. Сидіння на кораблі ми знайшли себе на узбережжі південного острова.

20. Не менше зеленого.

1 999 р.

21. Перша точка була Abel Tasman. І на піщаному пляжі.

22.

23. Від Abel Tasman ми пішли на Franz Josef Glacier. Або ж його залишки, які, якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити на наступному фото.

24. А потім до озера Текапо, який славиться своїм кольором.

25. На шляху, звичайно, вони не дотрималися міст до Середземного.

Доброго дня!

Джерело: