Жити в Іспанії на 100 євро на місяць

Пам'ятайте жарт?

«Це два гени, американський і наш.
Росія може похвалитися:
Наш солдат отримує 2,000 калорій в день!
«Так що наш солдат отримує 4000 калорій в день», – американська відповідей.
Поки не з'їжджати два кіски на день !!! ?

Мене зі мною. Я не в змозі отримати два відро лентів в місяць: Дякуємо всім, хто проголосував, щоб збільшити бюджет експерименту до 200 євро, але спробувати зустріти 100 євро.
Щоб бути чесною, я припускав, що більшість проголосували б за 50 євро, і я б затягнути мій ремінь. І можна побачити, як ваги лежать в першому малюнку:

Я приймаю 100 євро, за 4 тижні я купую їжу і пити тільки на них і з часу до часу я повідомив: що було придбано, скільки було варено. Я зобов'язаюся не вкрасти, бог, не запозичувати крупи і не шукати корми для ніг (особливо не сезон: )
Квартири подобово, комунальне житло, транспортні витрати та медикаменти не включені, тільки харчування та напої. Я єдиний в експерименті, немає членів сім'ї.
Але! Моє оголошення відповіли кілька людей, які висловили бажання приєднатися до проекту. Зараз люди Баварії, Болгарія, Москва, Харків та Північно-Західна область Росії борються за виживання з мене. Складання умов життя в різних частинах світу є дуже цікавим. Якщо у вас є бажання і можливість, приєднуйся до нас! Покажіть мені в коментарях, що місто ви живете і коли ви плануєте розпочати, і я покладаю вас на список.
До звітів учасників збираються наприкінці повідомлення.

У той же час кілька слів про мій початок.
Учора я присвятив себе оздоблюванню та обробці побутових поставок, які «не втратиться без мене» та купівлі першої партії їжі. Я шукав, якщо я витратив 10 євро кожні три дні, я зробив сто. Найдешевші супермаркети «Меркадон» Al Campo і Lidl є ще дешевшими, але вони додатково подалі і важче дістатися з ram (з дитиною). Але потрібно буде, я буду.

Перша покупка була символічною. У червні 2010 року я також почав «забудити будинок» з пакетом чаю ромашки. Це одна з небагатьох продуктів, які не впливають на інфляцію. Три роки тому пакет був гідний 40 центів.

Першим візитом до магазину є фокус на крупах. Рис 68 ст. Коктейль вівсяного з фруктовими добавками 1,59 євро. Гарбанцо, курча, ака Турецький горох (на стеблі якого Барон Мунгаузен сходження на місяць) - 1.49 євро. Я люблю Garbanzo краще, ніж lentils.
Щось за триватиме пара тижнів і щось на місяць.

...

Саме тому пивна коробка прийшла в руки. Щасливі часи, коли можна провести 20 євро на пивному сеті. Тільки тиждень.

Січень-лютий не найкращий час, щоб купити овочі, ціни на них досягають щорічного максимуму. Але на Мерседесі завжди є кілька продуктів, на яких оголошена супер знижка. В цей час пощастило огірки (69 центів замість 1,55 євро на кілограм), брокколі і капусти (99 центів на кілограм). Я взяв все. Плюс яблука для 1.10 євро.

Свіже молоко 85 центів, найдешевший йогурт 64 цент. Важко уявити, що ще я б пишу:

Залишається майже не продовольчий бюджет. Я отримав найдешевшу заморожену рибу. Зазвичай, звичайно, ми приймаємо тільки свіжі. Colas de merluza перекладається як «зробити хвости». 2.95 євро на 950 грам.

Сіль, цукор та інші приправи, хліб, оливкова олія та спирт ще не впишуться в кошик для їжі. І так перша перевірка на 11.38 євро.

Три дні на цей набір простий, хоча нудний. Для сніданку - вівсяний (при цьому кошти пакет триватиме протягом 15-20 днів) і молока.

На обід і вечерю, шматочок риби з рисом або гарбанзо і брокколі або капусти. Плюс огірок.
Гарбанзо слід попередньо замочити в воді (за інструкціями - 12 годин, по суті - 5), потім варити (за інструкцією - 3 години, по суті - 2). Але краще, ніж гілочки:

Наступний звіт за три дні.

Учасники експерименту в інших містах:
hnyu, Болгарія, з 26 січня звіт 1-7 лева.
jo_pa57, Челябінськ, 27 січня звіт 1 - 1000 рублів
domashnyaya, Аліканте, Іспанія, kicks з 27 січня.
dinamotor (lives on $ 28!), Північно-Західна область Росії, оголошення
sicilysun, Москва, 27 січня оголошення.
Copyright 2016 _ Всі права захищено
артемдрагунов, Баварія, 1 лютого, оголошення.
iks_men, Казань, з 1 лютого
gloxy, Маріуполь, початок 1 лютого, оголошення.
maxim_korzhov, Єкатерінбург, з 1 лютого.

Ось, наприклад, що можна купити в Болгарії за 7 лева (160 рублів)

Приєднуйтесь! Це весело і корисно.

Зареєструватися

Джерело: