Фокс Ліля.

Єкатеринбургер Богдан Сороколат з дитинства любили лисики. Я прочитав книги про них і дивився мультфільми. До декількох років тому він ніколи не думав, що лисиця ніколи не з'явилась у своїй квартирі.

- Всім дітям сниться щось. Деякі люди хочуть піти в космос, наприклад. Я мріяв про лисицю. Але я насправді не маю ніяких серйозних думок про те, що тварини в будинку. Нещодавно Богдан каже:

Джерело

Як тільки в соцмережах Урал пилила фото чоловіка з Чехії з лисицею. Я зустрівся з ним і дізнався, що Мартін (як його ім'я) піднімається лисиця в домашніх умовах. З тих пір, як Богдан, ідея народилася, щоб реалізувати дитячу мрію і поселити червоному вихованцю в своєму будинку.

Найдовша частина була знайдена тварина. Також через Інтернет хлопець знайшов хутряні ферми на передмісті, де піднялися лисики. Разом з однодуманою жінкою з Москви Богдан відправився в пошуку вихованця.

Спочатку я спробував знайти лисиця від мисливців і полювання. Але потім я походив на хутряні ферми. Тварини вже використовуються для людини. На Московській фермі багато лисок. Вони всі перетягуються своїми хвостиками, згортаються з неперевершеною стручкою. І вони живуть в постійному вітрі. А що пахнуть! Можливість. З декількох лисок я вибрав дівчину, яка мені сподобалося краще в характері. Вона спокійна, неприпустимо. Він погодився на прийнятну ціну – 8 тис. рублів – купив і взяв з ним, згадує Богдан.

В результаті хлопець буквально врятував лисиця від небажаної долі, що йде до когось на комір або рукав. Дівчинка склала 1,5 місяців. Маленька тварина була життєрадісна і страшна. Новий власник ставить малюка в перевізнику, як кошеня і взяв поїзд до Єкатерінбурга.

У Уральській столиці все було підготовлено для лисики - диван, лоток, іграшок. І, звичайно, ім'я. Богдан назвав Лілі.

Вирощування, Лілія стає більш впевненим і виглядає безпосередньо в каркас.

З відлякуванням, але водночас цікавим виглядом, пишна крихта оглянула нове житло, зрізана. На першому, Лілечко кричав – вона зробила гучні шуми. Я заспокоїв її вниз. Корм, вода, залізо. І заспокоївся. Про тиждень пізніше, Лілечка звикла до нового будинку, говорить молодий чоловік.

The fox є 8 місяців тому. Вона повністю використовується для її життя. Як нормальна побутова кішка або собака. У той час як власник на роботі Лілія скасовує блокноти, відкидає речі. Уві сні біля майстра. Вуає досить багато всього.

Ми не маємо проблем з харчуванням. Лілія любить як м'ясо, так і курку. В принципі він не відмовляє хліб. Я зроблю кашу, вона любить їсти її. Фрукти, овочі, виноград, груші. Правда, вона не може бути пряним, солоним, солодким. Ви повинні вдатися в преміальних консервованих собак. Ліля любить їх. Всі види ласощів також підходять для неї. Коли, наприклад, згущений банк, я збираю останні краплі і дати Лілу. Вона споживає їх greedily, Богдан говорить з посмішки.

Богдан не має душі в лисці

...

р.

На вулиці Лілія та Богдана ходять щодня. Час і половина. Згідно з молодим чоловіком, практично кожен в окрузі знає про таких незвичайних сусідів. Не боїться її більше. Вони приходять, зустрічають, фотографують на телефоні. Кожен любить її.

Я пішов з Лількою ще раз. А незнайомець прогулявся минулого мене і розмовлявся по телефону. «Так, Богдан і Лілія ходять тут.» Я божевільний! Що я можу сказати? Приємно, звичайно. Незвичайний, Богдан говорить.

На дивовижних, червона краса - це бородавка, але не кусить. За словами Богдана, лисиця є нейтральною твариною природи. Тексти пісень, а це означає: Але якщо хтось ієрів її, вона покаже її характер.

Незважаючи на «домінантність» червоно-волосних круп – це природні інстинкти – на вулиці в високих снігохідних крадіжках, вона виглядає для мишей, а в домашніх умовах в різних куточках приховує найсмачніші шматочки їжі. А власник потім витягує їх – тут і там.

Екстремальна

р.

Джерело: