472
село Миру атакують рослинами
Барикади також будуються біля Євпаторії, але не люди, але рослини. На північному сході вітру зібрано поле з прилеглих полів і подали їх в село. Кількість рослин така, що в с. з них утворилися непрозорі барикади.
Висота сміття з рулонного поля в місцях досягла трьох поверхів. У комунальних послуг селища зайняті прибиранням території та звільненням в’їздів до заблокованих будівель на третій день, але це займе кілька днів, щоб повністю звільнити село від загонів рослин.
Ось 17 фото.
Для посилання. Ролл-полу утворюють деякі трав'яні рослини, що ростуть в степових або пустельних ділянках, які залишають після смерті спеціальні утворення, круглі, овальні і сухі, що складаються з сушених частин і прокатки в вітрі, у вигляді іноді досить великих кульок, розсіювання насіння.
Я боїться залишити будинок.
57686234
...
Немовля
Діти повинні бути смішними.
Але явно не жителя.
І до речі, біля Казань...
63601Б
Нехай вітер кинув там.
Так що люди не нудьгують взимку.
154072
Але все ще смішний погляд.
Якщо ви не живете там
Але якщо у вас є додатковий час.
Приїхати сюди,
Додано до [mergetime]1390988039[/mergetime]
І подивіться і отримайте свіже повітря.
Можливо, ви можете взяти цей барикад для сувенірів.
Переглянути більше!
Р
Миру в миру! Я зробив!
Джерело:
Висота сміття з рулонного поля в місцях досягла трьох поверхів. У комунальних послуг селища зайняті прибиранням території та звільненням в’їздів до заблокованих будівель на третій день, але це займе кілька днів, щоб повністю звільнити село від загонів рослин.
Ось 17 фото.
Для посилання. Ролл-полу утворюють деякі трав'яні рослини, що ростуть в степових або пустельних ділянках, які залишають після смерті спеціальні утворення, круглі, овальні і сухі, що складаються з сушених частин і прокатки в вітрі, у вигляді іноді досить великих кульок, розсіювання насіння.
Я боїться залишити будинок.
57686234
...
Немовля
Діти повинні бути смішними.
Але явно не жителя.
І до речі, біля Казань...
63601Б
Нехай вітер кинув там.
Так що люди не нудьгують взимку.
154072
Але все ще смішний погляд.
Якщо ви не живете там
Але якщо у вас є додатковий час.
Приїхати сюди,
Додано до [mergetime]1390988039[/mergetime]
І подивіться і отримайте свіже повітря.
Можливо, ви можете взяти цей барикад для сувенірів.
Переглянути більше!
Р
Миру в миру! Я зробив!
Джерело: