Тесак, Кубе бос

Лідер руху «Окупі-педофілія» Максим Марциневич, який є захисником у кримінальному справі, найближчим часом можна прийняти до Росії.

Відомий інтернет-активатор, націоналіст і засновник групи «Окупія Педофілія» Максим Марциневич, відомий під прізвичкою «Тезак».

Як відомо про новини про життя, вчора вранці російські правоохоронні органи подали запит на пошук Марциневича з Інтерполом. У центрі Гавани, де, відповідно до оперативної інформації, Тесак жив.

На Кубанському поліція надала свою готельну кімнату, повідомляє про безпеку. Всі обладнання, що використовується Максимом Марциневичовим, в тому числі стільниковий телефон і ноутбук. За даними джерел, ще немає зв'язку з Марциневичом.

Не дивлячись на те, що затримання відбулося близько 20 годин Московського часу в п'ятницю, 17 січня, поліція офіційно повідомить своїх російських колег про операцію тільки в понеділок. Юрист Максим Марциневич — Олексій Міхалчик, в той час як ситуація з затриманням свого клієнта не коментує.

13 грудня 2013 р. Марциневич був заарештований у нозі на засіданні районного суду м.Кунцево за звинуваченнями екстремізму. Причиною звинувачення екстремізму за ст. 282 Кримінального кодексу РФ (захоплення ненависті або непритомності та приниження людської гідності з використанням насильства) були три відео на YouTube, де Тесак говорить в дусі підкультури, а саме підтримка погромів у Бірюльєві.

У відео Мартиневич закликав депортувати відвідувачів з Центральної Азії з РФ, звинувачуючи їх у вчиненні серйозних злочинів. Юридична експертиза показали, що вони містять заяви та скарги, спрямовані на занурення ненависті або занурення на етнічних підставах. Дослідження також перевіряє відео руху «Окупний песофілія».

Раніше в інтерв'ю з LifeNews Максим Марциневич, проти якого досліджено справу за захворювальну ненависть, заявив, що він не планує повернутися в батьківщину, навіть якщо кримінальне переслідування припиняється.

За словами Марциневича, розслідування проти нього є помста за дії боротьби з педофіцями.

«Весь тиск на всіх людей, які працювали з мене на проекті «Окупний песофілія», - сказав Марциневич. Дуже зрозуміло, що я спробую справу, пов’язаної з проектом Occupy-Pedophilia. Тиск на близьких і сім'ї. Я відчув гроші від педофілів, і це проблема, яку вони борються. Найдивовижніше, що ніхто не подав скаргу на мене. До працівників Західного районного дирекції КП (Центр протидії екстремізму)

«Дізнатор Кривов, дуже хороший друг Андрія Камінова, заступник начальника служби хеліффа Московської області, який сидить в передсердь центра затримання намагаючись мати секс з 14-річним хлопчиком», - сказав Марциневич. Ситуація полягає в тому, що весь цей час рух «Реструкт» був натисканий з двох сторін: медикаментний лобі в обличчі співробітників ФСБ і педолоббі. Нарколоббі виловив активістів біля в’їздів, лякалися, перевозяться в мікроавтобусах в Москві, звинувачуючи їх у відставці грошей від наркологів. В результаті тисяч заяв, клопотів, флеш-мобів, виписок по всій країні, загиблих за нас наркотиків. Натиснення. Але педолоббі ще не був...

Марксінькевич не побачила причину повернення в Росію.

«Якщо вони не в’язують всіх, хто бере участь в цьому півдолобіді: експерти, слідчі, оперативні роботи КПП», – Марциневич назвав стан повернення в Росію. Єдиним варіантом є ознайомлення журі за ст. 282. Я буду стояти в цьому випадку, навіть якщо я в'язав, але стаття не буде таким репресивним з журі.

Новини/Новини/125649

Джерело: