260
Моя пристрасть.
У цих коробках я не дивився в двадцять чотири роки. Вони переїхали з мене двічі, але не відкривалися. Пил в шафах, в мезоні.
Моя фосцинація почала близько десяти років і завершилась з перших викидів.
І, звичайно, я отримував їх більше одного разу, я був ностальгією, я грав навіть коли я був одружений.
Останній раз був у 1990 році.
О, так, за якість фотоапаратів - фото на ліхтарі трекмана. І я теж апологую для залишків пилу на моделях – як тільки я піднялася до витирання, всіляких труб / стоків / слухових вікон почали згорнути відразу: клей, очевидно, втратив свої властивості.
Всі права, нехай буде, це 49.
718068 р.
2,2 км Я починаю з способами. Це класична поїздка.
3. У Недбалий кінець, ні.
4. У Автоматичні стріли семафору.
5. Умань Бар'єр рухається.
р.
6. Жнівень Це така хитра річ - вивільнювач (роз'єм? uncoupler?) автомобілів. Коли вона піднята (при напрузі наноситься), з'єднання ходового поїзда також піднімається, а вагони розвантажуються.
7. Про нас Все це електричне диво було контрольоване за допомогою реле і ключів.
8. У Автомобільний парк. (Ви відчуваєте зростання інтригу?)
9. Навігація Країна будинок. У теплиць, можливо, квіти.
10. Як котедж.
11. Більше с. Між вами і я, ці дерева люблять dominoes. Варто впадати в інші падати. Але для антуражу.
12. Як я використовую для виклику його, коли я був малюком, "The Chickenhouse". Майже мезонін. Майже класичний.
13.00 р. Шале? Захопити його, нехай він буде шале. У лісі.
14. Що про туалет? Ви можете подрібнити під дерево, але він пропускає в туалеті.
Р
15.00 р. Міський зал.
Р
16. Сучасний (середній 80-ті, так!) спальна зона.
17.00 р. А labaza з туалетом, магазин квітів поруч з ним. (Чи можливо, ремонт металу, ч.с., я не на німецькій мові.) Увімкніть на уяву, хлопець з сірого автомобіля прийшла до мить.
р.
18 років Зателефонуйте нам "Старий місто".
19.00 р. Він вид з двору.
8146557
20. Детальніше
21. Детальніше Ви можете побачити, що люди, які за вікном, боозування, як останній раз.
22. Власне, рухомий склад. Вугілля, дерево ...
23. І пиво.
24. Не реклама!
25. Походимо.
26. Різні рідини, теж.
27. Це просто кут прохолодний, хеш.
28. Пасажири/пошта/покупка.
29. Походимо.
р.
30. Місцевий трафік. Чи ви їдете в Петро в сидячому автомобілі?
р.
31. У контейнерах необхідно мати щось.
32. Після того, як було вугілля (у сумці), я пам'ятаю прокинутися правою матері.
33. Ну, є щось добре.
Джерело:
Моя фосцинація почала близько десяти років і завершилась з перших викидів.
І, звичайно, я отримував їх більше одного разу, я був ностальгією, я грав навіть коли я був одружений.
Останній раз був у 1990 році.
О, так, за якість фотоапаратів - фото на ліхтарі трекмана. І я теж апологую для залишків пилу на моделях – як тільки я піднялася до витирання, всіляких труб / стоків / слухових вікон почали згорнути відразу: клей, очевидно, втратив свої властивості.
Всі права, нехай буде, це 49.
718068 р.
2,2 км Я починаю з способами. Це класична поїздка.
3. У Недбалий кінець, ні.
4. У Автоматичні стріли семафору.
5. Умань Бар'єр рухається.
р.
6. Жнівень Це така хитра річ - вивільнювач (роз'єм? uncoupler?) автомобілів. Коли вона піднята (при напрузі наноситься), з'єднання ходового поїзда також піднімається, а вагони розвантажуються.
7. Про нас Все це електричне диво було контрольоване за допомогою реле і ключів.
8. У Автомобільний парк. (Ви відчуваєте зростання інтригу?)
9. Навігація Країна будинок. У теплиць, можливо, квіти.
10. Як котедж.
11. Більше с. Між вами і я, ці дерева люблять dominoes. Варто впадати в інші падати. Але для антуражу.
12. Як я використовую для виклику його, коли я був малюком, "The Chickenhouse". Майже мезонін. Майже класичний.
13.00 р. Шале? Захопити його, нехай він буде шале. У лісі.
14. Що про туалет? Ви можете подрібнити під дерево, але він пропускає в туалеті.
Р
15.00 р. Міський зал.
Р
16. Сучасний (середній 80-ті, так!) спальна зона.
17.00 р. А labaza з туалетом, магазин квітів поруч з ним. (Чи можливо, ремонт металу, ч.с., я не на німецькій мові.) Увімкніть на уяву, хлопець з сірого автомобіля прийшла до мить.
р.
18 років Зателефонуйте нам "Старий місто".
19.00 р. Він вид з двору.
8146557
20. Детальніше
21. Детальніше Ви можете побачити, що люди, які за вікном, боозування, як останній раз.
22. Власне, рухомий склад. Вугілля, дерево ...
23. І пиво.
24. Не реклама!
25. Походимо.
26. Різні рідини, теж.
27. Це просто кут прохолодний, хеш.
28. Пасажири/пошта/покупка.
29. Походимо.
р.
30. Місцевий трафік. Чи ви їдете в Петро в сидячому автомобілі?
р.
31. У контейнерах необхідно мати щось.
32. Після того, як було вугілля (у сумці), я пам'ятаю прокинутися правою матері.
33. Ну, є щось добре.
Джерело: