Як правильно розташувати кухню

Я використовую для швидкого харчування. Ви знаєте, як в анекдоті про знамениту британську гурт: «Я не хотів би ці Beatles, вони не втрачають в ноти, але ви слухали їх?» Так, звичайно, Рабинович сян на телефоні. Тут і з швидкою їжею також: Я почув чужу думку і взяв її за значенням обличчя. Але це було так, поки він не зустрівся з ним, і ретельно спробував все, що пропонує різні мережі. І ви знаєте, я змінив мій розум.

Звіт від кухні КФК - один з найвідоміших мереж швидкого харчування в світі, який є третім найбільш популярним у світі.

На вході на кухню наша група експертів / блогерів вітається постером про секретні інгредієнти та два Ольги – один з них – директор ресторану KFC, де проходить наша екскурсія, другий – Ольга Єлісєва, директор компанії.

Секрет приготування гострих курячих крил зберігається суворіше, ніж золото Fort Knox.

Ранок кухні КФК починається з прийняття курячого м’яса. В якості, згідно з розрахунками ресторану споживається в день її відвідувачів, тобто кожен день на ньому знаходиться вантажівка з охолодженим м'ясом. 580 кг прибули сьогодні.

Спеціаліст з прийому їжі перевіряє температуру м’яса термометром, має бути від +4 до + + +3 градусів. У холодильнику можна покласти його.

Ми пояснимо тонкощі прийому та зберігання їжі в ресторані.

Водій також призначає папір, що м'ясо нормальне, не має пуху, перу і він готовий до приготування їжі. Компанія має 6 різних постачальників.

Я майже забули сказати, перед входом на кухню, ми всі ретельно промиваємо руки і протертимемо їх дезінфікуючим розчином, виходимо до оснащення на вулиці - знову промиваємо і знезаражуємо. Мийка частково безконтактна, тому що потік заливається на руках, потрібно вдарити вимити з коліном. Ви бачите слово «пуш» на дно?

Секретна інформація, яка не повинна бачити конкурентів.

Їжа в ресторані зберігається в трьох холодильниках: напої і овочі в одному, м'ясо в іншому, борошняні вироби в третій.

Уважний зчитувач побачить температуру в морозильній камері.

Як правильно розташувати кухню р.

Термін зберігання борошняних виробів також невеликий, а також його м'ясо замовляється тільки стільки, скільки необхідно для дня. Ці бункери вивозилися з холодильника, щоб їх температура стала кімнатною температурою, вони не спеціально нагріваються.

Тепер поїдемо до місця, де сковородяться курячі крильця та інші частини.

Цей хлопець зробив куряче м'ясо з регулярним хлібом.

Тут Паппарази.

Ця варка робить ці гострі курячі крильця. Вони повинні бути подрібнені в паніровці 11 разів, так що при обсмажуванні виявляються однакові ваги.

Тепер ми готові. Ми збираємося на фритюрки.

Після занурення в олії таймер перевертається, підраховуючи час. Ви можете вийняти крила.

Часом часу масло перевіряється літмусовим тестом, щоб перевірити рівень ph і ступінь придатності масла для приготування їжі.

У цих обсмажувачах м'ясо обсмажують під тиском.

711937

Можна обсмажити відразу кілька плям.

Ми йдемо на, гамбургери і скручувачі готують тут - швидкого приготування їжі shawarma.

Ви побачите отвір на столі, всі залишки з кулінарії йдуть там.

Французька фрі.

Я люблю Twister від KFC більше, ніж будь-який інший тип швидкого харчування.

Дуже простий, купити лаваш і спробувати зробити це самостійно.

Натюрморт

більше

Що я фотографую?

Я знайшов цікавий постріл.

Тут обсмажені крила чекають їх повороту і вони не допускаються, щоб охолодити передчасно.

Натюрморт

Свіжий салат. Овочі поставляються компанією White Dacha.

Як правильно розташувати кухню , Україна

Картопля.

Це де виріб з кухні закінчується. На столі для відвідувачів ресторану ви зможете повечеряти.

Хто знає, що вони роблять за цими дверима?

Ми чекаємо не менше цікавої акції.

Ми підготуємо салати і закручуємо самі під керівництвом гостя шефа. Інгредієнти однакові, але ви можете придумати свій власний рецепт.

Натюрморт

Директор компанії YUM!

Це гойдалка. Я забрав фото з шиї, кладемо на мій фартух і почав готувати. Не мій перший.

Я дивлюсь на шеф-кухаря і спробуйте повторити щось.

Натюрморт

Я вирішив зробити все самостійно.

Джерело: