Як я знайшов новий хобі. Самогон.

Я хотів би поділитися з вами мій маленький хобі – хроп.
Згідно з органами влади, на внутрішньому ринку - близько 50% всіх алкогольних продуктів на продаж - контрафакт. Я ніколи не відчував. Ми знаємо, що пляшка Джека з «доброї фрі» набагато смачніше, ніж купили в наших магазинах. Так я вирішив відкинути підроблені боже і почати робити свій власний напій. Так, зустріти мене.

Ось 16 фото.

р.

Фаза один, латунь. Я вирішив не ебать і зробити регулярний цукровий блог. Що таке, вода + цукор + дріжджі. Можна взяти класичний рецепт: 20 літрів води, 5 кг цукру і 100 грам сухих (!!!) дріжджів.
Це вимагає правильної упаковки. Я купив відро з кришкою на ньому. Змішайте цукор водою, перемішайте до повного розчинення цукру. У цей час приймають дріжджі, 2 л теплої води і 100 грам цукру. Активувати сухі дріжджі. Залиште горщик на годину. (t = 25-28 градусів)

Далі заливаємо «активовані дріжджі» в наш цукровий водоват. Закрити, нанесіть водяну запору (потрібно, що CO2 йде, а повітряне кисневе не потрапляє в відро) і залиште на t 24-27 градусів на тиждень.

Заливаємо грудку в зручну тару, щоб потім без проблем заливаємо її в дистиляцію «куби».

Як ми бачимо, латашка містить домішки, дуже хмарно. Поставте його в куб через марлю.

Я покажу вам прямо, пристрій у мене є, як вони кажуть, «покуплені», зроблені на Челябінському заводі побутових приладів. Моя машина має сухий нагрівач. Необхідно затримати в ній всі халати, які з'являються при дистиляції.

У магазинах біля звичайних шлангів не знайдено. Я знайшов два шланги з душової кабіни, злегка переробити їх, підключені до випарника (для тих, хто не знає - останній посуд, котушка в ній, вода охоплює котушку всередині цієї посудини і охолоджує її таким чином). Підключіть вхідну трубку до крану.

Увімкніть газ на 2/3 потужності.

Мій куб оснащений термометром. До 75 градусів заварка почне кип'ятити.

Важлива точка. Перша 50 мл на 5 л баби випустить найбільш отруйну речовину - спирт в суміші ситу, яка несприятливо впливає на наше здоров'я. Acetones, kentones і shit. Ця процедура називається «виконуючи голову». Це її голова. У мене було 10л куб. Хочу сказати, що потрібно заповнити куб на 2/3 об'єму максимум. Я маю на увазі, я чекаю 100 мл поганого щита.

Ще одна головоломка.

Візьміть ложку цієї шкідливої композиції. Ми на вогонь. Підтвердження змісту шкідливих конопель - жовтий вогонь. Оскільки температура горіння чистого спирту порівняно низька, вона опікує блакитним полум'ям. Червоні опіки важче і більш шкідливі сполуки.

Видаляємо 100мл. Можна заповнювати машину, в пральній ємності, якщо запах не страшний. Поставте банку і чекайте!

Про вихід: з 9 літрів лати, я отримав 3 л продукту загальною міцністю близько 60 градусів. Тобто при розведенні водою (необхідно очищається), буде отримано близько 5 літрів 42 градусів виробу.

Важливо стежити за температурою. Коли куб показує близько 90 градусів - є «хвостики» тобто випаровування браги, в якій є мало спирту, і багато шкідливих речовин. Збільшимо газ до повного і приводять хвости на окрему баночку. Потім ці хвостики можна відфільтрувати або відфільтрувати з вугільним фільтром.
Я трахнув мій будинок для води. Ви не можете фільтрувати все, крім Сама.

Після дистиляції в кубі буде багато без застосування латунь без спирту. Не кладемо її в каналі. Весь підніжник буде запахом, як латанець на місяць. Так кладемо її в пляшки і залийте її на вулиці.
Змийте водою, міряючи фортецю спиртометром. Я люблю ловити до 42 градусів.
Далі Настій на соснових горіхах, ягодах, травах та ін. Я віддаю це чисто.
Ну, тут ви йдете, цінується Japs!
Дякую!

Джерело: