Прогулянка Кіровим

Ілля Варламов пише:

Я провів день в Кірові. У місті був перший раз. На жаль, для прогулянок були зібрані всі дні, тому було лише кілька годин, що залишилися на прогулянці. Цей пост не вимагає розгляду міста. Звісно, два години не достатньо формувати ідею міста півмільйона. Це лише мої перші враження.

undercut 52 фотографії

01. Мар Вимкніть поїзд. Людина з молотком збиває лід. Я розумію це вода, яка очищається від туалету.

02. Станція в Кірові.

03.03.2014 р. романтична зустріч.

04.03.2014 р. За давньою російської традиції площа станції була побудована торговим центром. У будь-який час торгові центри будуть зібрані і площі будуть повернені в місто.

590050 р.

05. У Перше, що приємно дивно – чисті автобуси і тролейбуси без реклами. Кіров, мабуть, єдине місто в Росії, де громадський транспорт не забруднюється рекламною.

06. У Прогулянки різні. Також є новий низькорослий, досить старий.

07. Мар

08. У. Перше, що ми їздили на візках.

р.

09.03.2015 р. У Кірові є великі проблеми з прибиранням вулиць. Наприклад, тролейбус зупиняється на незайманій зупинці. Пасажири заохочуються стрибати прямо в сноуборд.

р.

10. У зв'язку з тим, що дороги погано очищаються, транспорт не може приходити до бордюру. Для молодих людей це не бар'єр.

11. Але похилого віку на небезпеку вбивати себе кожен раз, вони залишають тролейбус. Падіння дуже легко, всюди лід і сніг. Я думаю, що це основна проблема з ОТ, яка легко усувається. Ви можете почистити двір погано, але зупинка завжди повинна бути в ідеальному порядку.

12. Друга проблема з OT навігацією. Вона просто пішов. У тролейбусах і автобусах немає. Половина знака з інформацією про маршрут займає реклама.

13.00 р. На зупинках немає інформації про рух маршрутів, а не про автобуси, які зупинилися тут. В цілому неможливе для ignorant особа, яка займається перевезенням Кірова.

14. Я радий, що зупинки так само чисті, як і власне громадський транспорт - немає реклами.

15.00 р. Місто дуже чисто в плані візуальних сміття.

16.00 р. Головна

17.00 р. У центрі кожна інша вулиця називається комуністичними лідерами. Ось Ленін і Карл Маркс. Вже на вулиці Німецького комуністичного Карла Лібкнету. Кіров сам обов'язково поверніть історичну назву Вітки.

495882

18 років У тротуарі не очищаються навіть в центрі.

19.00 р. Паркінг на тротуарах і сноубордах

20.

21. Найкрасивіша будівля в місті є офісом FSB.

22. Снігові вулиці в центрі.

23. Спальна зона

р.

24. На подвір’ях туристичного чекає приємні сюрпризи. Місто дуже приємно.

(доб. 3)

25. Дивитися на красу. Тому що вулиці не посипаються щитом, сніг білий.

26. Суди

16083 р.

27.

28. Багато білого снігу. Не буває в Москві. У Москві все сніг сірий.

29. Багато автомобілів не використовуються.

15533517р.

30. Виклик платної парковки. Плата, в тому числі в дворі, необхідно для того, щоб люди не просто відмовилися від автомобілів протягом місяця. Це транспортні засоби, які повинні бути евакуйовані.

31. Окрема збірка сміття

32. Сортування відходів

33. Пішохідна інфраструктура в дворі

34. Удосконалення.

35. У багатьох двориках є кіоски з питною водою. Вартість 15 рублів за 5 л. Автоматика. Дуже класно.

36.00 Р У місті є велика проблема з пішохідними переправами. По-перше, немає розмітки. По-друге, водії не дозволяють пішоходів. На таких перехрестях необхідно зробити острови безпеки. Це значно підвищить безпеку.

доб.2

У разі, якщо я нагадую вам, що таке безпечне проходження:

37. По-третє, тому що вулиці не очищаються, це часто просто лід перед переправою. Люди падають під автомобілі.

38. В цілому, ніхто не може ходити на Кіров і не восени. Цікаво, чи є статистика на вуличних травмах. Цікаво оцінити російські міста. Де найбільш переломи на 1000 жителів? На мій погляд, Кіров може претендувати на перше місце.

39.00 р. Місто рельєфне, багато крутих підйомів і дуже слизькі сходи.

Р

40. Я не розумію, як пенсіонери. Я майже загинув себе пара разів.

Р

41. Спальна зона

42. Katz дивився навколо області і сказав: "Титушки народжуються тут десь." Ми робимо щось.

43. Двіри дуже нудні ... В будь-якій точці немає.

р.

44.

45.

46. Педестріанська область ... Також порожній, нічого. сніг просто впав в середині вулиці.

47. Ще одна міська пам'ятка є судом, де Військовий був ув'язнений.

48. Увечері ми пішли на губернатор Кіровоградської області, Микита Білих. Його офіс.

р.

49. портрети на стіні

50.00 р. Ми обговорюємо можливі співпраці.

51.

52. Поле чудесного музею

р.

Джерело: