Франгальні Олімпійські ігри, як це є.

У роботі раптом подарували подарунок - можливість піти на Олімпійські місця три тижні до початку ігор. Закупівля проходу, я витратив п'ять днів у Олімпійських селах, як у Прибережному кластері, так і в Горні. З цього повідомлення я відкрив невелику серію про те, що я бачив в Сочі. Я відразу ж зроблю бронювання, яке я не вважаю себе любителям писати про «збудований з моїми грошима», «збиток навколо» і «ми не встигнуть», ані до сліпих патріотів – співаків Білих Олімпійських ігор, а отже, у моїх звітах я чесно покажу як позитивні, так і негативні моменти, які вдалося зловити протягом тижня бігу по вухах Сочі.

Тут буде 39 фото і коментарі. Джерело.

2,2 км Технічно кажучи, Олімпійські ігри не будуть проводитися в цілому Сочі, але тільки в Адлерському районі. Всі місця Олімпійської слави діляться на два кластери - Прибережна і Гора. У першу чергу, яка присвячена сьогоднішнім частинам, є всі покриті арени ігор, основні адміністративні будівлі і Головне Олімпійське село.

3. У Я починаю, можливо, з північною частиною Олімпійського парку, з «геномірним персоналом» ігор – організаційним комітетом. Відразу я запитую вам не судити про якість фотографій: робота була досить, і час навпаки, так багато пострілів були зроблені на ходу, не дивлячись на успішний кут або красиву перспективу.

4. У Будівля оргкомітету досить цікава у формі: чимось схожий на округлене Мерседес, два сектори яких зайняті парою окремих триповерхових будинків.

5. Умань Тут, як і всі Олімпійські ігри (і Адлер загалом), найбільш помітні персонажі ці дні – волонтери. Приготований в досить офіційному одязі ігор, вони намагаються допомогти гостям, але це не завжди виходить. Однак важко відмивати хлопці: іноді потрібна інформація просто неможливо знайти. І це не фігура мови.

6. Жнівень Одним з великих проблем є те, що ніхто нічого не знає. Події (наприклад, закриття кластера, щоб ввести або ввести спеціальні проходи з певної дати) відбуваються раптово, без попередження. Навігація також слабка. Ситуація посилюється кількістю відвідувачів, як серед волонтерів, так і серед працівників поліції, так і інших осіб. У перший день, в пошуках потрібної контрольної точки, я поїхав з чверті периметра Парку, і кожна нова людина, яка зустрілася, вказувала інший спосіб. Виявилося, що в правому проході немає точніше.

р.

7. Про нас Але якість доріг, які мали подорожувати в пошуках відкритих дверей. Не тільки про асфальт - навколо красивих змін, розділяє смуги, освітлення, вивіски в кількості. Я сподіваюся, що після ігор все це не буде розпадати.

8. У На лівому з попереднього кадру новий храм Невиконаного образу Христа Спасителя видно з голки. Розташований на в’їзді в парк, закріплений на початку 2014 року.

9. Навігація Поблизу ростуть не менше помпезних будівель для духовенства.

10. Всередині Олімпійського парку, після організаційного комітету, на території ще незакінченої траси Формула 1. Я серйозно збираю тут в жовтні, коли я бачив, можливо, шматок асфальтобетонних і технічних будівель, нічого більше. І за треком піднімаються нові пам'ятки «Сочи Парк».

11. Автоспортивні королеви будуть обходити між Олімпійськими стадіонами. Головне - 40000-сильна рибатка, але використовується тільки для відкриття і закриття церемоній, а також для присудження медалей. Але в 2018 році кращі бали в світі будуть виглядати тут.

12. Назва «Фішт» відноситься до одного з вершин кавказької хребта і одночасно до мови Adyghe.

13.00 р. Другий найважливіший заклад – хокею Grand Ice Palace на 2 000 глядачів.

596377

14. Один третій менше може вмістити швидкість катання Adler Arena.

р.

15.00 р. Решта стадіонів, які я зазвичай не бачив (У мене є найменший час для берегового кластеру, тому я просто не встигла закривати), але всі вони вже в стані бойової готовності. Між цими гігантами, викладеними по всьому периметру кругової площі, стоїть Олімпійський факел.

16.00 р. Десь в цьому місці ми дуже незрівнянним ставленням до цієї Олімпіади. Як спортивний захід, я не дуже зацікавлений в ньому: я буду тільки дивитися біатлон. Як я сказав, що я не буду розраховувати інші гроші людей (навіть, якщо це вкрадено), але думка про деяку непотрібність всієї цієї інфраструктури не залишає мене. У місті немає хокейного або високого рівня. Для порівняння візьміть Казань: навіть якщо ви не спортивний фанат, ви напевно чули про Рубін, Ак Бари і ЮНІКА. Університетських будівлях є комусь користуватися. Вам потрібна арена цієї ваги? Я не впевнений. З одного боку. А з іншого боку, приємно бачити нові стадіони, це дійсно верхній клас (див. на Iceberg для фігурного катання).

р.

17.00 р. Тепер погляньте на олімпійське село. Слово про організацію. Щоб потрапити на Олімпійську територію, вам потрібно прогулянку з пришивним магнітним чіпом, можна пройти через неї тільки через численні точки зору, найчастіше представлений у вигляді білих наметів.

18 років Всі проходи обладнані серйозними сканерами і великою кількістю безпеки. Вони освітлюються всіма турботами, можуть здійснюватися лише в певному діапазоні речей, які залежать від типу проходу і голограм, які дозволяють, наприклад, ввести територію Олімпійських ігор з інструментом. Не заборонено привезти ноутбуки і фотокамери (як і взяти фотографії), але потрібно показати, що техніка працює. Перехід повинен бути прикріплений до зчитувачу турнікету (на малюнку він спалює синій), і ваша фотографія з'явиться на великому білому екрані, так що безпека може бачити, якщо ви вкрали комусь захоплений ключ. На мій кредит я ніколи не чекав на мої рукави на контрольну точку протягом тижня.

19 мар Це не без ідіозії. Їжа і напої не допускаються. Це, в принципі, зрозуміло, але те, що ви можете отримати щось підходяще для їжі всередині тільки шляхом акредитації, а власники звичайних проходів (який я був) в кращому пошуку машини з шоколадами і гарячим чаєм. І навіть тоді, така першість чекала мене лише одне місце з трьох. Організатори відчувають себе більш комфортними, деякі з яких можуть навіть приховати об'єкти автомобіля. На своїх вітринах є знак нескінченності - як я розумію, не протипоказаний.

20. Однак вони не псують: повітряно-спостережник повісить над Олімпійським парком.

21. Пастор всіх бар’єрів відкриває Святе захоплення – Олімпійське село. Її мозок є головним медіа-центром Олімпійських ігор, величезною спорудою, ймовірно, кілька разів більше, ніж Fisht на території.

22. Далі до нього цікавий готель.

р.

23. На краю села є вражаючим автобусним флотом, і над ним висить Adler TPP, побудовану Gazprom спеціально для Олімпійських ігор.

р.

24. Якщо ви продовжуєте пересуватися по краю, не можна пропустити стрункові ряди бараків міста міліції. З усіх куточків країни, Санкт-Петербург є найбільш поширеним. Два - сказав він, щоб уникнути без умов життя.

25. Але цікаво, звичайно, подивитися на житло спортсменів та інших учасників ігор. Всього 47 будівель, вони повинні вмістити три тисячі осіб. Ці будинки розташовані уздовж південного краю села:

р.

26. Вони знаходяться поруч з модним Radisson, де верх IOC висить...

27. Центр Конгресу.

28. З іншого боку, вони підтримують чверть семиповерхових будинків "для олімпійської сім'ї та ІПЦ" (ІПЦ є ІОК для паралімпійців). За цією лінією знаходиться Чорноморське узбережжя, тому кластер називається береговим.

29. Основна частина села виглядає так. Відмінно, на мій погляд. Я думав, що б хоклома, в'язуючи ляльки і загрожувати псевдоросійські хори, а неіснуючі будинки були знищені.

30. Ідилл в деяких місцях. Село, як це з'явиться під час ігор.

31. Тим не менш, як забиті кущі, так і чорні землі все ще насипаються.

32. У деяких місцях муда була пофарбована зелена, щоб влада не зникла здалеку. Головна

33. Комунікаційні крапки розкопані як пальмові дерева.

34. Є багато великих наметів на території. Вони, ймовірно, будуть видалені після ігор.

р.

35. Привітний центр та реєстраційний зал делегації зустрінеться з однаковою долею. Розвиток капіталу буде використовуватися як, цитувати, «Всесезонний курортний комплекс «Suchic». Я не знаю, скільки це буде затребуваним – протягом багатьох років Сочі жив без нього в статусі найбільшого курорту на дачі. Якщо місто чекає якісний стрибок в сервісі для відвідувачів або чверть дорогих кат-аутів - зараз навряд чи хтось буде сказати.

36.00 Р Багато будівель все ще повністю порожні. Аранжування, по суті, просто початок.

37 хв Але робота кип'ятіння, я думаю, що це буде час від лютого. В цілому ситуація тут як трудова, так і хаотична. Якщо щось не готове до Олімпіади, відповідальні товари будуть вимушені бути здоровими, одночасно організаційний талант явно не наш сильний костюм. Так виявляється, що ви повинні зробити багато речей неправильно. З іншого боку, добре видно пучок росіян, які працюють важко.

38. Я думаю, що (на протязі тривалого часу, до речі), що Олімпійські ігри Сочі будуть досить звичайними: це не буде бачити пов'язану невдачу або явища успіху. Не сумнівайтесь, але буде добре. Що більше залежить від останніх декількох тижнів. Я також зауважив, що Прибережний кластер, здавалося мені, найнеобхідно і непередбачувані.

39.00 р. Що я говорю про? Кожна монета має дві сторони. Що б ви не хотіли б краще, вирішили самі. Я спробував показати як.

Це зараз. Спасибі всім.

Джерело: