Prehistoric Panasonic ноутбук Комп'ютер 150

Я отримав це диво безкоштовно у 2001 році з другу. У той же час він був абсолютно необхідним. Недавній я думав про те, де його покласти, щоб отримати копійку. Але так далеко не варто нічого. Нехай він лежав за деякий час, і я буду робити трохи фото огляд на YAP.
Є багато фотографії, я буду закінчити.

Стара людина. Трохи зламаний шнурок, і так дуже нічого.

р.

1990-1990 рр. Я точно не знаю.
РК-дисплей 640х200
Всі права, характеристики. Немає гвинта на с. Існує ROM-disk C: на якому DOS 3.30, з парою драйверів і парою утиліт. Нижче на фото демонтажного ноутбука ми побачимо порожній відсік і роз'єм на «момі», де, швидше за все, деякі гвинти були або були заплановані в верхній частині.
оперативна пам'ять як 640kb – об'єм, проте!
Одноядерний 16-біт 8 МГц NEC V20 процесор (іміляр до інтел 8088). Оверлок, заздрість - була навіть версія 12 МГц.
Дисковий привід - це петля 3,5 дюйми. Тільки 720 КБ дисків можна прочитати.
Я не знаю, чи є функція програмного забезпечення або програмного забезпечення, але 1.44 MB відформатовано – не бачить.
Батарея відмерла, система акумулятора відмерла. Вік. Повага.
Запитайте, що ви можете зробити на ньому. На дискеті надкомпактний файловий менеджер Volkov Commander (vc.com в 64 kB), Lexicon – для текстів, придатних і кількох книг *.txt. Я не спробував нічого іншого, і я не подбаю.

Комплект: ноутбук, сумка, блок живлення, чохол для PD, добре і звичайний мережевий кабельний штепсель (не показано)

385307

Сумка брендована, тим самим дизайнерським корпусом для живлення.

Усередині. Всі комплекти.

574864

всередині сумки. Сама сумочка не погана, хоча шкіра молодого дерматину не дуже міцна. Дизайн нічого, але цей колір там не в моді ці дні.
Для грошей варто було, Louis Vyton може зробити сумки.

Загальний вигляд. Пластиковий, звичайно, жовтий від часу.

р.

Право.

км

Ліворуч. Кнопка живлення та живлення.

За

(доб. 3)

З відкритим кришкою та доступом до серійних та паралельних портів (SOM, LPT).

р.

Живлення. Блок досить великий. Хоча сам ноутбук витягне 4-5 кг.

Клавіатура без кирилика.

р.

Це DOS після запуску.

занурення c: (ROM, на якому всі машини запам'ятовують)

Запущено вбудований диаг.com (внутрішня самодіагностика утиліта).

Нижче наведено діагностичні екрани.

Натюрморт

і

, Україна

Цікаві екрани для діагностики кольорових режимів або як вони гучно називають його «моде колір». Виявляється моделювання півтонів сірого або х.з. що.

р.

Також цікавим є режим випробувань геометричних кривих.
Зауважте 640x200 в даний час від Full HD.

І це стартап.com - аналог сучасного доступу до BIOS. Функції недостатньо, але не існує нічого особливого для налаштування.

(доб. 7)

Мені цікаво і цікаво сказати:
Дякуемо!
Вимкніть дисплей. Видалити верхній чохол.

Я зняв клавіатуру. Зверніть увагу на дві окремі сані.

Товщина і твердість серйозні.

р.

Ні Клава. Зверніть увагу на щитовидну блискучу захисну пластину, яка покриває всю материнську плату практично повністю.

Немає щита.
На правому – це флоптика, а на дно – порожній відсік, що згадується на початку. На материнській платі, навпроти відділення, білий роз'єм (який тип не знаю, який тип IDE x.z. може бути)

Ось мама ближче.

І ось модель процесора NEC D7108GC-8 V20.
52 ноги і не всі беруть участь.
І зліва від нього ми бачимо ROM з програмним забезпеченням, яке ROMDIC C:
Не пропалюється на материнській платі, але вставляється в панель. ІХО, швидше за все, задуманий як для оперативного оновлення біосу, так і для зручності заміни при несправності.

р.

Я не дивився на це все, і ви можете побачити все.
Оздоблений.
Дуже дякую.
Нарешті, інший кут.

499.00 Р

Джерело: