Державна гомофобія РФ

Я знайшов велику статтю, ви знаєте.

Про геї і геї і речі. Перед тим як вирізати або зелену - читати, не бути мережива - величезна естетична насолода отримає.

р.

Ми не продаємо спирт після 22:00. У 21:59 вони все ще продають, і в 22:01 не довше. Якось хвилина, яка болить? Ну, не 21:59, але 22:01 - добре, це дійсно не означає нічого! Але з 22:01 по 22:02 також тільки хвилину, і вона також здається, що немає нічого неправильного. Від 22:02 до 22:03 також нічого і від 22:04 до 22:05.

Ну, здається, що 22:10 є все. Чи можна встановити ліміт на 22:10? Не складно, і чому ми маємо таку любов для чисел? Успішно! Але проблема в тому, що 22:10 до 22:11 тільки одна хвилина. І бордюр повинен бути намальований, кордон чіткий, за яким є строгий, категоричний "Не!".

Тому не можна, що о 22:01, але вже о 22:00:01.

Сьогодні ми навчаємо, що гомосексуальність є нормою, вона є частиною природної варіації. Весь колір європейської культури перетворився проти наших Олімпійських ігор і Путіна для лікування геїв в Росії. Мар Фри навіть називають ГДП фашистом, і Hugh Laurie просто недавно говорив в аналогічному вені. Вони охочуються хостом гей-захисників, які не можуть витримати більше, ніж хвилина означеної розмови. Вони погані за порушення своїх прав, зануривши їх позицію, наприклад:

«У Росії геї не дозволяють приймати дітей. Вони є громадянами країни, як всім іншим! Але чекайте, ви просто сказали, що геї є частиною природної норми. Так з точки зору натуральної норми вони не повинні мати дітей, незалежно від того, як вони «закусити». Гомосексуаліст є одним із способів регулювання чисельності населення, не знаю? Дуже шкода.

Наступна пісня: «Геї наречені заборонені, не хвилюйтеся, що відбувається на двох людей в обмеженому місці?» Головне, що платять податки! Проживання з ліжком з ними! Ми любимо друзів і друзів. Я не ходжу до ліжка з ними, проблема полягає в тому, що вони хочуть парадувати це ліжко через вулиці і зробити все це.

І найгірший несерйозний Я коли-небудь чув, "У нас є гей коледжі, які збираються на іспитах." Це, звичайно, цікава гіпотеза, але я ніколи не почав приймати суб'єкт з фразою: «Дмитрі, гетеросексуали, тут мій кредитний картка». Навпаки я часто чую від тих, хто не давав, «Ця п. д. мене не вдалося», тому тут, швидше за все, що педагог може бути підозрою на нетрадиційну спрямованість.

Але найпримітнішим є те, що й ті ж гей-активи, які так люблять говорити про геї права, не переносять педофілів, а зокрема свідчать про те, що вони знімаються як божевільні собаки. І, таким чином, як дивно, що його можна визнати, що педофілія є частиною природи, частини тієї ж стратегії для обмеження росту населення. І з точки зору природи немає різниці між спрямованістю "Г" і спрямованістю "П"; вони обидва виконують однакові функції. Таким чином, ляльман, який пропонує знищити людей, тому що їхні гени конвержуть в певному порядку.

Чому гомосексуальність не є злочинною і педофільної частиною кримінального кодексу? Все про моральність. Сьогодні суспільство не готове приймати педофілі в складі норми, хоча вони є. Так само, як гомосексуальність була покарана стаття кілька десятиліть тому, вона була в межах моральної бази Н. Але моральність в цілому - мобільний, і ніхто не може прогнозувати, що це стане завтра. Але чекати, можливо! Єдине, що має намір познайомитися з толерантною Європою, щоб бачити кордони, що переходять з 22:00, і ближче і ближче до легалізації фіофілії. І буде логічно і послідовно, особливо в плані природи. І не в рік... Але в 50 років це може бути зроблено.

Або ми можемо пройти через час, не простір, і подивитися, не втрачаючи в диких шекспіра, що ранній шлюб був нормою в багатьох культурах.

Але кордон повинен бути намальований. І хоча «державна гомофобія РФ» є статусом в ВК, вкраденим мною з іншого геолога, радий, що позиція держави на цьому моменті це. До тих пір, поки кордон проходить тут, ми далеко від бойових дій для педальських парад. Не кладемо геї люди в в’язниці або перейдіть на ліжко з ними, це «22:00» підходить мені.

Джерело

Джерело: