634
Маршрут Нижньовартовськ-Сургут на -40 градусів
Починалася поїздка. в цілому, щоб піти не так багато про 220 км. але все вище, що на вулиці дуба неймовірна, а на швидкості 80-100 км / год, температура удару може знизитися нижче 50 градусів. Але я мав піти і фотографуватися навколо. Я кажу прямо, що фото на світліше, тому не курча за якість.
У вас буде близько 30 фото, будь ласка, не порушайте.
Прохолодний))
Інспекції дивляться після замовлення, вони не цікавляться буйками. Так само, власне, ми зробили, кожен 50 км. стояв, або раптом хтось замерзне, розірвати, поліцейський трафік буде першим, щоб приїхати на допомогу, повагу. Але також пам'ятайте про штраф за порушення)
Icy expanse ... На відстані ви можете бачити факел не Олімпійський ) ) є газ, пов'язаний турнікетний тип надлишку.
Більше фотографій. Краса ... Тексти пісень, а це означає: Навколо не душа, холодної і стиглості.
Мисливець суворо регулюється
Доріжок майже порожній, рідкісні зустрічаються, не захоплюючий ніхто, є місця, де стільниковий телефон не ловить, кішки) Я жив все життя в цих місцях і я знаю, як вижити. Ведмедик Gryll не вижити тут, будьте на що-небудь.
Р
«Ми не повинні згинатися під мінливим світом, нехай він підігається під нами». Ну, звичайно, дерево думав те ж, я думаю.
Кілька красивих фото.
Детальніше
Припустимо поїзд стрибнув на шляху.)
Склад
Бульдозер плуги на зиму, я не розумію спочатку що він робив в такому дубі.
Відповідь була в кілометрі — застрягла всю протяжність автомобіля на її боці, а потім кинулася до допомоги.
Заморожений рік... Чоловік, красиві.
Але тут я шкодував, що я не привезла дзеркальну фото «Сибірська НД».
І знову дорога і знову самотність
Я думав: Великий Сибір, Велика Росія.
Сибірські гори) Я сяю, швидше за все, піщаний зв'язок покритий снігом ... або гідромиттям деяких видів злягання.
Знову ДПС, спійманий Перм вагрантом, бачив на його кімнатній ділянці 59
І знову підкреслила лайну.
Я поїхав над ним над містом і після того, як міст я зловив його і пішов на дистанцію.
Я поїхав і думав, після того, як він заснував фортецю «Суркут»
Габаритний зображення
Єрмак був явно реальний чоловік і весь загін є просто непристойними людьми, не дійсно вижити в таких умовах, не будучи готовим і сміливим.
Я покрию небо з хвилею моря, я подихаю лише хвилинні зустрічі.
Все правильно, сонце пішов, скільки я люблю сонце, кожен на півночі, ймовірно, любить це трохи більше, ніж всі інші.
р.
Ще раз знову Льодовий рай і я один, і ніхто не продумав про вічне. У той час як це, ви пропустили свою сім'ю.
Тут Шургут, немає пригод.
Джерело:
У вас буде близько 30 фото, будь ласка, не порушайте.
Прохолодний))
Інспекції дивляться після замовлення, вони не цікавляться буйками. Так само, власне, ми зробили, кожен 50 км. стояв, або раптом хтось замерзне, розірвати, поліцейський трафік буде першим, щоб приїхати на допомогу, повагу. Але також пам'ятайте про штраф за порушення)
Icy expanse ... На відстані ви можете бачити факел не Олімпійський ) ) є газ, пов'язаний турнікетний тип надлишку.
Більше фотографій. Краса ... Тексти пісень, а це означає: Навколо не душа, холодної і стиглості.
Мисливець суворо регулюється
Доріжок майже порожній, рідкісні зустрічаються, не захоплюючий ніхто, є місця, де стільниковий телефон не ловить, кішки) Я жив все життя в цих місцях і я знаю, як вижити. Ведмедик Gryll не вижити тут, будьте на що-небудь.
Р
«Ми не повинні згинатися під мінливим світом, нехай він підігається під нами». Ну, звичайно, дерево думав те ж, я думаю.
Кілька красивих фото.
Детальніше
Припустимо поїзд стрибнув на шляху.)
Склад
Бульдозер плуги на зиму, я не розумію спочатку що він робив в такому дубі.
Відповідь була в кілометрі — застрягла всю протяжність автомобіля на її боці, а потім кинулася до допомоги.
Заморожений рік... Чоловік, красиві.
Але тут я шкодував, що я не привезла дзеркальну фото «Сибірська НД».
І знову дорога і знову самотність
Я думав: Великий Сибір, Велика Росія.
Сибірські гори) Я сяю, швидше за все, піщаний зв'язок покритий снігом ... або гідромиттям деяких видів злягання.
Знову ДПС, спійманий Перм вагрантом, бачив на його кімнатній ділянці 59
І знову підкреслила лайну.
Я поїхав над ним над містом і після того, як міст я зловив його і пішов на дистанцію.
Я поїхав і думав, після того, як він заснував фортецю «Суркут»
Габаритний зображення
Єрмак був явно реальний чоловік і весь загін є просто непристойними людьми, не дійсно вижити в таких умовах, не будучи готовим і сміливим.
Я покрию небо з хвилею моря, я подихаю лише хвилинні зустрічі.
Все правильно, сонце пішов, скільки я люблю сонце, кожен на півночі, ймовірно, любить це трохи більше, ніж всі інші.
р.
Ще раз знову Льодовий рай і я один, і ніхто не продумав про вічне. У той час як це, ви пропустили свою сім'ю.
Тут Шургут, немає пригод.
Джерело: