Фалсифікація відеофіксаційних штрафів у Краснодарі

18 січня моторний ралі в Краснодарі. Нехай кожен знає, що ми не приймаємо помилкових рішень і захистимо нашу позицію!

Так, брати і сестри нещастя!
У суботу, 18 січня о 15:00 відбудеться мітинг протесту фальсифікації порушень правил дорожнього руху.
Земельне місце: довготривалий паркінг на Червоній площі (Дзержинський 100, з боку MAGNITA)
Маршрут: Дзержинський -> Червоний -> Хакурат -> Седина -> Північний -> Ялта -> Селезнеєва -> Старокубанська (GIBDD)
У нас є «вилети щастя» і скотч. Постери також вітається.
Без порушення правил, це організовано, ми їздимо в аварійних конвях в далекому правому ряду, ви можете сигналізувати на волі.
Акція буде вкрита Каналом 9! Ми також попросимо інших каналів, радіо, газети!

(FLASH MOVIE)
Відео з vk vk.com/shtrafi_v_krasnodare

Репортер озвучив номер «більше 100 драйверів». Що 100 ??? Ми говоримо про кожен другий водій регіону, але такі фігури, звичайно, в місцевих ЗМІ ніхто не буде голосувати.
Неприємні факти фальсифікації також зберігали мовчки, хоча вони розповіли на камеру.

Потім зніміть фотографії з місця збирання, якщо у кого-небудь є що-небудь, також пост.
Це просто ебать тест людського терпіння. 1.Посліди офіційної "чистості"

2. Товар по непритомності

3. У Що про без них) джекти є...

Ще один з коментарів з групи vk - "Подавайте всі родичі, знайомі, колеги". Напишіть скаргу. На фотокамерах немає нічого спільного з ним, є зародок інформаційної лінії з камер в самому центрі фіксації відео - ви побачите приклади в фотографіях групи (для того, щоб говорити, вони змогла вниз, оригінальний не повністю захоплений).

4/місяць

5/час
Але копси джектів були дивно мало, тільки це те, що ебать ці скоби робили на стоянці торгового центру, територія якого вважається приватною, не зовсім зрозуміло.

Додано до [mergetime]1390050858[/mergetime]
6/час
Колонка вагонів (приблизно 50-100) йде на мероу будівлю по місту.
Я був постріл, я можу бачити себе у відкритому доступі.

Ось 5.

7/час
Непристойні громадяни

8/ і сміття навіть не доторкнулося, що здивувало і все було спокійно

9/час
Ну, 75 бабуся, 30 чув і навіть сорок, але 75 ебать вгору.
У мене є 4 до 500 (посередній 12-9-2, добре, як і всі інші).

10/час
І цей хлопець пішов за мною по всій КП, і ви можете побачити, що він сміття або щось, і я почав підозрювати його про нетрадиційне сексуальне виховання, і я, ймовірно, після моєї камери.

11/30/час
Він є.

р.

12. є гарантами безпеки, бурого

, Україна

І нарешті, через dakrasnodar.ru. Влади розм'якшили протест автонів, перспективних переговорів

(FLASH MOVIE)

Вони розм'якшуються протестом, загиблими, ті камери з повітря будуть видалені.

Вам, додайте все, що ви маєте.

Джерело: