Картина стін в кімнаті дочки

Купуючи квартиру, я регулярно ремонтю. З Я не маю багато грошей, я майже все на вихідних і після роботи.

Моя дочка хотіла зробити приміщення яскравим і яскравим. Після довгого пошуку підходящих шпалер, надійшло на англійські шпалери, але ціна забивається - 5000 рублів. для рулону. Вони шукали щось схоже, але це не сподобалося. Я тільки сподобалося ті шпалери. Але ціна питання...

В цілому, пам'ятайте, що він колись знав, як намалювати, на комп'ютері зробив ескіз того, що може вийти, отримав благословення і затвердження дружини (і де без неї) і встановити на роботу.

13 зображень.

Це мене.

Ідея була створена для створення рослинного орнаменту, що поєднує квіткові та фруктові мотиви.

Старі шпалери розірвали стіни, стіни були підготовлені для фарбування - 3 шари надфінішної шпаклівки, під кожним шаром - ґрунтовкою. Всі стіни ручні з 250 шкіри.

Після шліфування - 2 шари білого фарби, 2 шари тонової фарби - рожевий і салат.

Далі він зробив кілька базових трафаретних трафаретів, зеленого олівця в зубах і вперед до ескізу.

3. У Фарби та інструменти

4. У Проміжні дії та фрагменти

Продовжити

далі

р.

фарба на

Додавання нових елементів

далі

Практично завершено.

1 990 Р

Ось трохи більше.

(Романія)

десонант з кімнатою реберця дочки, придбаної в ikei, піддавався обробці тюнінга і поміщається в куточок.

вішалка на стелі в стилі люстри

Додано до [mergetime]1391088693[/mergetime]
Це все. Меблі в номері було придбано знову в Ікеі. Білий. Спочатку я хотів пофарбувати його, але інші проблеми повністю захопили свою увагу.

Джерело: