Що ви оплачуєте?

6:00. Заклик до будинку – гіпертонічна криза, настрій красиве, адже без ускладнень кожен щасливий, гарний снігопад і останній альбом Самольова пробуджують найкрасивіші почуття в душі. Як старий. Таврія; вже не вдається на шляху до роботи, не рятує передній привід або зимові шини - Я сидю в снігу щільно, як ніколи раніше. (Я вузька колісна база, я ніколи не втрачу в рутину, хоча немає кращого автомобіля в грязі.) - Просто не порубати тип; шати не миється - мій ковтати щиро любить. Я зателефоную колишнього хворого - у нього є трактор, ми випускаємо машину від снігової проникності, відштовхуємо до роботи - в дев'ять ранку хворі сльозяться і кисті, втомилися сидячи в лінії. Прийом хворих на каву. Я керую взяти три людини - виклик, хворий на рак, загинув вечори, не хочу прокидати вранці. Я бігу, я просто ходьба. Дуже неприємна ситуація - людина просто гине, нічого не може допомогти. Дочка пацієнта чітко захоплюється дивом, крім того, я не добрим. Що я можу сказати? Як? Я спробую пояснити, що це час, щоб приготувати, крі, кричу. Під час робочого часу під керівництвом головного лікаря районної лікарні. На телефоні я відправляю медсестра для чаю і печива в магазин, я кажу, щоб він записав, я принесе гроші від моєї зарплати. У офісі - повний мес, а мої родичі встигли скаржитися, що я був пізно і відразу побігся знову - а прийом також повинен привести, не тільки піти в хворі, які і лікувати деякі почуття не довше! Ця фраза відхилена, що просто хто сказав це - не зізнався. Ну і завтра на килимі. Я зроблю головний лікар, щоб піти з мною до того ж хворого раку - хірург з досвідом 30 років, набагато більш авторитетною думкою! Хвора дочка почула знову; прийміть готовий; сльозить річку, на душу - так само, якби була синиця, заспокоївся для деталей. Комісія залишає бульдозер за роботу. І знову в кишенях звучить так улюблена пісня Наталі Кароне; Хаста симппре; Дзвінує жінку-сону, невдово рефюзуючи, щоб заспокоїти, так як дуже час він розім'язується до мітрень - просто не сміється - новий; Він ріже вен, кровоточивий сильно, бігає по будинку з ножем, загрожує глухим всім. Я здогадував, що він збив 25 автомобілів. 12.13. Я дивлюся, чому люди так багато здоров'я. У верхній частині лобу я кладаю на куртку, пов'язаними рукавичками в кишеню, загорнути на зубах - летю з офісу. Кричить після мене. Чому ви оплачуєте гроші? Я спасся в сидіння, промінь; не вдається, я буду купувати нові чохли!
Гальм з однією рукою, інший дилігентно розбиває правила - виклик на операцію, виклик на наркологу, телефон в зубах - перемикання передач ...
І дитина дійсно засвоюється, в правій руці ніж, від лівої кровоплини в потоці. Кричуща як ріжуча петля, людина. Що страшно! Я пропоную нам курити. - Приїхати. Я даю вам сигарету, будь ласка, дайте мені світло, я не буду легкий матч у рукавичках, я тримую коробку. Я тихо відправив ножа за спину, маму хлопчика звертається увагу на десекблон з неї – потім потрібно побачити – швидко відправляється до передпокою. Шукаєте ніж, змащуючи руку за спину, дивовижне положення - спокійно лікуючи рану - 90 кг ваги - ебать ви зламаєте! По закінченню процедури, благ домашньої підвіконня тільки скаржаться, каже, що він притискається і нічого не дихає. Навантаження в машину - плюс; Таврія; - Захоплення від вас відкриють двері і стрибають, і з одного боку ви не скручуєте в горло - візьміть до лікарні. СМС надходить з банку - завчасно прийшов, 500 грн - курча! Є заробітна плата за бензин, а незабаром є зарплата 1,500, шматочок за кредитну картку, коли він купив автомобіль, він зайняв десять тисяч, 300 за сигарети, дві сотні за дружину. Я руку над майже собером сацидальним чоловіком - ебать його і не поверніть на плиту, мій куртка тепла! У ніжних руках замовлень, паперу, на станцію, другий або третій - під снігом - працювати.
15-20. У кімнаті очікування, медсестра тихо. Вмітайте нігті? Бажаю, я з нетерпінням чекаю. Я п'яний, щоб заспокоїти свою нервову систему, але завтра я їду знову на килимі.
23. 01. 14.

Джерело: