1150
Річардс Бей. Битва за Mount Sandlwana
Тут будуть 61 фото і коментарі автора navigatorpirate.livejournal.com
22 січня 1879 р. між солдатами Британської імперії та солдатами Королівства Зулу, Південної Африки, Зульоландського.
2,2 км Зулоландія 20 000-х рр. на чолі з британською армією, яка налічувала 1 800 солдатів і близько 400 цивільних осіб. Британські озброєні Мартіні-Хенрі брех-навантажувальні гвинтівки і мали два сьомих гармати.
Зулус озброєний тільки зі списками з металевими підказками і щитами з коров’яних шкурів.
Незважаючи на чітку перевагу в озброєння, британський втратив битву, втратив 1,300 чоловіків. Зулу втратив 1000 чоловіків.
Визначено перемогу Королівства Зулу над британською імперією. Перша навала британських колоніальних сил завершилась в повній перемозі для місцевих жителів, чітко поступається зброї. Це призвело до другого, більш агресивного вторгнення і продовження англо-зулуської війни. Всі надії Короля Цецхвейо Зулу вирішують питання мирно через переговори.
доб.
3. У Я нещодавно взяв участь у святкуванні пам’ятного заходу. Я організував візит до цього свята – Elize Viljoen, менеджер місцевого телебачення URBAN BREW STUDIOS. За її словами, на фоні - хост популярного місцевого телевізійного шоу UGUBHULWAMI - Nomkelemane Langa.
В 05:45 Я був забраний від Zululand Yacht Club і ми поїхали до Mount Isandlwana, що приблизно в 200 кілометрах.
р.
4. Еліза проживала в Річардс-Бей, і я пішов з її телестудії.
Продюсер 1КЗНТВ Lucky Khumalo
5. Умань Поблизу три години на обмотки дороги Зулуланда серед вибросовісних ландшафтів Південної Африки, де не далеко, в знаменитому парку iMfolozi Park працюють найкрасивіші тварини.
6. Жнівень Прибули о 10:00.
Я пощастив прохід як члена екіпажу.
З ним я можу піти всюди і навіть бути в групі кореспондентів, які зустрічають Короля Зулітіні Доброго, які також повинні приїхати до свята.
7. Про нас І ось гора, Ісандлана, біля підніжжя якого 135 років тому відіграли драматичні події.
8.Номкельемане Ланга, одягнена в традиційному костюмі Zulu воїна і сиділи мене перед Mount Isandlwana з задоволенням.
9. Навігація Зулу люди дуже горді цієї перемоги. З тих пір король Зулу був одним з найбільш поважних і потужних Королів Південної Африки.
10. Британські солдати навчалися перед виступом
11. Всі вони є волонтерами.
12. Зулу армію також виготовляють волонтерів. Жінки супроводжували своїх солдатів в поле бою, керма з шаутами, але не брали участь у бою.
13.00 р. Нарешті, Зулу армію почали переїхати на місце.
14. Воїни передньої і задньої під гучними кісточками дружини
15.00 р. Брюки
16.00 р. Діти
17.Номеклемане Ланга не може пропустити його і почав працювати на його шоу!
р.
18 років Тим не менш, ввічлива «Англійська» практикувала навички з зброєю
716179
19.00 р. Або поговорити з місцевими, дізнаючись секрети наступу
20 хв Або відпочивають перед битвою
21. Миротворці
р.
22. Поклоніння армії і обстрілу Зулу
23. Війни Зулу не втратили часу на нічого, потепління з бойовими танцями.
24. І пісні.
р.
25. І хто бореться перед битвою.
26. Шахман поговорив воїнів, щоб удачі!
27. Король Goodwill Автокад Zwelithini Zulu нарешті прибув
28 мар Він прийшов на вечірку з коханою, шостою дружиною, Золою Мафу.
29. Кілька слів з представниками Кабінету та Короля запрошують дружиною на подіум
р.
30 хв Місця на честь в серці Короля Goodwill Zwelithini Zulu
р.
31. І його дружина, Зола Мафу.
32. 15-хвилинна зустріч Міністра сільського господарства Південної Африки
33. Кожен слухав уважно, стоячи і солдати...
34. І жінки.
35. Тоді кожен був допущений сидіти, підійшов час театральної вистави.
р.
36.00 Р Хто шукав його.
Після всього, такі святкові дні є єдиною розвагою для місцевих мешканців.
3610Р. 4200Р.
37.ВIP Будинок, де збираються члени царської сім'ї та друзів Короля
38. І ось рух!
Британські солдати на честь короля Зулітіні Good Zulu
39.00 р. І ми приймали сидіння в центрі, готові захищати.
Зулеві гармати виявилися реальними, і вони відчинили вогонь на нападників Зуль.
40. Я повинен лежати і стріляти від лежачи позицію, приховавшись за рідкісними лопатями трави, так що Зулу воїни не помітили мене і не помилилися мені для англійського шпигуна.
41. Я пощастив, вони пристрасували про боротьбу і занурилися в минуле мене без закуски.
42. Захищав англійську, захотівся допомогти їм, але засмічений, я був зайнятий зйомки для вас.
43. Нарешті, після декількох невдалих спроб англійську оточують і серцебиття, багатоголосували крім тіл, які рятують живий голод над полем!
За кілька хвилин він був над. Схожі кровоносні тіла англійської та Зулу. Навіть я був розфарбований своєю кров'ю, але я пережили, дякую Богу. Що б ви робили для читачів блогу?
44. Але це було чудово! Амуніція була заготовкою, списами були гумові і бойовики.
Англійці, хоча втратили, залишили поле бою з гідністю, не забуваючи нести і пропсувати під прапором Британської імперії.
45. Король Зулу, його дружина і retinue дивилися з задоволенням результат історичної битви з гори Ісандльвана
46. Лідер життєздатного племени Зулу, поваги, коротко, за п'ятнадцять хвилин, перераховуючи всі заслуги Королівської сім'ї протягом більш ніж трьох сотень років свого правління.
47. І почався свято!
Один танцювальний гурт.
48. Я змінив.
49.00 р. хор молодих дівчат, зануривши їх тіла в шануванні, санг-пісні, ретельно переглядаючи батон диригента.
50 Warriors, втомилися від довгого бою, відпочивали. Очі короля ясно
51. Хто один
52. Хто з другом
Р.
53. А хто в компанії асоціантів?
54. Тоді король Зулітіні Good Zulu дав коротке мовлення в годину.
55. Всім слухали уважно під час стоячи.
56.00 р. У висновку, що він навіть санг з бійцями.
танці. Можливо це був кульмінацією свята!
Ви не часто бачите царя танці і співати, робити тебе? Без іншого правителя, як це зробити, президент своєї країни. Може бути любим духом або любовм мистецтва, хто знає?
57 км Поблизу відступу і дружини царя пішли на столи.
Як і будь-який інший відпочинок, цей захід повинен бути завершений вечерею для всіх!
58. Дотримуючись Король і Ретіну
59.00 р. Кожен стіл розрахований на десять осіб. Ми сидимо поруч з королем з ретиновим столом, дуже щільним і смачним ate з маржиною на шляху назад. Я не збирав фотографії Короля і сім'ї, які приймають їжу. Після того, як свято виявився славним і всім має право відпочити.
60 хв Після того, як говорячи про те, що ми пішли на машину, це було час, щоб повернутися до Річардс Бей.
Але удачливий Хумало як професійний виробник 1KZNTV і на шляху до автомобіля продовжував працювати.
61 ... знайти милі конкурси для своїх шоу і обмінів телефонів з ними! По суті, вони знайшли себе.
Чому я не продюсера? Може бути не пізно, щоб змінити робочі місця. Побачити, хто знайде мене...
З цими думками та спогадами про битву із Ізандлевою відпусткою ми приїхали в Річардс Бей.
Це його. Спасибі всім.
Джерело:
22 січня 1879 р. між солдатами Британської імперії та солдатами Королівства Зулу, Південної Африки, Зульоландського.
2,2 км Зулоландія 20 000-х рр. на чолі з британською армією, яка налічувала 1 800 солдатів і близько 400 цивільних осіб. Британські озброєні Мартіні-Хенрі брех-навантажувальні гвинтівки і мали два сьомих гармати.
Зулус озброєний тільки зі списками з металевими підказками і щитами з коров’яних шкурів.
Незважаючи на чітку перевагу в озброєння, британський втратив битву, втратив 1,300 чоловіків. Зулу втратив 1000 чоловіків.
Визначено перемогу Королівства Зулу над британською імперією. Перша навала британських колоніальних сил завершилась в повній перемозі для місцевих жителів, чітко поступається зброї. Це призвело до другого, більш агресивного вторгнення і продовження англо-зулуської війни. Всі надії Короля Цецхвейо Зулу вирішують питання мирно через переговори.
доб.
3. У Я нещодавно взяв участь у святкуванні пам’ятного заходу. Я організував візит до цього свята – Elize Viljoen, менеджер місцевого телебачення URBAN BREW STUDIOS. За її словами, на фоні - хост популярного місцевого телевізійного шоу UGUBHULWAMI - Nomkelemane Langa.
В 05:45 Я був забраний від Zululand Yacht Club і ми поїхали до Mount Isandlwana, що приблизно в 200 кілометрах.
р.
4. Еліза проживала в Річардс-Бей, і я пішов з її телестудії.
Продюсер 1КЗНТВ Lucky Khumalo
5. Умань Поблизу три години на обмотки дороги Зулуланда серед вибросовісних ландшафтів Південної Африки, де не далеко, в знаменитому парку iMfolozi Park працюють найкрасивіші тварини.
6. Жнівень Прибули о 10:00.
Я пощастив прохід як члена екіпажу.
З ним я можу піти всюди і навіть бути в групі кореспондентів, які зустрічають Короля Зулітіні Доброго, які також повинні приїхати до свята.
7. Про нас І ось гора, Ісандлана, біля підніжжя якого 135 років тому відіграли драматичні події.
8.Номкельемане Ланга, одягнена в традиційному костюмі Zulu воїна і сиділи мене перед Mount Isandlwana з задоволенням.
9. Навігація Зулу люди дуже горді цієї перемоги. З тих пір король Зулу був одним з найбільш поважних і потужних Королів Південної Африки.
10. Британські солдати навчалися перед виступом
11. Всі вони є волонтерами.
12. Зулу армію також виготовляють волонтерів. Жінки супроводжували своїх солдатів в поле бою, керма з шаутами, але не брали участь у бою.
13.00 р. Нарешті, Зулу армію почали переїхати на місце.
14. Воїни передньої і задньої під гучними кісточками дружини
15.00 р. Брюки
16.00 р. Діти
17.Номеклемане Ланга не може пропустити його і почав працювати на його шоу!
р.
18 років Тим не менш, ввічлива «Англійська» практикувала навички з зброєю
716179
19.00 р. Або поговорити з місцевими, дізнаючись секрети наступу
20 хв Або відпочивають перед битвою
21. Миротворці
р.
22. Поклоніння армії і обстрілу Зулу
23. Війни Зулу не втратили часу на нічого, потепління з бойовими танцями.
24. І пісні.
р.
25. І хто бореться перед битвою.
26. Шахман поговорив воїнів, щоб удачі!
27. Король Goodwill Автокад Zwelithini Zulu нарешті прибув
28 мар Він прийшов на вечірку з коханою, шостою дружиною, Золою Мафу.
29. Кілька слів з представниками Кабінету та Короля запрошують дружиною на подіум
р.
30 хв Місця на честь в серці Короля Goodwill Zwelithini Zulu
р.
31. І його дружина, Зола Мафу.
32. 15-хвилинна зустріч Міністра сільського господарства Південної Африки
33. Кожен слухав уважно, стоячи і солдати...
34. І жінки.
35. Тоді кожен був допущений сидіти, підійшов час театральної вистави.
р.
36.00 Р Хто шукав його.
Після всього, такі святкові дні є єдиною розвагою для місцевих мешканців.
3610Р. 4200Р.
37.ВIP Будинок, де збираються члени царської сім'ї та друзів Короля
38. І ось рух!
Британські солдати на честь короля Зулітіні Good Zulu
39.00 р. І ми приймали сидіння в центрі, готові захищати.
Зулеві гармати виявилися реальними, і вони відчинили вогонь на нападників Зуль.
40. Я повинен лежати і стріляти від лежачи позицію, приховавшись за рідкісними лопатями трави, так що Зулу воїни не помітили мене і не помилилися мені для англійського шпигуна.
41. Я пощастив, вони пристрасували про боротьбу і занурилися в минуле мене без закуски.
42. Захищав англійську, захотівся допомогти їм, але засмічений, я був зайнятий зйомки для вас.
43. Нарешті, після декількох невдалих спроб англійську оточують і серцебиття, багатоголосували крім тіл, які рятують живий голод над полем!
За кілька хвилин він був над. Схожі кровоносні тіла англійської та Зулу. Навіть я був розфарбований своєю кров'ю, але я пережили, дякую Богу. Що б ви робили для читачів блогу?
44. Але це було чудово! Амуніція була заготовкою, списами були гумові і бойовики.
Англійці, хоча втратили, залишили поле бою з гідністю, не забуваючи нести і пропсувати під прапором Британської імперії.
45. Король Зулу, його дружина і retinue дивилися з задоволенням результат історичної битви з гори Ісандльвана
46. Лідер життєздатного племени Зулу, поваги, коротко, за п'ятнадцять хвилин, перераховуючи всі заслуги Королівської сім'ї протягом більш ніж трьох сотень років свого правління.
47. І почався свято!
Один танцювальний гурт.
48. Я змінив.
49.00 р. хор молодих дівчат, зануривши їх тіла в шануванні, санг-пісні, ретельно переглядаючи батон диригента.
50 Warriors, втомилися від довгого бою, відпочивали. Очі короля ясно
51. Хто один
52. Хто з другом
Р.
53. А хто в компанії асоціантів?
54. Тоді король Зулітіні Good Zulu дав коротке мовлення в годину.
55. Всім слухали уважно під час стоячи.
56.00 р. У висновку, що він навіть санг з бійцями.
танці. Можливо це був кульмінацією свята!
Ви не часто бачите царя танці і співати, робити тебе? Без іншого правителя, як це зробити, президент своєї країни. Може бути любим духом або любовм мистецтва, хто знає?
57 км Поблизу відступу і дружини царя пішли на столи.
Як і будь-який інший відпочинок, цей захід повинен бути завершений вечерею для всіх!
58. Дотримуючись Король і Ретіну
59.00 р. Кожен стіл розрахований на десять осіб. Ми сидимо поруч з королем з ретиновим столом, дуже щільним і смачним ate з маржиною на шляху назад. Я не збирав фотографії Короля і сім'ї, які приймають їжу. Після того, як свято виявився славним і всім має право відпочити.
60 хв Після того, як говорячи про те, що ми пішли на машину, це було час, щоб повернутися до Річардс Бей.
Але удачливий Хумало як професійний виробник 1KZNTV і на шляху до автомобіля продовжував працювати.
61 ... знайти милі конкурси для своїх шоу і обмінів телефонів з ними! По суті, вони знайшли себе.
Чому я не продюсера? Може бути не пізно, щоб змінити робочі місця. Побачити, хто знайде мене...
З цими думками та спогадами про битву із Ізандлевою відпусткою ми приїхали в Річардс Бей.
Це його. Спасибі всім.
Джерело: