612
Як правильно розташувати кухню
Я використовую для швидкого харчування. Ви знаєте, як в анекдоті про знамениту британську гурт: «Я не хотів би ці Beatles, вони не втрачають в ноти, але ви слухали їх?» Так, звичайно, Рабинович сян на телефоні. Тут і з швидкою їжею також: Я почув чужу думку і взяв її за значенням обличчя. Але це було так, поки він не зустрівся з ним, і ретельно спробував все, що пропонує різні мережі. І ви знаєте, я змінив мій розум.
Звіт від кухні КФК - один з найвідоміших мереж швидкого харчування в світі, який є третім найбільш популярним у світі.
На вході на кухню наша група експертів / блогерів вітається постером про секретні інгредієнти та два Ольги – один з них – директор ресторану KFC, де проходить наша екскурсія, другий – Ольга Єлісєва, директор компанії.
Секрет приготування гострих курячих крил зберігається суворіше, ніж золото Fort Knox.
Ранок кухні КФК починається з прийняття курячого м’яса. В якості, згідно з розрахунками ресторану споживається в день її відвідувачів, тобто кожен день на ньому знаходиться вантажівка з охолодженим м'ясом. 580 кг прибули сьогодні.
Спеціаліст з прийому їжі перевіряє температуру м’яса термометром, має бути від +4 до + + +3 градусів. У холодильнику можна покласти його.
Ми пояснимо тонкощі прийому та зберігання їжі в ресторані.
Водій також призначає папір, що м'ясо нормальне, не має пуху, перу і він готовий до приготування їжі. Компанія має 6 різних постачальників.
Я майже забули сказати, перед входом на кухню, ми всі ретельно промиваємо руки і протертимемо їх дезінфікуючим розчином, виходимо до оснащення на вулиці - знову промиваємо і знезаражуємо. Мийка частково безконтактна, тому що потік заливається на руках, потрібно вдарити вимити з коліном. Ви бачите слово «пуш» на дно?
Секретна інформація, яка не повинна бачити конкурентів.
Їжа в ресторані зберігається в трьох холодильниках: напої і овочі в одному, м'ясо в іншому, борошняні вироби в третій.
Уважний зчитувач побачить температуру в морозильній камері.
р.
Термін зберігання борошняних виробів також невеликий, а також його м'ясо замовляється тільки стільки, скільки необхідно для дня. Ці бункери вивозилися з холодильника, щоб їх температура стала кімнатною температурою, вони не спеціально нагріваються.
р.
Тепер поїдемо до місця, де сковородяться курячі крильця та інші частини.
Цей хлопець зробив куряче м'ясо з регулярним хлібом.
Тут Паппарази.
Ця варка робить ці гострі курячі крильця. Вони повинні бути подрібнені в паніровці 11 разів, так що при обсмажуванні виявляються однакові ваги.
Тепер ми готові. Ми збираємося на фритюрки.
Після занурення в олії таймер перевертається, підраховуючи час. Ви можете вийняти крила.
Часом часу масло перевіряється літмусовим тестом, щоб перевірити рівень ph і ступінь придатності масла для приготування їжі.
У цих обсмажувачах м'ясо обсмажують під тиском.
711937
Можна обсмажити відразу кілька плям.
Ми йдемо на, гамбургери і скручувачі готують тут - швидкого приготування їжі shawarma.
Ви побачите отвір на столі, всі залишки з кулінарії йдуть там.
Французька фрі.
Я люблю Twister від KFC більше, ніж будь-який інший тип швидкого харчування.
Дуже простий, купити лаваш і спробувати зробити це самостійно.
р.
Натюрморт
р.
більше
Що я фотографую?
Я знайшов цікавий постріл.
Тут обсмажені крила чекають їх повороту і вони не допускаються, щоб охолодити передчасно.
р.
Натюрморт
Свіжий салат. Овочі поставляються компанією White Dacha.
, Україна
Картопля.
Це де виріб з кухні закінчується. На столі для відвідувачів ресторану ви зможете повечеряти.
Хто знає, що вони роблять за цими дверима?
Ми чекаємо не менше цікавої акції.
р.
Ми підготуємо салати і закручуємо самі під керівництвом гостя шефа. Інгредієнти однакові, але ви можете придумати свій власний рецепт.
Натюрморт
р.
Директор компанії YUM!
Це гойдалка. Я забрав фото з шиї, кладемо на мій фартух і почав готувати. Не мій перший.
Я дивлюсь на шеф-кухаря і спробуйте повторити щось.
Натюрморт
Я вирішив зробити все самостійно.
Джерело:
Звіт від кухні КФК - один з найвідоміших мереж швидкого харчування в світі, який є третім найбільш популярним у світі.
На вході на кухню наша група експертів / блогерів вітається постером про секретні інгредієнти та два Ольги – один з них – директор ресторану KFC, де проходить наша екскурсія, другий – Ольга Єлісєва, директор компанії.
Секрет приготування гострих курячих крил зберігається суворіше, ніж золото Fort Knox.
Ранок кухні КФК починається з прийняття курячого м’яса. В якості, згідно з розрахунками ресторану споживається в день її відвідувачів, тобто кожен день на ньому знаходиться вантажівка з охолодженим м'ясом. 580 кг прибули сьогодні.
Спеціаліст з прийому їжі перевіряє температуру м’яса термометром, має бути від +4 до + + +3 градусів. У холодильнику можна покласти його.
Ми пояснимо тонкощі прийому та зберігання їжі в ресторані.
Водій також призначає папір, що м'ясо нормальне, не має пуху, перу і він готовий до приготування їжі. Компанія має 6 різних постачальників.
Я майже забули сказати, перед входом на кухню, ми всі ретельно промиваємо руки і протертимемо їх дезінфікуючим розчином, виходимо до оснащення на вулиці - знову промиваємо і знезаражуємо. Мийка частково безконтактна, тому що потік заливається на руках, потрібно вдарити вимити з коліном. Ви бачите слово «пуш» на дно?
Секретна інформація, яка не повинна бачити конкурентів.
Їжа в ресторані зберігається в трьох холодильниках: напої і овочі в одному, м'ясо в іншому, борошняні вироби в третій.
Уважний зчитувач побачить температуру в морозильній камері.
р.
Термін зберігання борошняних виробів також невеликий, а також його м'ясо замовляється тільки стільки, скільки необхідно для дня. Ці бункери вивозилися з холодильника, щоб їх температура стала кімнатною температурою, вони не спеціально нагріваються.
р.
Тепер поїдемо до місця, де сковородяться курячі крильця та інші частини.
Цей хлопець зробив куряче м'ясо з регулярним хлібом.
Тут Паппарази.
Ця варка робить ці гострі курячі крильця. Вони повинні бути подрібнені в паніровці 11 разів, так що при обсмажуванні виявляються однакові ваги.
Тепер ми готові. Ми збираємося на фритюрки.
Після занурення в олії таймер перевертається, підраховуючи час. Ви можете вийняти крила.
Часом часу масло перевіряється літмусовим тестом, щоб перевірити рівень ph і ступінь придатності масла для приготування їжі.
У цих обсмажувачах м'ясо обсмажують під тиском.
711937
Можна обсмажити відразу кілька плям.
Ми йдемо на, гамбургери і скручувачі готують тут - швидкого приготування їжі shawarma.
Ви побачите отвір на столі, всі залишки з кулінарії йдуть там.
Французька фрі.
Я люблю Twister від KFC більше, ніж будь-який інший тип швидкого харчування.
Дуже простий, купити лаваш і спробувати зробити це самостійно.
р.
Натюрморт
р.
більше
Що я фотографую?
Я знайшов цікавий постріл.
Тут обсмажені крила чекають їх повороту і вони не допускаються, щоб охолодити передчасно.
р.
Натюрморт
Свіжий салат. Овочі поставляються компанією White Dacha.
, Україна
Картопля.
Це де виріб з кухні закінчується. На столі для відвідувачів ресторану ви зможете повечеряти.
Хто знає, що вони роблять за цими дверима?
Ми чекаємо не менше цікавої акції.
р.
Ми підготуємо салати і закручуємо самі під керівництвом гостя шефа. Інгредієнти однакові, але ви можете придумати свій власний рецепт.
Натюрморт
р.
Директор компанії YUM!
Це гойдалка. Я забрав фото з шиї, кладемо на мій фартух і почав готувати. Не мій перший.
Я дивлюсь на шеф-кухаря і спробуйте повторити щось.
Натюрморт
Я вирішив зробити все самостійно.
Джерело: