Як я зроблю свою руку.

Я жив у своїй типовій дев'ятиповерховій будівлі протягом 29 років і загальними коридорами завжди були в таких «хоспітальних» кольорів – синього або зеленого. У цьому році вони ремонтували вхід, ледь занурили ЧЕС, щоб зробити стіни трохи більш життєрадісним кольором - в результаті вони отримали таку блакитну.
Квіти на сході і дитячий майданчик вже давно стоячи, і в цей час приходили до мене сусід-п'янсер і почали залити душу, щоб вони казали похмуру в нашій країні, стан якоїсь породи. У мене були такі думки
Я покажу вам прямо - У мене немає художньої освіти на nirazu, але було бажання і технічні можливості, тобто щітки і фарби (акрил для живопису на тканині і "Сніго") gentel.gif.
Що відбулося, див. нижче. Сліппери та інші важкі об'єкти, будь ласка, не кидаються занадто багато - і так підійдуть.

Я сподіваюся, що я не хвилююся занадто багато.

Вона кинула «веб» шукає ідеї та почала реалізовувати.
Перше, що я пофарбував щит.

Ще один був щасливим жирним котом. Але після того, як мислити про це, я вирішив додати його, але "бефоре")

1990Р. 2199Р.

І пішов він.
Я також захопив нашу собаку – Zwerg Martu (хоча мій нефрит сказав, що вона ніколи не мала таких білосніжних лап, і вона виявилася фігурою).

Ще одна ідея від Neta стала їжаком з яблуками. Мій син сказав, що був деякий кримінальний образ клинового піонера.

...

Квіти з фентезі метелики - деякі розумні психотерапевти обов'язково зателефонують щось нездорове.

Це вид, коли я залишаю квартиру.

р.

І цей квітка відповідає виходу ліфта.

179582 р.

Джерело: