Поїздка в Гонконг

Я готовий розмістити фотозвіт з останньої поїздки в одну з світових столиць – Гонконг.

У вас буде 39 фото.

р.

Політ на вихідні 3 дні.
віза не потрібна для громадян України.
Допускається перебування в ГК протягом 14 днів без візи.
Будь-який Ось ми йдемо:
Від аеропорту до міста йде Aeroexpress.
Поїзд потрапляє в центр в 20 хвилин. Вартість залежить від кількості людей і поїздок. 1 поїздка – 100 ГКД (близько 13 доларів США).

Експрес вражає своєю безшумністю, швидкістю і чистотою.
Як і зручний щит з урахуванням прогресу поїздки. У виставковому центрі є лише декілька зупинок, а також декілька зупинок.

Це те, що схема метро виглядає як. Не можна розуміти: В цілому, що GC подобалася дуже багато, є його зосередженням на місті та іноземцях. Все завжди дублюється англійською мовою, скрізь чіткі тостери і загублені просто складно.

Квиток:

Перерва квитків через турнікети, які розташовані на виході. Якщо ви втратите квиток, це штраф (Я не пам'ятаю скільки:)
Тут ми в місті. Вибираючи експрес через турнікети і є майданчик з таксі. Лінія таксі Немає в рядку. Це культура.

Ми в готелі.

Готель розташувався в острівній частині міста (північний центр). Дуже культурно-привабливі. Трохи різна перспектива.

р.

3 ночі в загальній вартості нас 320 доларів. Ми любимо готель. Номер невеликий, але затишний. Розділяється на 2 зони - зона відпочинку.

кут

Спальня.

Навіть набір ниток / голок:) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І все ж, над всякою похвалою було вид з вікна.
Готель знаходиться на пагорбі. 18 поверх і вікна на всю стіну вражає.
На такий світанок і не виходить лази:

І ось вид з вікна в передпокої. Недолік землі відчував все. Будівля дуже щільна і висока.

Це те, що готель виглядає як з вулиці.

У готелі є громадський зоопарк. Я був здивований, що це було безкоштовно.

На зоопарку є багато шкіл. Вони показують їх тварин і розповідають про них. Я хочу, щоб всі студенти були уніформі (і кожна школа має власний).

Фонтан в середині зоопарку. Дуже красиво і добре вміло.

р.

І це те, що продавець схожий на невелику стійку. Незважаючи на свій вік, він говорить англійською дуже добре. І ціни на стол не дорожче Києва.

Всі сміття сортують. Побачивши його, ми вирішили сортувати його в домашніх умовах теж: Зайдіть другий неорганічний відро. Сортування сміття було дуже простим, і неорганічно більш органічним.

ПС. Я повинен працювати на зустріч. Я повернувся в годину.

р.

Джерело: