Самозахист.

Добрий день, дорогі японські! Сьогодні я хочу розповісти про самозахист. Більшість і частіше, є гарантії, такі як: «Вибачте його в голові, якщо немає камер, і сьогодні я хочу поговорити про те, що можна зробити і що буде з вами. Я не юриста за навчання. Тому мої слова не є остаточним екземпляром, і ця стаття має мету початкового знайомства з законом і подальшим незалежним дослідженням! У цій статті я навмисно поговорю тільки про травматичну зброю, так як навіть незважаючи на травматичну зброю, але кількість одиниць зброї на руках стабільно зростає, на жаль, з загальним правовим нелітством. Я спробую підвищити юридичні питання «Що?» Як? Де? Коли? Що робити? ?

Так, я не збираю вас, і даваюся. Почнемо з «загрозом»?
Залежно від обставин справи будь-який з перерахованих статей Кримінального кодексу може бути застосований до Вас.
Стаття 105 "Мурдер"
вул. 107. Мурдер, який вчинив у стані впливу
108 Мердер. вчинені при перевищенні лімітів необхідного захисту. або в надлишок заходів, необхідних для затримання особи, яка скоєна злочином
Стаття 109 Загибель за недбалістю
вул. 111 навмисне зараження серйозної шкоди здоров'ю
вул. 112 навмисне зараження середньої тяжкості шкоди здоров'ю
ст. 113 Серійна або помірна тяжкість травми здоров'я в стані впливу
ст. 114 Зловживання серйозною або помірною вагою до здоров'я, якщо межі необхідного самозахисту перевищені, або якщо заходи, необхідні для затримання особи, які вчинили злочин, перевищені
213 Хооліганізм

Коли і як використовувати травматичну зброю
Збільшилися випадки використання травматичної зброї громадянами. І точка тут не в зростанні злочину в країні, і цілком зрозуміле бажання росіян (слово, яке... але точніше, росіяни живуть в Росії) захистити себе в будь-якому можливим способом. Однак зброя часто використовуються безперечно. З будь-якого незаконного використання зброї покарана з штрафу з конфіскацією зброї, для позбавлення волі (незвісно, звичайно, ви є «українською»), дуже важливо для власників травматичної зброї, щоб дізнатися, як і коли їх використовувати.
Отже, у вас є зброя, зареєстрована у встановленому порядку. Однак це не означає, що тепер можна використовувати в п'яти бійках, конфліктах на дорогах та інших випадках «зручних». Головне завдання цивільної самозахисту зброї полягає в тому, щоб захистити життя, здоров'я і майно тільки в стані екстремальної потреби або необхідної самозахисту. У статті 23 Федерального закону «Про зброї». Слово ірде промовив проти вас, крадіжка огірків з вашого саду або горіння газети в поштовій скриньці не є підставами для використання зброї! Але підставою для використання зброї може бути група (два або більше людей) атака на вулиці або в приміщенні, виражена загроза життю і здоров'я, наприклад, у вигляді осі в руках нападника і загроз, щоб використовувати її у вашій адресі. Або наявність об'єктів в нападнику, за зовнішнім виглядом нагадує вогнепальної зброї. Це, всі випадки, де є прямі загрози для вашого життя і здоров'я.
Є також певні обмеження, передбачені законом про осіб, які можуть використовуватися зброї. Використання зброї проти
відэа
жінки
неповнолітні, якщо їхній вік очевидний захиснику
Виняток є справами збройного або групового нападу осіб цієї категорії. Це, ви маєте право використовувати зброю, якщо, наприклад, на вулиці ви б’єте натовп підлітків або інвалідів, які вирішили виготовити для вас вправу у стрільбі з мисливської гвинтівки «рейтинг борі», або ви були в центрі бульйонів у жіночій консультації та натовп жінок, які бажали вашу кров за те, що «всі чоловіки свині!».

Використання зброї
Процес грубо розподілений на 4 етапи.
Так, стадія 1. Попередження
На Заході кажуть: «зняти зброю – стріляти». У нашій суворій реальності не працює! У нашій країні, перш ніж використовувати зброю, ви повинні попередити про це злочин. І якщо він написаний в статуті точно "стопка!" Зупинити зйомки! і так далі, потім ви повинні вибрати в якій формі попередження, повинні бути, дієслово за допомогою шаутів "відсутній, трохи". Я буду стріляти!, «У мене є зброя!» або візуально, за допомогою висихання болта, занурення тригера і попередження, знятого в повітря – закон не вказується тут, але з практики випливає, що поєднання обох способів є найбільш оптимальним.
Тим не менш, слід сказати, що варіанти кримінального провадження щодо вашого життя і здоров'я можуть бути дуже різними, і може просто не встигнути застереження. Так вирішіть собі, чи слід витрачати час на попередження чи ні... але, в останньому випадку ви можете мати проблеми з поліцією у вигляді кримінальної справи та затримання ліцензії, ви можете бути порушені, але краще сидіти погано в тюрмі, ніж лежати добре в морзі.

Етапи 2. Цільова стрільба.
По праву, наш злочин є щадним істотою і лікує його з усіма обережністю і ворожістю. На будь-який пакет травматичних патронів ви знайдете напис, який забороняється падати ближче до 1 метра, а також в голові. Де стріляти?! Все залежить від часу року і кількості одягу на атакі. Взимку, коли злочинці одягаються в теплій одягі, знімаючи на корпусі, ставити її легко, так як не можна головувати (хоча в моєму житті 90% погано навчених пагонів націкавилися), залишаються тільки ноги і незахищені частини рук. Влітку завдання значно спрощує, на вибір будь-якої частини тіла. Прийняття на голову і може бути пагіном. У слово. Ваша робота не вбити. Визначте для певного часу. Прихильники позбавляють відбійника життя вже віддадуть перевагу у перевищенні лімітів необхідного захисту.

стадія 3. Повідомляємо, що сталося.
У кожному випадку використання зброї необхідно негайно повідомити 9 не пізніше дня 0 до найближчої поліцейської станції (ст. 24 Закону про зброю). В той час як копси на їх шляху. Якщо можливо, ми зробимо наступне:
- якщо нападник втекти. Ми пам'ятаємо свої ознаки, якщо поранено і неможливе переміщення. Дзвоните до швидкої допомоги.
Якщо є свідки, ми не допускаємо їх, щоб відпустити до прибуття міліції (не потрібно загрожувати зброї)
Ми фотографуємо місце або беремо відео.
Ми попереджаємо про те, що сталося з родичами та друзями. Бажано, що один з них якомога швидше потрапити на сцену інциденту!
Не доторкнувшись до труси і особливо зброї нападника, якщо він був!
Ми не намагаємось кинути зброї на атаку!

Етап 4 – найдовший!
Складність даного етапу не стане злочинцем. Якщо ви думаєте, що поліцейський буде добрим і добрим для вас, то, щоб покласти його легко, ви помилилися. Ми будемо раді, щоб наші правоохоронні органи могли розпочати справу, яка має все, що вам потрібно: злочинець є вашими, жертва є атакою. І привернути статтю «заподіяти шкоду здоров'ю при перевищенні лімітів необхідного захисту не складе труднощів». Важко встановити кримінальний непристойний нападник при відсутності свідків. А також відчайдушність ситуації.

Таким чином, для того щоб не полоси себе своїми руками, необхідно:
- грамотно напишіть перші пояснення (відповіли закон про зброю), "дружні" консультації оперативних робіт - скажімо, що будемо писати так і так і ви не будете нічого для нього - повинні ігноруватися! важливо, щоб ви могли самостійно писати свої пояснення. Якщо оперативний записує пояснення з ваших слів, а потім просить зареєструватися, робити це тільки після ретельного читання. Всі коментарі записані в одному документі. Ви не потребуєте дозволу від будь-якого! У пояснень чітко вказують обставини інциденту; момент атаки, в якому була виражена загроза життю і здоров'я, термін дії того, що у вас є зброя, ваші дії, щоб запобігти нападнику, напрямок пострілів, досягнутий результат, ваші дії після відбиття атаки (всі міліції, швидкої допомоги тощо), дані свідків, якщо вони були.

Знайти хорошого юриста. Радянська дисертація, що чесна людина не боїться нічого і не потребує юриста вже сьогодні! Після надання первинного роз’яснення, більше одного візиту до міліції не повинно бути завершено без адвоката, ви не знаєте всіх хитрощів роботи слідчого агента, а ваш юрист знає. Якщо вони роблять грамотну роботу, то ви будете виходити з цієї неприємної ситуації з найменшими втратами!

Це все зараз. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Р

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное