Моя версія балконних відділень

Дата: 17.07.13 Початок ремонту.
20.11.13 Кінець ремонту. (Чому я зробив це півгодини після роботи.)
Бюджет: близько 35 pp з пластиковими вікнами.
Стиль: радянський. (Я люблю дерево і роботу з ним.)

Я маю на увазі, ремонт балкона. Довгий час назад. Я хотів підготувати мега-репортаж з покроковими діями і чеками (навіть на початку я збирав чеки), але в підсумку я поставив мій удар на цьому випадку. Так що я зробив, я вийшов.

Ось як він був. Холодна і брудна. Він зберіг всі шини, що залишилися від реконструкції в всій квартирі. Перше, що ми очистили і чекали на метр вікна.

Ось 35 фото.

2,2 км метр вимірював все, і ми повільно звикаємо до роботи.
Придбання матеріалів в міру необхідності, тому що в одному ящику зберігати багажник на три місяці в середині приміщення не лід.
Закріплюємо 40х40 бар з анкерами на підлогу. Потім ходив через гвинти. Ізольована в 75 мм. утеплення мінеральної вати. Як про 75?

р.

3. Ізоляція. Як для матеріалів, які використовуються в цьому проекті, я прочитав про однакові пагони. Найпопулярніші фото звіти. В цілому, кожен трохи взяв і заварив свою версію.

4. У Потім я купив 5мм піни рулон. Вони утеплять стіни і підлогу. Створює ефект термосу в приміщенні.

5. Умань Тут я набрав на фотозвіт і так що ви бачите двокамерний двокамерний дизайн бліх. Всі клапті відкриті для зручності миття, оскільки дуже швидко одержують брудні вікна з прилеглої дороги. Поверніть, що бічні клапи не будуть відкриті всередині - але все дрібно.

Вікна вартість мене 18220p. 6. Ізольувати піну між кіркою і піною все. Піноплекс прикріплюється до клейового складу вста-приклеювання для таких пластин. Критий може або не потрібно, можна закріпити гриби плити. Але! Я вирішив це зробити.

7. Про нас Двосторонній. Немає фото, але ось вже укладений фанери 18мм. на підлозі і закріплюється досить часто саморізи. Підлога не змащується.

8. У Ми всі обгортання піни. Я зробив це: двосторонній скотч клеївся на криті, я наносила піну, кріпила рейки зверху (для вентиляційних) шурупами перші бурильні отвори в них так, щоб вони не були тріщини від шнека, а потім з'єдналися все з металургізованої стрічкою.
Над вікном, де стояв вікно, він також ізольований все з пінополістеролом і пінопластом.

10. Детальніше

11. Я з тим, хто кладе в кошик і кладемо шафу разом. Проведено детальні інструкції з монтажу.

12. Ось ми йдемо.

13. Закритик.

14. З іншого боку, коробка, як це тут зібрана і купила пару подушок.

15.00 р. Я купив лінолеуму і прикріпив плінтус.

16.00 р. І ось ліхтарик - яскрава балка називається. З динамо і акумулятором. Він був лаціною для мене, щоб привести проводку з кімнати.

р.

17.00 р. Коробка, до речі, відкривається.

18 років Детальніше

19.00 р. Сушильна машина - класична техніка. Дуже комфортний.

20. Тримач. Повністю висить - навіть не нахиляє.

Джерело: