Діагностика.

Великий автомобіль в Москві катування. Без ремоделювання, відсутність автостоянки. Важко в офісному центрі до тротуару. Усі права, три гілочки зліва, місце було вакансовано. Якось стискається і, поки часу, виходив до потепління.
Настає дівчина в білому пальто.
“Hello,” вона каже, і вона wags її папка, дзвінки. - Візьміть час. У нашій клініці сьогодні медична експертиза абсолютно безкоштовно.
Така гарна дівчина - це тверда декольте і родзинка над колінами.
Ви можете, я погодився, але ви не хочете залишити машину. Вони подряпинать щось.
до Ви можете побачити її з вікна. П'ятнадцять хвилин тестування на імпортному обладнанні і отримати повну діагностику.
Я бачу, що вони приймають мене кудись. Над ганку є напис: Клініка чогось, лікар з келихами з бородою на ганку трамплінг, чекаючи нас.
«Привіт, доктор наук, так і з-за, і медичні», – запровадив себе.
Всередині, розрізають, все красиво. Дипломи на стіну. Акваріум з рибою. Вони кладуть його на стілець. Я закочував деякі машини, дроти вішали, лампочки блимає, сидячи як дерево в гірлянці.
Лікар за монітором тільки вдається натиснути кнопки і діагностувати.
"У вас є алопеція", - каже він.
- Що?
- Балдність. І другий етап переходить в перший.
Я мав подивитися на монітор для цього.
На першій сторінці лікар вивів ненаповнену медичну історію і почав писати багато.
За вухами, підармами, в інших місцях, ніжках.
до Ми зберемо, - він приставлений, - ми будемо пересаджувати в Швейцарії, він працює там. Давайте ходимо вниз. Ви не отримали нічого...
- Лікар! Я не маю мигдаль! Виготовлений в останньому столітті.
- Я кажу нічого. Ні мигдаль, але зв'язки не хороші. Злий і не вівсяний. Ось чому мій голос є харею. Закріплюємо її з ін'єкційами і фізіотерапіями. У шість місяців ви будете співати як Баск. Тепер серце. Три клапани не хороші, і один, я бачу, є заміною, терміново аортично-коронарний. Ми гонна робимо це в Ізраїлі. У літаку є медсестра, операція, якщо все добре йде, через два тижні ви будинку.
- Назад на площині теж?
- Повернутися до літака будь-яким чином. Остеохондроз з апаратним масажем буде виправлено, або краще радикально. Нарізаємо трохи, відшліфуємо вершину.
Що стосується печінки, ми очищаємо вас у відділенні Президента. Є багато досвіду і умов, відповідних. Ми беремо пункцію прямо зараз.
Я бачу свою історію медицини, що перед очима. Головне, тому що я знав, що щось було неправильно, але все не вдалося потрапити до лікарів, медичне обстеження проходити.
- Ви зайву вагу, як крісло. Зажадає стрункості шлунка, ліпосакції з подальшим видаленням рубців і пластикової шкіри. Я рекомендую Франції, ми влаштуємо її через нас і вперед. Ви можете поєднувати святкові дні на Кот-д'Азур. Тепер, чесно кажучи, ви отримаєте ніч?
- Я повинен.
Все правильно, він не виправдав, або досить неправильно. Ми будемо лежати в нашому провідному інституті у відділі самолікування. Замініть щось.
І знову, на своєму пристрої ручки скручуються, натискають натискачі.
- Як ви, мій дорогий, - скасовує голову, - почалися суглоби. З старими, ще рік фетерами і ліжком для відпочинку довгого кування життя. Ми повинні поставити титан. У Німеччині в хорошій клініці. Ви будете стрибати, як хлопчик пізніше.
Потім він отримав калькулятор.
Розрахувати, скільки повного відновлення буде коштувати.
- Витратний, можливо?
«Недорогий, ніж ваш автомобіль,» він дрочить, і всі нулі на калькуляторі множиться.
Я подумав про те, що наша медична послуга прийшла до нас. Я маю повну експертизу вдома. Крім того, лікарі прийшли і просунули, щоб купити хутряні трусики і загоєння шапки для всіх захворювань.
до Обстеження безкоштовна, і для лікування з вами ... - рубають руки з лікарем.
Але було дешево Nokia в моїй кишені.
- Петро Петрович! - Натискав кнопку. - Автомобіль чекає вас.
до Чи не те, що ваш Бентлі паркував?
- Майстер. Лікар, як лікування?
- Привіт! - Він збивається і вимикає машину.
- Зачекайте, ви сказали, що алопеція в останній стадії пройшла.
«Пов'язуйте свою шапочку внизу», лікар консультує і почала розірвати медичну історію.
- І зцілення в горлі...
до Не пити холодне пиво.
- Остеохондроз болючий.
- Діг у грядках в цьому вихідні. - Він прокинув брухт паперу в урну.
“Лікар, серце, четвертий клапан!” й
до І ви його Дієтол, Дієтол.
- Не допомагає.
- Валокординський, потім.
до Що про ванну кімнату вночі?
- Візьміть спати таблетки.
- Надмірна вага?
до Ви повинні харчуватися менше і менше.
Я запитаю про суглоби, але я можу бачити вікно: власник приходить до ліму. Він натягував нижню шапку і ran. Чи не так багато бігу, скільки зцілює, як Aibolit це і пропагують. Так він половив мене перед автомобілем.
- Зачекайте хвилину! Що ти так швидко! - Він був з дихання, він був широким відкритим, - він бачив бос, що ходиться з вікна. Розкажіть, що він терміново повинен лікувати суглоби, хребта і, ймовірно, різні інші органи. Ми не затримуємо! Здоров'я коштує більше грошей.
Походимо, бос загинув, що я збираюся кудись, і викопав в папірці. Я шкода. Швейцарія, Франція, Ізраїль, Німеччина. Я наказав, що картка для нього. І дійсно. Чому все добре в світі йти до багатих?

浜у 涓 蹇

Джерело: http://