Домашній комп'ютер.

Сьогодні я поставив свій стіл, щоб знову і вирішив поділитися своїм робочим місцем.

12 зображень.

Це те, що моє робоче місце насправді виглядає як.

Ще один кут. Я згадую тебе про нього.
Я займаюся дозвіллям, письмо всі види програмного забезпечення для всіх сортів супутникових пристроїв. Ось чому цей стіл був насправді герметичний. З урахуванням так званих потреб

Наліво на полиці затишне зовнішній звук і хаб

Р

Після цього кілька тестових транспортних засобів. Якщо хто-небудь помітить, що між Моніками і Клавою є holy stripe.

Це насправді мій так званий ручної роботи, який я розповість вам, як нитка пізніше, але якщо це світлодіодне світло, яке може змінити кольори, наприклад,

до

Світло може бути нахилена 180 градусів. Виготовлений мною з алюмінієвого каналу, пара алюмінієвих кутів, nap, фарби та стрічки RGB. Як це.

Ось так 2.

р.

Ліворуч - система, а праворуч - ящики.

Відстеження в літровому розумінні слова. Шафа, в якій вони зроблені, як правило, щоб залишити, тим самим збільшуючи робочий простір. До речі, таблиця чорна і не було достатньо матеріалу на столі, мені довелося використовувати шматочок Wenge DSP.

Так це моє робоче місце в лавці. Останній, до речі. Я хотів би подивитися на японські комп'ютери, якщо у вас є час для цього. Я зробив!

Джерело: