Жителі Санкт-Петербурга знайшли хребта пенсіонерів

У соціальних мережах людина, яка, ймовірно, є однією з бандитів, які атакували пенсіонерів на Civic Prospect.

Нагадаємо, злочин був вчинений 9 січня: два літні жінки вступають до будинку No 120 на Civic Prospect, двері за ними проводилися дитиною 7-8 років, а потім два чоловіків вступили (наскільки можна судити камери – Азіатський зовнішній вигляд). У в’їзді вони атакували жінок, які чекали ліфта, беручи їхню пенсію з поштового відділення.

Будь-який, хто може допомогти розслідуватись за допомогою 63-го відділення поліції Калининського району Санкт-Петербурга або виклику 02.

Джерело[next]

Роббери з дитиною працюють в різних частинах міста

Останнім часом запис з відеокамер в домашніх умовах потрапив в Інтернет і гасить навколо соцмереж. Активісти порівняли злочин з іншими аналогічними кейсами - виявилося, що роббер і дитина потрапила до кримінальних звітів принаймні двічі більше.

У січні в будинку No 5 на вулиці Осипенка, на виході з ліфта на 9 поверсі. «Людина і хлопчик були в ліфті з його бабусям, а потім він нічого не пам'ятає. Вони були опущені в обличчя, судячи від тяжкості травм, можливо, з коклем. Я був несвідомий, поки мій сусід знайшов мене. Фактуровані лицьові кістки, — записують користувачів соціальних мереж.

8 січня в м. Купчино, в корпусі No 38, будинок 4 на вул. Будапешта. Також на 9 поверсі будинку невідомий чоловік віком 40-45 років багаторазово прокочував 81-річний чоловік на обличчі. Пенсійник втратив свідомість, і коли він знебовтився, він побачив зникнення 18 тис. рублів і паспортів. У той же час з чоловіком був хлопчик п'яти років.

Визначені гурти, знайдені блогерами

Для постраждалих пенсіонерів та допомоги розслідуватись користувачі соціальних медіа. У соцмережах вони знайшли чоловіка, який виглядав як одну з роббер, особа якого чітко записана камерою. На сторінці ВКонтакте зазначено ім'я Ільхом Мирзакарімова, проживає в Санкт-Петербурзі. Його номер телефону вказується (+79516792882), його рідний центр вказується як "Узбекистан", його дата народження 28, 1988.

На фото Ільом Мирзакарімовим (id186065420) зображений декількома чоловіками, один з яких виглядає як другий роббер. Більшість фотографій були взяті на Garem Cafe, де він працював деякий час. У фото також є хлопчик «право» віку - 6-8 років. У одному з фотографій Узбек зображений в обіцях з співвітчизником - обидва тримають пістолети. На додаток до власних фото, Мирзакарімов додано галерею растрових зображень до своєї сторінки.

Мирзакарімов «френди» мають 87 користувачів, дві рахунки відносяться до 40-річного Шухрата Мирзакарімова, його брата. Він також живе в Санкт-Петербурзі, і на обох рахунках Шукрат Мирзакарімов має тільки один друг - Ільхом. Шухрат, однак, відрізняється від передбачуваного другого кримінального суду помітним мольцем на обличчі - він не видно на відео.

Чи є Ільхом Мирзакарімовим, розслідування вирішить – правоохоронці кажуть, що вони вже отримали інформацію від блогерів. Останні, однак, не сумнівайтеся правильністю своїх висновків.

Джерело: