476
Невеликий ремонт кухні
Добрий день, погане Japs! Звертаємо вашу увагу на інший будинок, а саме кухня.
32 фото і листи, всього трохи.
Отже, перш за все, ми маємо:
1. Кухня 4.2 по 3,3 м, в приватному каркасному будинку, з грубим, тимчасовим, оздоблювальним, використовуються меблі і плита.
2,2 км Купити набір кухонних меблів, які я дійсно хочу зібрати
3. У Замовлення обладнання
4. У Руки, деякі інструменти і непристойне бажання, нарешті, побачити його все вниз.
Спочатку кухня була такою:
Меблеві були міцними, радянськими, і будуть жити довго, але... 21-й ст. є своєрідним.
Хіт і бомба все до нуля. Штукатурка лінолеум
гламурний рожевий колір, одночасно випадково отриманий завдяки ручному розфарбовуванню при розмальовуванні, випаровується протягом двох років до смерті.
Аах! Що він робить? 777!!! Так, я надягаю гіпсокартона вниз і проводку. І не проблема, вона лежить по всій поверхні на стінах ОСВ, а дріт не розчісується, з хорошим запасом по секції.
У кутку знаходиться затискна коробка.
64175234
Під блоками розетки, ці ящики виготовляються з ДСП і ламінату, шурупи для збору клею.
Поставимо сережку.
Габаритний зображення
Ми починаємо перекручувати стелю. В одному з моїх попередніх постів я зробив з точками лампи, (дивимося через профіль, який не ледачий), а потім вирішив свердлити стрічку з світлодіодом. Про її пізніше.
Ми ставимо на деякі гранати, але не дуже.
Робота повільна, стеля 2.7, стрибка на моєму 100 кг живої ваги повинна бути обережною (Я не жир, я пухнастий, якщо cho)
Але щось виходить.
Отримати стрічку. Немає RGB, просто живіт.
Склеїти стрічку на каркасі і заглушити її в.
Ну, звичайно, ми робимо.
7030962
Ми пошиття гіпсокартону.
Поставимо її, кладемо її. О, це буде якомога швидше, щоб побудувати, як фотографії на YP ...
Як ми розробляємо Ventcore. Потім він буде входити по верхній частині полиці під капюшоном.
, Україна
Покладаємо шви на стінах.
Так як немає іншої плити, поки вона стоїть окремо...
957283
Ми кидаємо лінолеум на підлозі, і скріпимо цю панель на стіні.
Паралельно, окремий кабель 3х4 від щита витягується через підвал для посудомийної машини і електричної духовки.
Шпалери. А сто разів шкодував, що я не взяв флейсельину, з вініловими гемороїдями порядок більше.
Так ми отримали до меблів. У місцях, де підключено обладнання та сантехніку, ми маємо деякі труднощі з пазами під трубами.
р.
Так що шви труб можна спостерігати і ремонтувати, якщо все, не приховувати їх взагалі, але залишити їх в об'ємі полиць.
Смішні речі з натяжками - сифон під раковиною.
р.
Аранжувальні столи, кидають стільницю (печей, пз) і стінову панель. Попередньо в стіновій панелі просвердлюємо отвори під гніздами.
З'єднайте духовку і плиту.
Від'єднайте розетки, в тому числі RF. (два окрема внизу)
Повісити шафи, закріпити ручки. Ці фотографії були зроблені трохи пізніше, після NG.
19771
Щось таке.
Останній. Здається, як все, ви можете кинути все.
Р
Джерело:
32 фото і листи, всього трохи.
Отже, перш за все, ми маємо:
1. Кухня 4.2 по 3,3 м, в приватному каркасному будинку, з грубим, тимчасовим, оздоблювальним, використовуються меблі і плита.
2,2 км Купити набір кухонних меблів, які я дійсно хочу зібрати
3. У Замовлення обладнання
4. У Руки, деякі інструменти і непристойне бажання, нарешті, побачити його все вниз.
Спочатку кухня була такою:
Меблеві були міцними, радянськими, і будуть жити довго, але... 21-й ст. є своєрідним.
Хіт і бомба все до нуля. Штукатурка лінолеум
гламурний рожевий колір, одночасно випадково отриманий завдяки ручному розфарбовуванню при розмальовуванні, випаровується протягом двох років до смерті.
Аах! Що він робить? 777!!! Так, я надягаю гіпсокартона вниз і проводку. І не проблема, вона лежить по всій поверхні на стінах ОСВ, а дріт не розчісується, з хорошим запасом по секції.
У кутку знаходиться затискна коробка.
64175234
Під блоками розетки, ці ящики виготовляються з ДСП і ламінату, шурупи для збору клею.
Поставимо сережку.
Габаритний зображення
Ми починаємо перекручувати стелю. В одному з моїх попередніх постів я зробив з точками лампи, (дивимося через профіль, який не ледачий), а потім вирішив свердлити стрічку з світлодіодом. Про її пізніше.
Ми ставимо на деякі гранати, але не дуже.
Робота повільна, стеля 2.7, стрибка на моєму 100 кг живої ваги повинна бути обережною (Я не жир, я пухнастий, якщо cho)
Але щось виходить.
Отримати стрічку. Немає RGB, просто живіт.
Склеїти стрічку на каркасі і заглушити її в.
Ну, звичайно, ми робимо.
7030962
Ми пошиття гіпсокартону.
Поставимо її, кладемо її. О, це буде якомога швидше, щоб побудувати, як фотографії на YP ...
Як ми розробляємо Ventcore. Потім він буде входити по верхній частині полиці під капюшоном.
, Україна
Покладаємо шви на стінах.
Так як немає іншої плити, поки вона стоїть окремо...
957283
Ми кидаємо лінолеум на підлозі, і скріпимо цю панель на стіні.
Паралельно, окремий кабель 3х4 від щита витягується через підвал для посудомийної машини і електричної духовки.
Шпалери. А сто разів шкодував, що я не взяв флейсельину, з вініловими гемороїдями порядок більше.
Так ми отримали до меблів. У місцях, де підключено обладнання та сантехніку, ми маємо деякі труднощі з пазами під трубами.
р.
Так що шви труб можна спостерігати і ремонтувати, якщо все, не приховувати їх взагалі, але залишити їх в об'ємі полиць.
Смішні речі з натяжками - сифон під раковиною.
р.
Аранжувальні столи, кидають стільницю (печей, пз) і стінову панель. Попередньо в стіновій панелі просвердлюємо отвори під гніздами.
З'єднайте духовку і плиту.
Від'єднайте розетки, в тому числі RF. (два окрема внизу)
Повісити шафи, закріпити ручки. Ці фотографії були зроблені трохи пізніше, після NG.
19771
Щось таке.
Останній. Здається, як все, ви можете кинути все.
Р
Джерело: