Подарункова коробка

До нового року. Ми вирішили подарувати 12 тематичних подарунків (дорожчі, але приємні дрібниці). Для цього необхідно швидко зробити коробку для цих подарунків.

Тут буде 21 фотографії.

Я запитаю заздалегідь для якості фото (припустимо, що камера старі, освітлення в кімнаті є пістоні, і з спалахом ви не можете бачити все на всіх), добре, попросіть мені (не є настільний, я все робимо на килимі для підлоги).

Для основи можна взяти звичайну коробку паперу.

Для зручності подальшого випалювання було прийнято рішення вирізати зайві шматочки картону з боків.

Далі нам буде потрібні ножиці і фарбувальні стрічки.

Клей всі бічні ребра. Це робиться так, щоб клейовий матеріал не розбиває місця вигину і дрібних отворів, а також для вирівнювання поверхні, де необхідно.

Далі приклеюємо бічні сторони з товстим папером або картоном, з якого вирізаємо надлишок (для збереження жорсткості коробки)

На довжину закритого чохла приклеїти тонку (можливо кольорову) папір. Якщо покрити його товстим папером, кришка не закривається.
Внутрішня коробка може бути покрита звичайною папером.

Щоб вставити коробку можна взяти звичайні шпалери.

Нарешті, дно приклеюється і притискається. Оскільки хороший клей швидко збігається. Дно приклеїти на два етапи. Спочатку кути з бічних стін, а потім сам дно.

Я вирішив пофарбувати кришку. Використовується акрилова фарба.

УВАГА! З акриловими фарбами і лаками, працюють тільки в вентильованій кімнаті. Всі стрункі життєрадісні.

З Я не знаю, як малювати, картина була надрукована, і з неї за допомогою поліцейського (мої власне виробництво: calca + чорна gouache) основні контури були перекладені в щільний папір.

207692

Потім фарба, трохи наполегливість і багато часу...
Сама коробка покрита білою акриловою ґрунтовкою (як фарба, її також запахи).

Р

Картина покрита акриловим лаком. Картина стала глянцевою і красивою (фото це на жаль не пройде)

Потім вирізати півсніжинки з залишків кольорового паперу і поклеїти обрізану картину зверху.

p.s. не економить на клею, економить нерви.

Був гелем з блискітками на дачній ділянці.

Краї картини і контури сніжинок покривають паєтками.

Це був більш святковим.

Р

Після завершення коробки я зрозумів, що білий виглядає нудно. Немає часу, щоб пофарбувати бічну сторону. Він вирішив протонувати.

Після цього ми надягаємо подарунки всередині.

І зав'язуємо її стрічкою.

Наріжте кінчики з кутом.

На жаль, я фотографував повністю перед настоєм, потім довелося розібрати і пофарбувати все. Я забув, щоб захопити його повністю.

Мій друг сподобалося його. Дякуємо всім за прослуховування.

р.

Джерело: