Найбільш боорські заяви 2013

У інтернеті з'явився рейтинг найбільш образних фраз громадських діячів за минулий рік.
На тлі скандалу з телеканалом «Райн», який багато звинувачення у ізольованні пам’яті жертв сідла Ленінграда, аналітики інтернет-проекту «Тіпун» представили список найбільш боорських публічних виписок 2013. Активісти мережевого руху, спрямованого на непристойну та непристойну поведінку в медіасфері, включені до своїх антирейтингових діячів шоу-бізнесу, журналістики та політики, найбільш «різноманітні» в цій тематиці.

Божена Ринська, секулярний колоніст
Повідомлення від 9 вересня 2013 р. про пенсіонерів:
Через це покоління виживання ... через ці покірні мумі страждає наше покоління — вони приносять монстрову, долі втручання в виборчий ландшафт. Вони не мають багато лівих, і наше століття з його приступним голосом дійсно варення. Не впливає на життя, що цвіте і створює.

Олексій Панін, актор
18 вересня 2013:
- Люди худоби. Всі права?

Андрій Малгін, блогер
Повідомлення від 6 жовтня 2013 р., що описує інцидент з екстинктивним олімпійським факелом:

До речі, чому такий жирний дядько пропускає коротке дихання? Чи не існує ніхто більше кіногенних?

На момент опису був Шаварш Карапетян, чемпіон 17-разового світу з плавання. У 1976 р. він випробував десятки людей з води, які перебували на великих глибинах в результаті тролейбусів, що потрапили в озеро Єреван. Після цього подвиги, здоров'я Карапетян був підірвав, і він був змушений зупинити свою спортивну кар'єру.

Іван Ургант, телеведучий

Повітря програми «Smack» від 13 квітня 2013 року:
- Я нарізаний зеленню, як червоний комісар – мешканців села України!

Йосип Пригогін, продюсер

12 квітня 2013
Як залишатися незаймана після вашого 8-го аборту?

Володимир Жириновський, політик

Виступ на прес-конференції, присвяченій обранню мера Москви, 17 серпня 2013 року:
... Я хочу бути академічним. Давайте розбити цю ебать Академія наук. Я приєднаюся до Академії. За моїми знаннями, відповідно до моєї роботи. Все я зробив був ебать.

Ксенія Собчак, журналіст

Твіт з 6 грудня 2013:
Ви повинні малювати це *** на автомобілі : Джордж, ***, перемога.

Нуртан Мотуєв, політик (Киргизстан)
Повідомлення Facebook, 4 жовтня 2013:
Потрібно взяти все можливе з РФ. І в кінці потрібно викинути, як в його часі з СРСР. Нехай росіяни оплачують все.

Маргарет Аракільян, головний консультант юридичного відділу Центральної виборчої комісії

У інтерв’ю з громадськими активістами, які привернули увагу на її негайний автомобіль, 18 квітня 2013 року:
- Я держслужбовця, ви знаєте? Я не подбаю, що ебать ви тут!

Артемій Лебедєв, дизайнер

Повідомлення від 9 травня (повторний на День Перемоги у 2008 році, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013):
У Росії є тільки один культ гірше православних – культ Дня Перемоги. Сакреда ми, дихання, спеціальна лексика, слова про пам'ять, солодкий догляд за ветеранами - все це викликає напади блювоти. Головна
Все це релігійне сором'язливість мене жахливо.

Найбільш боорські заяви 2013 Р

Ольга Романова, правозахисник
Твіт з 22 червня 2013:

Chelobievo - це чудове місце, а ім'я відповідна. Шойгу прокладав перший камінь кладовища домашніх тварин.
(Збереження рівноправності; це відноситься до Меморіалу Федеральної війни. У відповідності з постановою уряду цей цвинтар містить могили Героїв Радянського Союзу та Героїв Російської Федерації, Маршали СРСР, ветерани Великої Вітчизняної війни тощо.

Василь Уткін, телевізійний коментар
Заява під час онлайн-конференції з питань спорту.ru 25 жовтня 2013 р.:
- Як для Олександра Лукашенко, я хотів би розпочати щоденне занурення голови в туалет. Це буде запорука гарного настрою до кінця вечора.

Найбільш боорські заяви 2013 р.

Євгенія Альбатс, журналіст
Спеціалізована програма "Ехо Москви" в ефірі 15 жовтня 2013 року:
- Бог з ним, нехай він відійшов [вплив на сусідні країни з інвестиціями]. Я не бачив ніяких проблем з цим. Щоб бути чесною, я не бачу конкретну проблему, якщо Росія розщеплюється по Уралу. Я думаю, що це неминуче.

Леонід Якубович, телеведучий
Діалог з авіакомпанією про затриманий рейс, 15 березня 2013 р.
до З'єднувальні рейси ви забронюйте все, тому що вони повинні бути оплачені, не за свою плату, так як ця дівчинка з жиром.

Сайт: www.kp.ru

Джерело: