471
Вода труба піднімається в дію ...
Причиною цього посту було заміщення труб в нашому будинку. До нового року я помітив, що я живу на 9 поверсі, трешка, отримала в далекій 1989 році і навіть потім побудував магазин інструментів в підйомнику між туалетом і ванною кімнатою. Він пришивав два рейки, вішуючи шматочок ДСП через петлі фортепіано, які закривали висок, виготовили полицю - як буде видно у фото. У нас є багато таких будинків в Чебоксарі, і коли хлопці прийшли замінити труби, вони були дуже несподівані, щоб побачити мій склад інструменту. Найдовший з них сказав, що протягом 5 років роботи над заміною труб вперше бачить це.
Саме тому я вирішив поділитися з нашими глибоко поважними громадами YP, можливо, хтось живе в одному будинку, і зауважити.
Тут будуть 13 фотографії углості.
Хочу сказати, що коридор чекає ремонт, який залежить від фінансової ситуації – тоді як бюджетний отвір і термін не визначені. Нижче наведено схему розташування стояка.
Р
Ви можете побачити, де це. Чорна коробка з двома ланцюгами є резервним перемикачем для онука.
Трохи ближче, маленький коридор не захопить все.
Відкрийте для себе маленькі двері.
Вид знизу.
Нижня поличка.
Приїжджайте.
Як про без поставки синього стрічки до руки?
Для зберігання проходів такий пристрій був виготовлений, для зручності вилучення підйомника з отвору.
Немає інструментів. Я покажу вам прямо - через обмежений простір нічого не посипати з боку, тому я зробив це, від шматка профтрупи 100х100 і збільшено 20х20 через довжину ручок проходів 120.
Далі
Р
Детальніше
Це, як і без неї, це так.
Ви можете чистити все. Збийте пасту нижче талії!
Доброго дня!
Джерело:
Саме тому я вирішив поділитися з нашими глибоко поважними громадами YP, можливо, хтось живе в одному будинку, і зауважити.
Тут будуть 13 фотографії углості.
Хочу сказати, що коридор чекає ремонт, який залежить від фінансової ситуації – тоді як бюджетний отвір і термін не визначені. Нижче наведено схему розташування стояка.
Р
Ви можете побачити, де це. Чорна коробка з двома ланцюгами є резервним перемикачем для онука.
Трохи ближче, маленький коридор не захопить все.
Відкрийте для себе маленькі двері.
Вид знизу.
Нижня поличка.
Приїжджайте.
Як про без поставки синього стрічки до руки?
Для зберігання проходів такий пристрій був виготовлений, для зручності вилучення підйомника з отвору.
Немає інструментів. Я покажу вам прямо - через обмежений простір нічого не посипати з боку, тому я зробив це, від шматка профтрупи 100х100 і збільшено 20х20 через довжину ручок проходів 120.
Далі
Р
Детальніше
Це, як і без неї, це так.
Ви можете чистити все. Збийте пасту нижче талії!
Доброго дня!
Джерело:
Російський аспірант створив ядерний акумулятор
Директор заводу, який буде знятий у громадському житті!