терористичний ієрс Breivik відправив листа до російського телеканалу «REN-TV», в якому він скаржав про умови в'язниці. Breivik, який охарактеризував себе в якості гуману Ассацину і нації Мандельа, не задоволений, що він не дозволено навчатися, щоб сформувати власну вечірку, і що він не має постійного доступу до душових кабін і свіжого повітря.
Брівік розрахував сім нелегальних дій в'язниці. Зокрема, він скаржився на те, що він заборонений спілкуватися з іншими в'язницями, в тому числі націоналістами, такими як Breivik. Крім того, Breivik не задоволені тим, що він заборонений навчатися, бо тюрма не збирається платити за підручники. Брівік минулого року звернувся до університету Осло, який має намір увійти в відділ листування факультету політичної науки. Однак він був відмовлений в прийнятті через брак навчання в деяких предметах. Проте, у вересні минулого року Брівік допускається вивчення певних модулів політичного курсу науки.
Він також не має доступу до свіжого повітря або душу. Breivik пише про те, що нове крила повинно бути побудоване для нього на в’язниці Іли, де він проходив, для яких було виділено 25 мільйонів коронок, але це ще не було зроблено. Крім того, Брівік скаржав, що не допускається формувати власну політичну партію так, щоб він може стояти на виборах.
Він називає себе політичною в'язницею і нацою мандельою. «Чого дня я лікував людей людно. Я не кажу їх, коли я загинув їх. Тож я зажадав люду лікування себе, Бревік написав цино.
Варто відзначити, що в його розпорядженні окрема комірка трьох кімнат: спальні, кабінет і тренажерний зал. Затримання Breivik в норвезькій в’язниці витрат на 2 млн євро на рік. Прес-служба каналу зауважила, що самі журналісти вперше записали на Бреовик. Інші деталі обіцяли пізніше.
поль
Джерело: