729
Нава підкорювач серця
Є жіночий клуб MULHERES de NIVA в Бразилії.
Про них практично немає інформації, але в кашпо, від їх імені жінки беруть участь у всіляких гонках, звертають увагу на проблемні поселення, де необхідно поліпшити умови проживання селян.
Клуб починає свою історію в дев'ятидесятках, точна дата не знаю.
У клубі є 449 членів.
Як тільки рік, на Міжнародному Жіночому День, 8 березня вони збирають і організовують моторику навколо країни.
Якщо можливо, не порушайте.
Почнемо з покупкою автомобіля ...
В середньому ми запропонуємо цей пристрій на 8 000 Бразильських рублів = майже 3 400 доларів.
Але Нива від нуль 12 років, обійдеться 17,500 б
03 мар
і так 8 березня починається збирання...
Він механіка, що йому називають. Він володіє магазином, де він може купити деталі для Niva.
Також є ремонт, де механік особисто допоможе виправити автомобіль, який, ймовірно, прізвища.
07 мар
Ми повинні підгодовувати себе перед стикуванням.
09 мар
і
11.
12.
13 хв
Діти щасливі
У змаганнях взяли участь два члени клубу MULHERES de NIVA. Стан виробництва гоночних автомобілів до 1995 року.
Не допускаються молоді автомобілі.
р.
"Наші" подруги, Niva 93 роки випуску
У змаганнях взяли участь такі автомобілі, як Ford Sierra, Fiat Panda, Renault 4L, Toyota Celica, VW Golf, Lada Niva, Nissan Patrol, 523 BMW, Opel Frontera.
Mitsubishi Pajero, Subaru Impreza, Suzuki Vitara, Land Rover і Peugeot 205
2000 миль по степу
Ось обробка.
Стара жінка не тільки здоров'ям, але і під час пілотування досвідчених дівчат привів їх до перемоги в жіночій категорії.
Ось ще два друзі з клубу ... пішли на великі довжини) забіг тривало 62 днів, був закритий 20,000 км в Африку.
4 жовтня 1976 р. в Хорватії. Я зробив карате протягом 18 років.
Стефані, народився 7 серпня 1986 року, Словенія. вивчення ритмічної гімнастики в Москві
затвердження маршруту
і на шляху ... краса
десь в Африка ...
бігти зазвичай)
Чому не знімати себе?
...
Кінець цієї гонки не відомий.
Перейдемо на чергову зустріч у Валле Саградо.
Організатор: Jose Франциско Франківськ
Українська
Венесуела
Тернопіль
Перу і інші ...
р.
Хлопці, я створив)
Барбекю біля підніжжя гір ... дивовижний
...
від змії або намету на даху)
Наприкінці дня власники авто отримали пам'ятне кільце.
І майже до кінця - вірити його або ні, але в Лоша, Німеччина, ця Нива подала BMW з пожежної станції.
Ну, сльози бразильців і справжніх шанувальників Нива, де вони щиро пошкодили смерть інших людей автомобілів.
Додано до [mergetime]1390496150[/mergetime]
Вибачте, з швидкістю Інтернет не вдалося
Я сподіваюся, що ви насолоджувалися і користуєтеся нашою поїздкою.
кицька
...
Додано до [mergetime]1390496240[/mergetime]
по-справжньому
Боснія і Герцеговина
Нива в амбулаторії
Джерело:
Про них практично немає інформації, але в кашпо, від їх імені жінки беруть участь у всіляких гонках, звертають увагу на проблемні поселення, де необхідно поліпшити умови проживання селян.
Клуб починає свою історію в дев'ятидесятках, точна дата не знаю.
У клубі є 449 членів.
Як тільки рік, на Міжнародному Жіночому День, 8 березня вони збирають і організовують моторику навколо країни.
Якщо можливо, не порушайте.
Почнемо з покупкою автомобіля ...
В середньому ми запропонуємо цей пристрій на 8 000 Бразильських рублів = майже 3 400 доларів.
Але Нива від нуль 12 років, обійдеться 17,500 б
03 мар
і так 8 березня починається збирання...
Він механіка, що йому називають. Він володіє магазином, де він може купити деталі для Niva.
Також є ремонт, де механік особисто допоможе виправити автомобіль, який, ймовірно, прізвища.
07 мар
Ми повинні підгодовувати себе перед стикуванням.
09 мар
і
11.
12.
13 хв
Діти щасливі
У змаганнях взяли участь два члени клубу MULHERES de NIVA. Стан виробництва гоночних автомобілів до 1995 року.
Не допускаються молоді автомобілі.
р.
"Наші" подруги, Niva 93 роки випуску
У змаганнях взяли участь такі автомобілі, як Ford Sierra, Fiat Panda, Renault 4L, Toyota Celica, VW Golf, Lada Niva, Nissan Patrol, 523 BMW, Opel Frontera.
Mitsubishi Pajero, Subaru Impreza, Suzuki Vitara, Land Rover і Peugeot 205
2000 миль по степу
Ось обробка.
Стара жінка не тільки здоров'ям, але і під час пілотування досвідчених дівчат привів їх до перемоги в жіночій категорії.
Ось ще два друзі з клубу ... пішли на великі довжини) забіг тривало 62 днів, був закритий 20,000 км в Африку.
4 жовтня 1976 р. в Хорватії. Я зробив карате протягом 18 років.
Стефані, народився 7 серпня 1986 року, Словенія. вивчення ритмічної гімнастики в Москві
затвердження маршруту
і на шляху ... краса
десь в Африка ...
бігти зазвичай)
Чому не знімати себе?
...
Кінець цієї гонки не відомий.
Перейдемо на чергову зустріч у Валле Саградо.
Організатор: Jose Франциско Франківськ
Українська
Венесуела
Тернопіль
Перу і інші ...
р.
Хлопці, я створив)
Барбекю біля підніжжя гір ... дивовижний
...
від змії або намету на даху)
Наприкінці дня власники авто отримали пам'ятне кільце.
І майже до кінця - вірити його або ні, але в Лоша, Німеччина, ця Нива подала BMW з пожежної станції.
Ну, сльози бразильців і справжніх шанувальників Нива, де вони щиро пошкодили смерть інших людей автомобілів.
Додано до [mergetime]1390496150[/mergetime]
Вибачте, з швидкістю Інтернет не вдалося
Я сподіваюся, що ви насолоджувалися і користуєтеся нашою поїздкою.
кицька
...
Додано до [mergetime]1390496240[/mergetime]
по-справжньому
Боснія і Герцеговина
Нива в амбулаторії
Джерело: