Вентиляційний паспорт. Олімпійські ігри

Я вирішив піти на Сочі на Олімпійські ігри і назвав сестру. Хай, як він збирається, як він збирається? Я літаю на Олімпійські ігри, вони рекламують на всіх каналах, я хочу бачити все з власними очима. Моя сестра сміхалася і сказала мені, що подивитися, ви навіть не зможете в місто, якщо у вас немає вболівальника паспорт. Цікаво, що паспорт вентилятора, який має російські та закордонні паспорти. Ні, відповідей сестри, ці паспорти не цитуються, вам потрібно вболівальник, це зроблено заздалегідь.

Вентиляційний паспорт. Олімпійські ігри Р

(2 з 2)

Усі ті, хто перебуває в Сочі без посвідки на проживання Особистий транспорт заборонено в місті. З Хоста, чоловік постійно йде на роботу в Сочі, щоб побудувати споруди. Перед прийомом пари на день і вперед з спокійною душею. Тепер на спеціальному поїзді Ковтати, який несе їх до будівельних майданчиків, вхід з продукцією заборонено. Я запитав, і вона знову сміється, і якщо ви перенесли вибухи. Тепер він повинен подорожувати іншими способами. Всі поліції в місті обладнані табличками, виводять паспорт на планшет, сканує і дає результат того, хто ви знаходитесь і чому ви тут. Ті, хто приїжджає на Олімпіаду, залишають його біля Туапа, і звідти лише на поїздах. Я слухав її і сказав, немає, спасибі, сестра, то я не буду йти до вашого Ви краще приїжджаєте до нас. Я сидів там, хто був побудований?

Прийняти тут.

Що робити? Я скажу, що уряд буде працювати для людей, які обрали його тільки якщо це залежить від цього народу, і це буде залежати від того, коли люди стають боїмося. Як це:

Джерело: