Стан є копнік!

Про незрівняні податки в інтернет-торгівлі.

І запитайте уряду: що ви, уряд, так корисно в процесі придбання одного кліку на американський сайт, щоб ми платимо за це?

Можливо, ви надіслали свій Sanitary Surveillance, Rospotrebnadzor і Fire Inspectorate на склади Amazon в Oregon, США, так що greedy Джефф Безос не зустріне мене, довіраючий громадянин РФ, нестандартні стебла товари?

Можливо, ви скомпільували ГОСТи для Фоксонських заводів, де вони тиснули материнську плату моєї Macbook, щоб там роз'єми не були електричними, а процесор не спалював, потепління, розетки стіни?

Або, я не знаю, що ви берете його на себе, щоб переконатися, що BHPhoto, протягом двох тижнів покупки, поверне мені тисячі доларів без питання для об'єктива, який не добре виглядає на камері?

Коли це відбувається в Росії, ми сплачуємо ПДВ для цієї проблеми. Ваш захист прав споживачів коштує гроші, тому що ви, держава, надаємо нам дійсно королівський пакет можливостей. Так говорить закон. Так, наприклад, якщо наш iPhone або Nikon D4 був в гарантійному ремонті більше трьох днів, продавець має право зобов'язаний «провідувати аналогічний продукт безкоштовного використання». Де ще буде запропонувати?

Якщо деякі божевільні раптово подарують це море привілеїв і купує собі гаджет на Amazon, ви, держава, повинна відчувати себе шкода за нього. Скажіть, які переваги він відсутній! Яка життєрадісна броня вона відмовляється! Одягнена Жінка Голий і патологічний переходить до засмаги, ая-яй-яй. Нехай він сам.

Правда, злові язики скажуть: цей пакет привілеїв ситний. У зв'язку з тим, що у мене немає моїх друзів, було запропоновано 5D Mark II. А монітор з розбитими пікселями не буде повернений протягом двох тижнів, оскільки він виходить на «технічний комплексний продукт» і не може бути повернений.

У вас є підозра, що ви, держава, продає нам вашу підтримку угоди на навантаження, як пакет з порожньої гречки, повною з дефіцитом. Але ось проблема: для санітарного нагляду, пожежного контролю та контролю якості, ми вже оплачували США. Або Китай. Вони переконані, що Macbook була на контролі у правій формі.

А коли ми скажемо вам, “Чи не ви, хтось ще вже зробив цю роботу”, ви, держава, змінити інтонацію. Ви не готові платити? Що робити?

Ви, держава, вчиняються як копник. І одержуючи копнік не тільки гріх, але і сакрального мита всіх, хто бажає, що коп-стоп перестає бути прибутковою окупацією.

Тож повірити мене, стан, ми обов'язково придумаємо щось.

Що це? Що я кажу!

Услуги

Джерело: