Руки поворотні, або як зробити руки

Мій перший пост. Скарга По-перше буде багато літер, а потім буде 19 фото.

Покраїнска мрія робота
Одного разу в грудні 2011 року я сидів у затишній офісі, як секретар солікатора, і був занурений. Моя робота завжди була швидкою і якісною, тому я провів більшу частину дня в Інтернеті.
Я отримав цю позицію не просто: змагання 2 етапів і 73 осіб на місце. За фахом, я аудитор, не день працював у спеціальності. Моя гуманітарна гута викрила, і я чула роботу слово. У зв’язку з тим, що переклад на українські та редагувальні правові документи було обмеження мрій.
У моєму останньому інтерв'ю я посміхався, перед головою в офісі, як він дивився на неочікуваний графік мого тесту Ісаак IQ, відповіді на які я був відомий, оскільки я був дитиною, і справді дивився на мій блискучий розум. Про нас
Я не тільки секретар, але і фотограф, організатор корпоративного заходу, оптимізатор сайту і генератор ідей. Висока зарплата, бонуси, відмінна команда, безкоштовні обіди, корпоративи в ресторанах, гарний офіс з двома камінами... Більшість заводів Алчева не мріяли про такі умови праці, так, що сказати, і більшість жителів України. Але... один день в грудні 2011 року я сидів на роботі і отримував втоми.

Ранній успіх
Я використовував для висихання на деяких ручних сайтах, переважно про текстильні ляльки. В якості дитини я зробив багато речей, від в'язання і зіпсування мого одягу мами до художньо опущених джинси. Але вона ніколи не зшивається ляльками, а потім вона захопила.
В цілому про тиждень пришивав першу ляльку Тільду знайшов майстер-клас. Почуття було дуже цікавим. Як тільки я пришив всі деталі і покласти голий без обличчя тіло на краю столу, я зрозумів, що лялька була живою. Він назвав свого чоловіка і сина, і як в Дінкінських казках, «ми стояли як фольги і посміхалися. й
Вона пришивала ляльку, приніс її до роботи. Дівчата колеги сказали, що я повинен прийняти це серйозно. І запитав, де її синці були і змащені.
Тоді були 3 іграшки, які я продаю на роботі за $ 5, а другий Tilda. Я поважав відвагу і пішов в подарунок магазин, де я зробив історію, яка пришивала довгий час, професійно і в Києві. лялька була відразу ж куплена від мене за $ 20 і замовлена 15 кішок, в 2 дні вони повинні бути готові. Він був пеклом у вихідні, тому що я пришиваю іграшки на третій раз у моєму житті і моїх крокових руках не слухав. Особливо пам'ятають момент, коли мій чоловік був зумів сидіти на підлозі і зв'язали вузли ниток на деталях котів, щоб шов не поламав, і я, через недосвідченість, не знаю, що швейна машина має кріплення стібка.
Я зробив це! Я приніс кішки в магазин, і я відразу ж оплатив за них гроші, замовляючи 5 більше. Після 2 днів я оцінив, що майже без великих інвестицій (подрібнювач і наповнювач зі старої подушки) Я зміг заробити $ 120.

Депресія
А потім був лютий і там була депресія. психіатр призначив антидепресанти, і я б хотів би працювати на півсвідомо і уявіть собі стрибки з вікна вночі. Я хотів зробити ляльки і продати їх в моєму магазині. Я не хочу жити, як кожен інший. У нашій сім'ї сварки пішли далеко, мої нервові поломки здавали мене. За час, мій пригнічення змащений і став менш гострим. Я зробив іграшки знову, але я вже збираюся працювати як тверда праця.
Настало літо, і дівчина, яку я працюю над тим, щоб залишити її на батьківщині. Головний запропонував відкрити агентство нерухомості. Так він відчинив його, і я порожаю його. По суті, я вражаю людину, так що така пригода була як смерть за мене: Я, 45-нав'язливий ріелтор, їздити по темним в'язкам невідомих людей до невідомих квартир, вимовляти слова «деал», «депозит» і не спати вночі, думати про те, як залишити. Я думав протягом тижня, а потім, звичайно, я сказав головний все. І Він дав мені йти.

Офіційно безробітний
Я, я безробітний! Зареєструйтеся в центр зайнятості та починали пошиття. У Одноклассниках отримали замовлення на 130 доларів - сім'ю бункерів. Повернувшись на мій мозок, скоригуючи руки, я пришив велику сім'ю семи бункерів, які відображаються на обличчі мої почуття – радість, любов, диво.
Я почав пошивати різні іграшки, які будуть більш затребуваними. Я почав вишивати ляльки обличчям. Працюємо! Згодом я почав створювати портретні ляльки на основі фотографії.
І восени вона почала гасити в особливості придбання тканин на корейському Gimarket, замовивши першу посилку і в листопаді створила власну групу з продажу тканин для рукоділля.

Фізичний підприємець
За весь період і відкрийте надзвичайну ситуацію.
У січні 2012 року мої батьки підтримали мене в ідеї відкриття магазину і пообіцяли допомогти мені фінансово. І мій чоловік, щоб мій великий радість, нарешті зрозумілий, що я працюю і оплачується за нього.
Магазин студій повинен бути розташований в нашому центрі, де я планував продати тканини для рукоділля і пришити і продати свої іграшки. З часом я збираюся дати платні майстер-класи в пошиття іграшок.
У лютому навчався в Луганську, написав бізнес-план відкриття магазину в торговому центрі, успішно захистив його і отримав користь, що був достатній для придбання iPad 4.

Магазини
Загальна вартість магазину склала близько 2,5 тис. дол. Я наказав 2 лічильника, підписка, робочий стіл та деякі тканини. З 1 березня по 1 березня відкрився магазин.

Особливістю є люди в Алчевську. Чоловіки – заводські працівники, жінки – дружини заводських робітників. Проблеми пролетарів Алчева схожі: так, щоб заробітні плати не затримали, щоб завод не вбиває, щоб вітер не продув на місто, оскільки металургійні викиди погано впливають на здоров’я людини. І ось я з моєї ляльки.
Щодня я слухав відвідувачів і про свою пиловлову роботу, і “хто їх потребує, ці ляльки”, і “хто я теж можу.” «Дівчинка, ти стібається?» Вони приходили до мене з пакетами, безшумно викласти сукні на стіл і сказав: «розрізати тут, пришити тут», я набрав на шматочок паперу в величезних літерах «Клотеми REMONT HERE!». І вони були дійсно цікавими, чому б я потребував швейної машинки, якщо немає ремонту.
Звичайно, не всі відвідувачі. З радістю відповіли дівчатам, які були раді, що «на останню цивілізацію досягла нашого міста».
Тексти пісень, а це означає: Тоді люди почали захоплювати мене. Це були продавці великогабаритних і вдячних клієнтів. З'явився парадокс умовної бідності: Я пропоную своїм клієнтам ляльку за $ 20, і я сказав: "Ні, я дорожче, це для 50. й
У травні мій чоловік і я вирішив, що він залишає завод, стає зареєстрованим в Центральній економічній зоні і йде таким же чином, як я роблю – влаштовує надзвичайну надзвичайну ситуацію, отримує переваги (чи було пристойним обсягом), ми інвестуємо кошти в товари.
У червні перейшов на окрему скляну кімнату в одному кільці і почав знову оселитися. Вона покладає її знак, покласти на красиві шпалери.
І ось я, все це казка за склом в затишній голки будинку, сидячи і пошиття, невтомно, 8-10 годин на добу без вихідних. Накази для ляльки підкреслюють, підвищують ціни, втомлюються.
У серпні я нарешті зрозумів, що всі гроші, отримані від продажу ляльки, надходять на податки і оренду (тобто $ 400). Тканини в магазині не продаються, але добре працювала група ВКонтакте. З вихованням мого чоловіка не вдалося: не було грошей в бюджеті країни, а тому в нашому сімейному бюджеті було отвір. Так я вирішив закрити магазин. 1 вересня я залишив солод і почав працювати вдома.

Група ВКонтакте
Конкурс Vkontakte серед таких груп для продажу тканин ручної роботи досить високий. Я не буду ходити в деталі, але я просто скажу, що я спробую зробити мій гурт унікальний. Я знімаю та завантажив відео майстер-класи, де я поділю мій досвід цуценя (У мене є власний канал YouTube), відповісти на питання новачків в рукоділлі. Найповторитетніше про групу, що мій чоловік повністю займається ним. З мого імені він бере замовлення, нарізає тканини, збирає і відправляє посилки, кладає дрібні подарунки дівчатам (поки дивиться в кожну посилку).
Ми живемо разом.
Я не створив групу ляльк, немає потреби. Я маю досить багато замовлень, я не даю будь-яку рекламу, але просто кладаю свої іграшки на сторінках VK і Odnoklassniki.

Проблеми в голові
Робота в магазині, я відчував велику. Що було сісти перед усім, було неймовірно стимулювати роботу за громадськість, продуктивність була божевільною.
Сьогодні швейні іграшки пішли на другий або навіть третій план. Моя позиція «побуту» зобов'язана вранці не очищати обличчя і бігти до студії, щоб створити шедеври, але розірвати квартиру, поїсти на ліньій дитині, варити борщ, і не вистачає сил і натхнення для пошиття. У будь-якому випадку, я перетворюсь в звичайну жінку. Я дуже важко. Більше одного разу спробували зробити, одягатися в домашніх умовах, але соромитися, все це не працює.

Це дивна рукоділля.
Я не знаю, чому, але мій ручної роботи мій покарання. Нерідко після того, як я закінчую пошиття ляльки, я гойда на 2 дні від неперевершеного хвилювання, то пишність і апатія, і це може зайняти тиждень. І знову я все так активний і ідеологічний, зробивши свою улюблену річ. Останнім часом такі пасивні стани затримали 3-4 тижні. Я не знаю, що я хочу зробити все, щоб уникнути пошиття. Так багато бажання в голову, і руки не стоять. Я знову отримую нерв і дратівливий. Я помітив, що сценарій повторюється знову, коли я був оброблений для депресії і не міг знайти місце в житті. Я думаю з жахом: це знову? ?
Я втомлюю себе.

Шановні друзі! Я оцінив будь-яку думку. Можливо, хтось мудрий порад буде змінити життя.

Якщо хто цікавиться, тут є моя сторінка VK vk.com/kgorodnikova, є багато моїх іграшок, і це гурт vk.com/tkani_gorodnikova.

Це мій магазин.

Портретна лялька по фото, вишита особа

Дівчина для маленької дівчинки

Весільні пори

Соня

японські регреси

Також портрет.

На честь ювілею весілля подарунок від дружини до чоловіка

2677879

Маленька Рита.

р.

Дитина Уля.