574
Фарбування одного з стін в дитячій
Моя дочка виповнила 3 роки, і моя дружина і я вирішив перетворити одну з кімнат в дитячу. Приміщення вже запечена шпалерами для фарбування, тому все, що було потрібно було купити фарбу, колеру, фарбу кисть, ролики з піною і щітками різних розмірів ... Ну, в цілому, ми вперше дізналися від дочки, що вона б хотіли б пофарбувати на стіну, яка була відразу відповіла: Спонджбоб. Ми знайшли відповідну картину в Інтернеті, надрукувавши її на принтері і ми можемо запустити.
В'яжемо рулон фарби стрічкою.
23 фото.
Ми робимо сітку на друкованій картині, і на масштабі однакової сітки на стіні.
3. У
4. У Ми робимо сітку на друкованій картині, і на масштабі однакової сітки на стіні.
Після нанесення сітки, візерунок досить легко перекладається і зберігаються пропорції. Наступним етапом є заповнення найбільших площ з кольором. Ми купили фарбу акрилового білого кольору і близько 10 штук різних кольорів.
5. Умань
6. Жнівень Найважче в підборі кольору було те, що після висихання воно стало помітно темніше.
7. Про нас Оскільки шпалери були фактурними, нам довелося намагатися важко зробити контурні лінії однакової товщини... потім забиті і виявилися, як вона вийшла.
8. У
9.Симптування вже було зроблено ...
10. Тепер час фарбувати на фоні ... Я вирішив не зробити його як темним, так як роздрукування, тому це не буде дуже похмурим.
11. Тримати.
12.
р.
13.00 р.
14.
15.00 р. Тепер можна поколити існуючий контур
16.00 р.
17.00 р.
р.
18 років Це вже стіна.
19.00 р. Під час роботи на стіні, привезено замовлене в Інтернет дитяче ліжко
20. Це те, що ліжко виглядає як в даний момент, матрац був замовлений, але він ще не був доставлений.
21.
Додано до [mergetime]1391341499[/mergetime]
22. Це остання установка світильників.
22.
23. Я зробив.
Джерело:
В'яжемо рулон фарби стрічкою.
23 фото.
Ми робимо сітку на друкованій картині, і на масштабі однакової сітки на стіні.
3. У
4. У Ми робимо сітку на друкованій картині, і на масштабі однакової сітки на стіні.
Після нанесення сітки, візерунок досить легко перекладається і зберігаються пропорції. Наступним етапом є заповнення найбільших площ з кольором. Ми купили фарбу акрилового білого кольору і близько 10 штук різних кольорів.
5. Умань
6. Жнівень Найважче в підборі кольору було те, що після висихання воно стало помітно темніше.
7. Про нас Оскільки шпалери були фактурними, нам довелося намагатися важко зробити контурні лінії однакової товщини... потім забиті і виявилися, як вона вийшла.
8. У
9.Симптування вже було зроблено ...
10. Тепер час фарбувати на фоні ... Я вирішив не зробити його як темним, так як роздрукування, тому це не буде дуже похмурим.
11. Тримати.
12.
р.
13.00 р.
14.
15.00 р. Тепер можна поколити існуючий контур
16.00 р.
17.00 р.
р.
18 років Це вже стіна.
19.00 р. Під час роботи на стіні, привезено замовлене в Інтернет дитяче ліжко
20. Це те, що ліжко виглядає як в даний момент, матрац був замовлений, але він ще не був доставлений.
21.
Додано до [mergetime]1391341499[/mergetime]
22. Це остання установка світильників.
22.
23. Я зробив.
Джерело: