Як випилювали плиту

Я покажу вам свою історію, Камрадс.
Ідея була в повітрі, сімейна рада вирішила бути!
Я запитаю вас, щоб не кинути руки, для того, щоб не подумав теж.
Це мій перший пост на YAP.
Тільки 18 фото, будь ласка, не ламайте.
Я знаю.

1,1 км Спочатку це було наступним чином: шашлики обсмажені на мангалі скомпільовані з пари цегли, шурпа і пілфа готували в доступній касеті, але також виявилося тільки на коліні, що, ви знаєте, не лід.
Люди, з яких я не отримав затвердження для видання, я пофарбувати, крім себе.

2,2 км Так, ми втомилися від усіх цих углості, я знайшов кілька проектів в Інтернеті, обговорювали і пішли з слів до дефедів. Перш за все, звичайно, заливають фундамент, купили три піддони цегли, звані Гранпа Гена, описали ситуацію коротко, розкочували рукави - і йдуть! :

3. У У процесі укладання зустрілися з проблемою: фундамент заливається бром після Сабанту (можно знати, що ранок був), без рівня, тому ген діду довелося зіткнутися з вигнутою основою. Ніщо основний розчин більший, невеликий схил можна вирівняти цеглою ...

4. У Робота під керівництвом іншої кладки з великим досвідом. Мій брат і я залишився нейтральним, безшумно замісив розчин, переплетений зі склянкою коньяку.

р.

5. Умань Отже, підстави для каульдро і гриля готові, зробили нішу для деревини, починаємо викладати безпосередньо на грилі і димоходу.

6. Жнівень Не забувайте вчасно, поки розчин заморожений, щоб зробити вишивку. Я зробив це з шматком металопластикової труби 1/2, очищав все пензлем.

7. Про нас Дідусь Гена не трималася з нами, ми доведемо його цегли, ми покладемо розчин, ми доведемо скло коньяка, і ми знімемо їх в перервах.

8. У Мангалова ніша була піднята до необхідного рівня, тепер, щоб отримати ідентичну нижню арку, ми кладемо однакову основу, зібрану з дощок, щоб, так щоб говорити, профіль був таким же.

9. Навігація Ви бачите, що відбувається. Перед укладанням труби необхідно укладати сталеві вугілля товщиною 8 мм.

10. Не забудьте про вишивку, коньяку, диму і фотографію.

р.

11. Так ми робили. Залишили його замерзнути, дерев'яна підстава ще не знімається. Тим часом сталевий лист на 8 мм під Казань готовий.

12. Структура готова.

13. різний кут

14. Право на церемоніальну ігнорування прямо йде на Дідусь Жан

15.00 р. Навігація Дихати!

16.00 р. Світло гриль. Там, з іншого боку камери в альтанці, таблиця вже встановлена, м'ясо мариноване, шнек варений, коньяк розливається)

639294

17.00 р. На лівій в сковорідці вода прогріває. Увечері в новому духовці готують два страви - шурпа і шабаб. Ефективність плити - це колосальні порівняно з традиційними залізними барбекями, м'ясо варене в пару хвилин, і залишається ніжним.

18 років Що таке? Заливаємо воду на нашій структурі так, щоб вона довго стоятиме.
Бюджет:
1. Цегла, 3 піддони ~1000 цегли * 6.5 + доставка = 7000 рублів
2. Цемент (портландія, як про) - Я не пам'ятаю сумки, нехай кажуть 15 * 250 рублів = 3750 рублів
3. У Залізний лист + кути ~ 1000 рублів
4. Когнак ~ 8 пляшок * 500 рублів = 4000 рублів
5. Умань Обмацаний і трампльований газон
6. Жнівень Задоволення безцінне)

Загальний: близько 15 тис. рублів. Детальне ведення бухгалтерського обліку не проводилося, тому що по дорозі купили інструмент, спеціальну азбест-цементну суміш і т.д.
Все було зроблено в 6 днів, включаючи фундамент. Не включено витрати на газолін та продукти харчування. У селі Красни Бор Республіки Татарстан відбувся всі акції. Всі ...

Джерело: