413
Нове правило в Таксі
Я забрав кабіну вчора.
Водій знаходиться залізничний вокзал. Він може зробити 3 речі одночасно: steer, дим і розмова.
Я шукаю:
У вас були будь-які веселі історії або клієнти?
- Звісно! Високий дах! Ви знаєте, я навіть вирішив написати книгу про це.
до О, приходьте!
- Аха! Я не хочу писати себе, моя дружина є вчитель, я диктую її, вона пише.
- Добре, добре. Покажіть мені щось!
Він дивився на мене і сказав: «Чи ви бібліотекаря за годину?» Я шукав на ньому підозро, але продовжував.
до Ви йдете. Історія
У нас працює дитина. Вітка, близько 20-25 років, швидко, займається мотоциклами, в сенсі - приводами, але не на дорозі - любить мотокросс. Як і вільний час він йде до доріжки, там він має моторист, і він стрибає там на слизовій.
Так, він закочував якось, поставив мотоцикл, перейшов на машину, йде додому.
Виклики відправника: «Віта, де ви?» Він сказав: "Я приїжджає до будинку." Вона сказала йому: В'ят, є така ситуація, вони прийняли замовлення біля вашого будинку, і ніхто не піти - автомобіль зламався. Жінка повинна йти в аеропорт, допомогти!
Вітка, звичайно, говорить про те, що я тільки від мотоцикла, всі поті, брудні, втомлені, я буду душ першим, а потім на лінії. Але ніхто не їхати, і жінка пізно для літака, немає нічого робити, говорить: "Окай, я збираю тебе." Зайдіть адресу, дайте.
Приходь до правильного місця. А ось жінка з валізом зовні.
Він вже на своїх нервах і продає йому: «Чи ви збираєтесь!» Я чекав півгодини! У мене є рейс !!! Я замовляє машину в 3 години! і все, що, гістерика в цілому. У будь-якому випадку, Вітка зловила. Сидіння, шліфування зубів, сердитися. І він нічого не хоче робити з ним, і ви не можете сказати жінці що-небудь, і офіс не хоче налаштувати. Покидає валізу в багажнику, вона - в задньому сидіння і продовжується: "І автомобіль всі брудні, і шолом лежить навколо !!!" ?
У задньому місці був шолом мотоцикла. Потіла після тренувань.
Вітка тут і думав: «Зроби мене до тебе!»
Він так серйозний, і він каже,
Ви чули про нові правила?
до Які правила?
З першого дня закон був пропущений, згідно з яким пасажир таксі повинен бути пряженим, навіть ззаду, і їздити в шоломі. Це шолом для вас. Змішайте!
Баба бере ляпас, і він вологий всередині, пітливий, говорить,
до Це вологий, я не зносу його!
Ми не будемо жити.
Немає нічого спільного: аеропорт, літак, поспішайте. Він надягає на шолом, swears:
- Молода людина, чому, якщо таке право, у вас немає одноразових капелюхів?
На жаль, на жаль, на жаль, на жаль, у нас немає нічого.
- Я скаржаю тебе!
Жінки пряжені, кладуть на шолом, нехай підуть.
На телефоні Niklfo, тому що під час їзди вона не дзвонила нікому.
Ми доїхали до аеропорту, запаленої жінки виїжджали з таксі і поспішали перевірити. «Я скаржаюся на тебе!» Вона сказала замість «добрих» і фл.
Половина години пізніше, згідно з історіями, весь контрольний номер спалюється. «Чим не у вас є одноразові капелюхи?» Ну, диспетчер не розумів, поклав її на зв'язку з старшим менеджером. Він сказав, що він поїхав на 10 хвилин, які капелюхи і що вона хоче від нього. Коли він усвідомив його, він майже переповнений - сміється на деякий час!
"Це історія", - сказав він.
"Я повинен бути лежачи," Я думав, "Бу, смішний !!!"
Джерело:
Водій знаходиться залізничний вокзал. Він може зробити 3 речі одночасно: steer, дим і розмова.
Я шукаю:
У вас були будь-які веселі історії або клієнти?
- Звісно! Високий дах! Ви знаєте, я навіть вирішив написати книгу про це.
до О, приходьте!
- Аха! Я не хочу писати себе, моя дружина є вчитель, я диктую її, вона пише.
- Добре, добре. Покажіть мені щось!
Він дивився на мене і сказав: «Чи ви бібліотекаря за годину?» Я шукав на ньому підозро, але продовжував.
до Ви йдете. Історія
У нас працює дитина. Вітка, близько 20-25 років, швидко, займається мотоциклами, в сенсі - приводами, але не на дорозі - любить мотокросс. Як і вільний час він йде до доріжки, там він має моторист, і він стрибає там на слизовій.
Так, він закочував якось, поставив мотоцикл, перейшов на машину, йде додому.
Виклики відправника: «Віта, де ви?» Він сказав: "Я приїжджає до будинку." Вона сказала йому: В'ят, є така ситуація, вони прийняли замовлення біля вашого будинку, і ніхто не піти - автомобіль зламався. Жінка повинна йти в аеропорт, допомогти!
Вітка, звичайно, говорить про те, що я тільки від мотоцикла, всі поті, брудні, втомлені, я буду душ першим, а потім на лінії. Але ніхто не їхати, і жінка пізно для літака, немає нічого робити, говорить: "Окай, я збираю тебе." Зайдіть адресу, дайте.
Приходь до правильного місця. А ось жінка з валізом зовні.
Він вже на своїх нервах і продає йому: «Чи ви збираєтесь!» Я чекав півгодини! У мене є рейс !!! Я замовляє машину в 3 години! і все, що, гістерика в цілому. У будь-якому випадку, Вітка зловила. Сидіння, шліфування зубів, сердитися. І він нічого не хоче робити з ним, і ви не можете сказати жінці що-небудь, і офіс не хоче налаштувати. Покидає валізу в багажнику, вона - в задньому сидіння і продовжується: "І автомобіль всі брудні, і шолом лежить навколо !!!" ?
У задньому місці був шолом мотоцикла. Потіла після тренувань.
Вітка тут і думав: «Зроби мене до тебе!»
Він так серйозний, і він каже,
Ви чули про нові правила?
до Які правила?
З першого дня закон був пропущений, згідно з яким пасажир таксі повинен бути пряженим, навіть ззаду, і їздити в шоломі. Це шолом для вас. Змішайте!
Баба бере ляпас, і він вологий всередині, пітливий, говорить,
до Це вологий, я не зносу його!
Ми не будемо жити.
Немає нічого спільного: аеропорт, літак, поспішайте. Він надягає на шолом, swears:
- Молода людина, чому, якщо таке право, у вас немає одноразових капелюхів?
На жаль, на жаль, на жаль, на жаль, у нас немає нічого.
- Я скаржаю тебе!
Жінки пряжені, кладуть на шолом, нехай підуть.
На телефоні Niklfo, тому що під час їзди вона не дзвонила нікому.
Ми доїхали до аеропорту, запаленої жінки виїжджали з таксі і поспішали перевірити. «Я скаржаюся на тебе!» Вона сказала замість «добрих» і фл.
Половина години пізніше, згідно з історіями, весь контрольний номер спалюється. «Чим не у вас є одноразові капелюхи?» Ну, диспетчер не розумів, поклав її на зв'язку з старшим менеджером. Він сказав, що він поїхав на 10 хвилин, які капелюхи і що вона хоче від нього. Коли він усвідомив його, він майже переповнений - сміється на деякий час!
"Це історія", - сказав він.
"Я повинен бути лежачи," Я думав, "Бу, смішний !!!"
Джерело: