Чужорідна пластикова карта

Я поясню. Я прийшов на сьогодні в мережі, і відразу ж кинув докладно просту кримінальну схему! Про те, як її уникнути.

У Пермі засудили кримінальних проваджень, які закривали гроші з пластикових карток
Чотири громадяни засудили штрафи.

У Свердловському районному суді Перм розглядав кримінальну справу проти чотирьох громадян, які виявили винність вчинення численних крадіжок коштів незаконно дебетуючи їх з пластикових карток банку. В цілому було створено понад 20 епізодів кримінальної активності засуджених.

Організатор і розробник кримінальної схеми І.В. Вінокур, який зустрівся з Н.А. Фоновом у соціальних мережах та запропонував незаконний метод збагачення. Далі вони знайшли ще два людей - І.П. Кондратєв і А.Д. Нікіфоров, які працювали в сфері сервісу - як офіціант для одного з кафе Перм і в салоні стільникового телефону. Для доступу до деталей пластикових карток банку, з якими клієнти оплачуються при здійсненні покупок.

Кондратєв і Нікіфоров перевернули дані платіжної пластикової картки та передали цю інформацію на Фонов і Вінокур для інтернет-операцій, спрямованих на викрадення грошей. Кошти клієнтів були дебетовані шляхом здійснення банківських транзакцій без наявності пластикової картки банку шляхом поповнення особистих рахунків абонентських номерів, а потім Фонов і Вінокур звернулися до своїх банківських карток. Таким чином, вони приклеюють і перевертають на їх користь 215,000 рублів.

Враховуючи повне визнання провини захисниками у злочинах, вчинених злочинами, компенсація в повному обсязі за шкоду, заподіяну і відсутність кримінального запису, суд вирокував їх: Вінокура, Фонова і Кондратиєв – штраф 16 тис. рублів, Нікіфоров – штраф 12 тис. рублів, прес-служба прокуратури РФ повідомила.

Мій коментар. Як ви можете бачити, знаючи прізвище власника, номер картки та код CRV, ви можете легко оплачувати покупки ANY онлайн та поповнити будь-який обліковий запис. Зняття готівки не проблема. Але без 4-дигітного коду CRV це не вийде. Що робити?

Поставте опаку стрічку на неї! Щоб уникнути його. Дякую, Я сподіваюся, що я можу допомогти комусь.

Джерело: