Як випилювали плиту

Я покажу вам свою історію, Камрадс.
Ідея була в повітрі, сімейна рада вирішила бути!
Я запитаю вас, щоб не кинути руки, для того, щоб не подумав теж.
Це мій перший пост на YAP.
Тільки 18 фото, будь ласка, не ламайте.
Я знаю.

Як випилювали плиту

1,1 км Спочатку це було наступним чином: шашлики обсмажені на мангалі скомпільовані з пари цегли, шурпа і пілфа готували в доступній касеті, але також виявилося тільки на коліні, що, ви знаєте, не лід.
Люди, з яких я не отримав затвердження для видання, я пофарбувати, крім себе.

Як випилювали плиту

2,2 км Так, ми втомилися від усіх цих углості, я знайшов кілька проектів в Інтернеті, обговорювали і пішли з слів до дефедів. Перш за все, звичайно, заливають фундамент, купили три піддони цегли, звані Гранпа Гена, описали ситуацію коротко, розкочували рукави - і йдуть! :

Як випилювали плиту

3. У У процесі укладання зустрілися з проблемою: фундамент заливається бром після Сабанту (можно знати, що ранок був), без рівня, тому ген діду довелося зіткнутися з вигнутою основою. Ніщо основний розчин більший, невеликий схил можна вирівняти цеглою ...

Як випилювали плиту

4. У Робота під керівництвом іншої кладки з великим досвідом. Мій брат і я залишився нейтральним, безшумно замісив розчин, переплетений зі склянкою коньяку.

Як випилювали плиту р.

5. Умань Отже, підстави для каульдро і гриля готові, зробили нішу для деревини, починаємо викладати безпосередньо на грилі і димоходу.

Як випилювали плиту

6. Жнівень Не забувайте вчасно, поки розчин заморожений, щоб зробити вишивку. Я зробив це з шматком металопластикової труби 1/2, очищав все пензлем.

Як випилювали плиту

7. Про нас Дідусь Гена не трималася з нами, ми доведемо його цегли, ми покладемо розчин, ми доведемо скло коньяка, і ми знімемо їх в перервах.

Як випилювали плиту

8. У Мангалова ніша була піднята до необхідного рівня, тепер, щоб отримати ідентичну нижню арку, ми кладемо однакову основу, зібрану з дощок, щоб, так щоб говорити, профіль був таким же.

Як випилювали плиту

9. Навігація Ви бачите, що відбувається. Перед укладанням труби необхідно укладати сталеві вугілля товщиною 8 мм.

Як випилювали плиту

10. Не забудьте про вишивку, коньяку, диму і фотографію.

Як випилювали плиту р.

11. Так ми робили. Залишили його замерзнути, дерев'яна підстава ще не знімається. Тим часом сталевий лист на 8 мм під Казань готовий.

Як випилювали плиту

12. Структура готова.

Як випилювали плиту

13. різний кут

Як випилювали плиту

14. Право на церемоніальну ігнорування прямо йде на Дідусь Жан

Як випилювали плиту

15.00 р. Навігація Дихати!

Як випилювали плиту

16.00 р. Світло гриль. Там, з іншого боку камери в альтанці, таблиця вже встановлена, м'ясо мариноване, шнек варений, коньяк розливається)

639294

17.00 р. На лівій в сковорідці вода прогріває. Увечері в новому духовці готують два страви - шурпа і шабаб. Ефективність плити - це колосальні порівняно з традиційними залізними барбекями, м'ясо варене в пару хвилин, і залишається ніжним.

Як випилювали плиту

18 років Що таке? Заливаємо воду на нашій структурі так, щоб вона довго стоятиме.
Бюджет:
1. Цегла, 3 піддони ~1000 цегли * 6.5 + доставка = 7000 рублів
2. Цемент (портландія, як про) - Я не пам'ятаю сумки, нехай кажуть 15 * 250 рублів = 3750 рублів
3. У Залізний лист + кути ~ 1000 рублів
4. Когнак ~ 8 пляшок * 500 рублів = 4000 рублів
5. Умань Обмацаний і трампльований газон
6. Жнівень Задоволення безцінне)

Загальний: близько 15 тис. рублів. Детальне ведення бухгалтерського обліку не проводилося, тому що по дорозі купили інструмент, спеціальну азбест-цементну суміш і т.д.
Все було зроблено в 6 днів, включаючи фундамент. Не включено витрати на газолін та продукти харчування. У селі Красни Бор Республіки Татарстан відбувся всі акції. Всі ...

Як випилювали плиту

Джерело: