Дівчина, яка може нарешті посмішка

Стефані Грант, 25, з Лондона, підвісна хірургія для виправлення важкої патології прикусу і тепер відчуває себе неймовірно щасливою!
12 фото за допомогою Dailymail.co.uk

У грудні 2012 року з'явилася друга операція для видалення шурупів. Стефані тепер практично повністю відновлені. Я щаслива змінити життя. Тексти пісень, а це означає: Я все ще страждає від деяких оніміння і болю, але це великий крок вперед, вона говорить. Я використовую для того, щоб називати фрика і довгого обличчя, він був страшним. Операція була важкою і болячею, але різниця неймовірна!

Дівчина, яка може нарешті посмішка Р

Молода жінка, яка була лікована протягом багатьох років через її криву щелепи, тепер може сміливо посміхатися і позувати у фотографіях. Протягом свого підліткового віку Стефані Грант страждав від поведінкової кістки. Через неправильний прикус, вона не могла їсти нормально, у віці 13 вона була видалена 7 зубів, і до 23 вона носила брекети на зубах. Але зараз, після більш ніж десятиріччя болю і страждань, вона щаслива. У серпні 2011 р. хірурги перенесли її нижню і верхню щелепу, прикріпивши їх титановими пластинами і гвинтами.

04 мар

6991754

05 мар

06 мар

Дівчина, яка може нарешті посмішка Р

07 мар

08 мар

09 мар