Багато фотографій! Не ламайте!
І знову, всі, привіт!
Це вже давно, оскільки я закінчив свою першу роботу, з оригінального. Після того, як я вирішив зібрати «три» від GPM. І до речі, це мій перший танковий збір з приводами.
Коротко про журнал
Журнал є репринтом 2005 року. Перший вийшов у 2003 році.
Коротко про сам резервуар
До вашої уваги представлений «тройка» африканського корпусу генерала Рима. Картина є пустельною, є вхід, люки відкриті і близько. Якщо хто цікавиться більш детальною інформацією, Google допоможе вам.
Інститути
Інструментарій однаковий. Ножі Olfa AK-1, AK-3, круглий ніж, ріжучий мат, набір фарб Ho-Ma, щітки, а також каналізацій, лінійка, ножиці, пункери, наповнювачі та багато іншого
УХУ Твіст і клей, ПВА-K, ЛЕО олівець клей, момент 505.
Картон 0,5 мм і 1 мм. Комплект моделі заклепок 0,5 - 2 мм (різка застібки).
Почнемо з каркасом і внутрішньої лазні.
...
...
...
...
р.
...
3610Р. 4200Р.
...
...
Р
...
...
р.
...
...
...
...
...
...
...
, Україна
...
23257625
...
...
...
...
Далі прийшов відсік двигуна і все, що пов'язано з ним: Я зробив його згортання, додавши трохи шнурка (для нього є сором'язливим, щоб приховати таку красу)
Р
...
...
...
Не вистачає часу (()
...
...
...
...
Доброго дня! Починався новий шкільний рік, і тут немає натхнення. Я хочу присвятити більше часу до мого улюбленого хобі, але... Я намагаюся використовувати кожну хвилину з користю.
Зібрані балансери та амортизатори...
...
Я вперше встановив амортизатори і балансири до них, а потім решту балансерів стояти одну лінію. На тілі є малюнок правого кута. Я мав вирізати і відполірувати деякі місця, щоб все було впало на місце.
...
...
Доброго дня! Довгий час не було оновлено (не було часу), тепер я покажу, що я зробив:
758764 р.
...
...
р.
Зібрали провідні зірки і шматок harp. Він зробив. Все, здається, підійде:
...
...
Зібрані опорні ролики ... опорні ролики.
...
...
Я довго не був оновлений. Я знайшов час і камеру. Я зроблю картину і я покажу вам все.
Будь-який, див., розмова.
...
р.
...
...
...
р.
...
р.
...
...
...
...
...
р.
...
...
...
І був спорт башти. Що робити руки з ... добре, не з яких нормальних людей
...
...
...
Добрий день, кожен. Я був трохи фотографа.
...
...
Джерело: