Порізка кухні своїми руками

Привіт, кожен! Ну, це час для мене, щоб зареєструватися не тільки, але і поділитися з вами.
Я вирішив порадувати маму і побачити її кухню. Кухня вже багато років і її зовнішній вигляд дуже добре зношена. Я мав зробити щось, а точніше поставити щось на ньому.

20 зображень. Я буду писати, коли це над.

Що відбулося давно:

довгий

3250Р. 3700Р.

Чотири.

Що відбулося, коли все почалося, і я пішов все до кінця:

Ви можете побачити клейові позначки на правому, так як я спробував ремонтувати крихту кухню.

Тоді я пам'ятав дивовижну посаду командира Поошрокера «Як оновити кухню за 800 рублів» (http://forum2/topic572835.html). Щоб подивитися на Путін кілька разів на добу небагато бажання, тому вирішили зробити щось інше. Природно, фотодрук. Довгий час я думав і з'ясував, що має бути малюнок. Кухня не повинна бути похмурою, а в цілому в темних тонах і повинна принести маму радість перебування в ній. Спочатку я хотів зробити окремий друк на кожному дверцятах красивого фото з природою, бо буде цікаво виглядати в одну дверцята, в іншу. Я фігурую, що це буде занадто барвистим і там не буде загального вигляду. Я думав зробити двері у вигляді стендів, дверей та вікон деяких старих будівель. Але я змінив мій розум. Вибір впав на характер, так як шафи верху і дна відокремлюються плиткою, після чого деякі повні малюнки з деталями просто розламаються. Я знайшов в Google кілька варіантів, які підходять мені (Я шукав тегу "натур", а в налаштуваннях вказується принаймні 40 мегапікселів, тому що якщо ви знайдете картину 1024 × 768, вона буде розмита до жаху).

Р

Перший варіант впав, тому що метелик розмір половини холодильника буде досить збити апетит, а вночі кидати в холодну поту, яка погана до неї. Я відкрив картину і це те, що відбулося.

р.

У фотошопі я зробив приблизний ескіз кухні, щоб побачити те, що я втратив від малюнка і що б побачити.

Чим здоровий щит, який спробував підійти навпіл холодильника.

Тоді я пішов до рекламної агенції, де я роздрукував цю картину на день (Я заказав трохи більший розмір, тому що я хотів би не тільки зовні, але і вставити кінці. І тримати його все добре – оберніть плівку всередині. Виготовлений ламінат так, щоб ви могли мити.

Потім, без хати, в парі вечірок він покривається всю кухню.

54675

Процес досить простий - кожен може порадувати матір'ю (дружина). Знаючи розмір дверцят, киньте пару см на кожну сторону з боків і пару см в свою чергу. Вимкніть, зніміть двері, відколіть підкладку (самоклеюча плівка) і акуратно нанесіть, повільно згладжуючи. Найскладніше зробити куточки дверей. Я спробував поставити їх і з'ясувати. Результат приклеювання разом радий мені більше. Якщо ви не зробите кути добре, накладка особливо самоклеюча плівка не липка, тому приклеїти відразу. Також не варто використовувати будівельну сушарку для волосся, тому що вона не є автомобільною плівкою і вона не простягається, але тільки починає деформуватися.

Гипсі голка проколів всередині отвору під ручками і закручують їх.

Також перед пасуванням я вирішив розвантажити полицю для сушіння пластин, на які накопичуються багато чохлів. Деякі з них вішали зсередини дверей. Я купив гаки в будівельному магазині. Розмітка, просвердлити, прикріпити. Також варто пронизити отвори, щоб висихати гвинти, інакше вони будуть дуже помітні під плівкою. Я не знаю, що робити відразу, тому є видатний гвинт на одному з дверей. Черк. Мама любить це, але я не. Я не збираюся клеїти, я збираю трохи метеликів на магнітах зверху.

В цілому необхідно ретельно знежирити все і протерти перед випалюванням, так як на плівці з'являються всі лопатки поверхні - залишки клею з минулого «верпка», зерна піску.

Р

Ну і до повного малюнка я вирішив закрити місце для духовки, яка під плитою, роблячи двері. Вони були виготовлені з 5 мм фанери. Так що між ними не було проміжок – з тієї ж фанери вагонка на одну з дверей.

Найдовша частина була очищена холодильником. Він повинен зробити його разом, а потім вирвав три рази і знову склеїти (добрий фільм допускається, щоб це зробити в хвилини пасти). На холодильнику з'явилися повітряні бульбашки. Вони можуть викинути, але це дуже важко. Самі патологічні непристойні проколіться голкою і віджимається повітря звідти.

Деякі лопатки все ще по периметру, але вони не помітні і будуть відновлені леза.

Підсумок: Мама щаслива.

р.

Можна мити миючими засобами і натерти її. Дуже добре. Змочуємо плями на дверних кутах. Він добре промиває, але також добре подряпинає. Не можна худнути і натирати на плівку, але не рекомендується скидати двері на ньому. Дуже пікантний може помітити, що малюнок на стику дверцят не плавно продовжується, а шматочок зникне - це пов'язано з тим, що частина картини пішла на боковини і спинки. Ви можете плутати і в Photoshop розтягувати всі місця, де двері закінчуються, але для мене це геморой, і на мій погляд не варто. Можна зробити ще простіше, щоб картина не зламала, не знімаючи дверцят – приклеїти плівку відразу на всю кухню і вирізати на краю дверцят, але важливо мені, що зазори не побачили грубу кухню, щоб плівка не відлягла позаду, і була надійно закріплена позаду.

За гроші, не підрахувавши вартість фанери, гачки і ручки – вийшли трохи менше чотирьох тисяч рублів. Наклейка працює дві ночі. Ще один вечір, щоб перемістити кришки до декількох дверей.

2 місяці - звичайний рейс. Все, що повинно бути нещастяним, очистився в перші години і зафіксовано.

Я думаю, що це. Будь ласка, ваші мами, дружини, сестри, бабуся, тітка, stepdaughters і навіть мати-в-право.

Дуже дякую.

Джерело: