Проект Zil 131!

Після першої саморобної моделі, яку я розповів про в статті Project Cat, я думав і вирішив побудувати ще одну модель тільки на масштабі 1k10, а ідея побудови моделі ZIL 131 народилася!

Тут буде 23 фотографії та деякі тексти. Джерело

Проект Zil 131!

2 фото. Перше, що я побудував кадр. Каркас звичайний з алюмінієвих планок, придбаних в будівельному магазині, я просто свердлила їх і скручуємо їх болтами.

Проект Zil 131!

3 фото. Відразу встановлені мости, диференціали, двигун, редуктори.

Проект Zil 131!

4 фото. Диференціали заблоковані, я не хочу, щоб зробити придбані себе, так як паяльці, як в проекті кота з такою шкалою не працювати, мені доведеться варити.

Проект Zil 131!

5 зображень. Тут зібрані диференціали з джерелами та мостами. Замовили все для rc-go.

Проект Zil 131!

6 зображень. Звісно, їм довелося підходити під раму, відреагувати, але варто.

Проект Zil 131!

7 зображень. Це насправді модифікація підвіски, я вибрав джерела, тому що вони додають оригінальність до моделі, і просто тому, що вони надійні.

Проект Zil 131!

8 зображень. Встановлена підвіска з пружинами на каркасі, коробки передач, колеса, важелі, тяговий двигун, двигун

Проект Zil 131!

9 зображень. Придбаний редуктор, з низом, перетворюється на машині серво з пульта.

Проект Zil 131! р.

10 зображень. По-перше, згідно з кресленням, що я знайшов в Інтернеті, я зробив живіт з дерева.

Проект Zil 131!

11 зображень. А потім виявилося, як це тіло, він виявився досить нерівним, мені довелося приховати і рівень.

Проект Zil 131!

12 зображень. Потім він пофарбував звичайним авто-отельом, брудним чорним кольором Зілов.

Проект Zil 131!

13 зображень. Я встановив корпус на каркасі, викручував все за допомогою болтів, він вийшов надійно, хоча мені довелося настоювати з тілом, щоб встановити його рівномірно.

Проект Zil 131!

14 зображень. Це те, що він виглядав як після маленької роботи, я не маю достатньо уваги людей навколо мене. Повісити мене, хто не лаціна, змащені лінії і плавники на даху тіла.

53358918

15 зображень.

Проект Zil 131!

16 зображень. Після установки електроніки, кузова, ходової передачі, двигуна, вирішив їздити на дорогах в с., ви знаєте, хочу перевірити, як все працює, але тривалий час я не міг дивитися на тіло без стовбура мені довелося зробити це самостійно.

Проект Zil 131!

17 зображень.

Проект Zil 131!

18 зображень.

Проект Zil 131!

19 зображень. Це те, що він виглядав як після встановлення стовбура, газового бака, фари та інших дрібних деталей та деталей.

Проект Zil 131!

20 зображень. Колеса розфарбовувалися чорними, бо я хотів принести схожість моделі до оригінального.

Проект Zil 131!

21 фото.

Проект Zil 131!

22 зображень. Ну, я шукав тест, але це не завдання друзі, які називаються для риболовлі, але тоді я думав, що це було тому, що ідея їздити уздовж берега для одного, щоб похвалитися друзями.

Проект Zil 131!

23 фотографії. Вже місяць, щоб побудувати модель, але він коштує всім удачі у своїх творах. Тільки колеса були занадто м'якими, вага не вписалася.

Автор: Дмитро Сидоров

Всі

Проект Zil 131!

Джерело: