Ведучі тут!

За перший раз в довгий час довелося використовувати громадський транспорт. На вулиці почали залити сіллю, стрибнув в мікроавтобус (пропустити No6). А замість звичайної російської мови чути як португальську, так і іспанську. Коротко, латинська група мов.
Молода людина (м. 10), темно-волосся, з одним бровом на голову, дуже гучно говорила, перериваючи один одного, і регнс з нашими рубліками. Подивившись на російські монети, вони активно підраховують їх. Я з'ясував його важко для них, щоб відрахувати 17 рублів з купи трифл. Вони постійно плуталися і рахують знову. У автобусі була м'ята атмосфера.
Решта пасажирів були похмурими і не життєрадісними. Це Сочі (спеціальна група росіян). Вони не мають багато задоволення сьогодні ... Так само, як вчора і день до... Так само як з 2008 року.
Гостей, з монетами, виділяється ...

Друга серія живих розмов між іноземцями почала витікати покрівля автобуса. Продається як весна. Вода, що поклала кабіну, як рейки, і давайте посунути людей на своїх головах. Іноземці почали слухати сміху. Потім вони почали сміятися, і ловити краплі на льоті в долоні руки, і з яких причин намагаються їх за смаком. Вони люблять воду. Намагаючись, вони захоплено витерті звук “Ох!”, і в той же час відчували свою мову. Очевидно, що це дозволило їм підвищити смак води. Не прослужився довго. Іноземна команда сомельє знову заспокоїлася.
Таких резидентів продовжили їздити з такою особою, якби всі тільки пройшли тест на біопсію і отримали позитивний результат.

У вікнах почали потіти, а одного з іноземних гостей почали фарбувати на них. Ця ідея поступово почала оскаржити всіх інших. Після трьох хвилин всі іноземці були живописними, перетворюючи машину в галереї мистецтв. Іноді вони цінують один одного креслення і неприпустимо затвердження. Вода пробігається вікнами і кресленнями, що погіршуються. Іноземці. Одне з них, в задньому сидіннях, почався кекінг. Поступово обирали передні сидіннями іноземців. Зростали шум у курці. Вони люблять ідею, занадто, тому що в інтервалах між кактлінгом, людське захоплення може чути. Забава птахофабрики, виконаних іноземцями, супроводжувалася мутомним зв'язком похмурої тиші неперевершених собачих мешканців. Не єдиний зморшок, не єдиний м'яз, мухований на обличчі. Я кажу це знову. Сочі також є групою росіян, але спеціальною (російською групою).
Репертуар птахів вичерпається. Сила. Грунт збивається на каюті. Не довга пауза вирізається оксамитовим російським басом:
до І все ж тут!
- Я думаю, що вони! Стара леді - сказав він
У момент, автобус, наповнений російським серцем Весь автобус сміється, продовжуючи розвивати предмет. На місці іноземного коктейлю з'явилася жива російська мова. Сочі, вийшовши зі стопору, посміхалися, почали запитати іноземцям щось. Іноземці спокійні.
Кілька людей приїхали сміятися на зупинці. Я з ними.
У горах з'явилися хмари. На сонці з боку моря загортають спину голови.
Доброго дня!
Це божевільна океї!

Джерело

Джерело: