564
Політ через кам'яні ворота на швидкості 150 км /
Олексій Пилипенко пише: Ми пішли в Італію, забивали мету проти мети ) На фото і відео - рейс через кам'яні ворота на швидкості 150 км / год.
26 зображень
Поїдемо до Італії. Зйомка і пиття вина! Ми літаємо до Мілана, і праворуч, у вас є цей вид Альп. Так!
Після висадки в оренду комфортабельні мікроавтобуси і відразу ж походять в гори.
Гори мальовничі і дороги чудові.
345492
Основною метою нашої поїздки є зйомки документального документального фільму «Роскосмос». Фільм буде довгий і серйозний, він буде випущений приблизно за півроку.
Оператор-постановник – Наталія Бурцева та Костянтин Колодяжний. Герої фільму – спортсмени / парашути / базові стрибки Gleb Vorevodin і Ратмір Нагімианов.
Італія вибирається для зйомок через легко доступні виходи з приголомшливо красивими видами навколо. Виникає місце, з якого ви стрибєте.
Іноді, на найбільш популярних точках, черга підкреслюється від тих, хто хоче стрибати. До 20 осіб влітку.
Габаритний зображення
Exit Monte Brento дозволяє стрибати з акробатики, в костюмах купальника, а також від нього є маршрут для літаючих по скелях.
Важливо вибрати безпечну і безплатну точку посадки. Європейські фермери не люблять висаджувати в саду без попередження.
Ratmir має цей 500-й стрибок, він і Gleb буде літати вздовж скелі.
Перед висадкою потрібно встигнути розблокувати застібки на руках і ногах.
До точки посадки літати близько 3 км.
Найдосвідченіші місцеві базові стрибки є Маврик. Він отримав більше 2 500 стрибків.
р.
Maury flips a flip, ratmir пагони на камері.
Ще одним вихідом є висока в горах. На схилі під час поділу скель утворюють ворота.
Піднят не працює, і ми повинні пройти кілька разів.
Ухил був трохи крутим для нашого регулярного взуття.
Небезпечний в деяких місцях.
Але є такі красиві краєвиди.
Виготовляючи чоловіка басера.
... ...
Перемикайте, пролетіть через ворота, потім над лісом і землею.
712864
Плетемо.
Після того, як хлопчики стрибали, я був окремо на вершині. Я сидів там довгий час, думаю, як вийти. Незабаром птахи прибули. Я мав дати їм деякі мої продукти харчування.
Після спуску ми повернулися до озерної квартири з цим видом з вікна.
Відео
Джерело:
26 зображень
Поїдемо до Італії. Зйомка і пиття вина! Ми літаємо до Мілана, і праворуч, у вас є цей вид Альп. Так!
Після висадки в оренду комфортабельні мікроавтобуси і відразу ж походять в гори.
Гори мальовничі і дороги чудові.
345492
Основною метою нашої поїздки є зйомки документального документального фільму «Роскосмос». Фільм буде довгий і серйозний, він буде випущений приблизно за півроку.
Оператор-постановник – Наталія Бурцева та Костянтин Колодяжний. Герої фільму – спортсмени / парашути / базові стрибки Gleb Vorevodin і Ратмір Нагімианов.
Італія вибирається для зйомок через легко доступні виходи з приголомшливо красивими видами навколо. Виникає місце, з якого ви стрибєте.
Іноді, на найбільш популярних точках, черга підкреслюється від тих, хто хоче стрибати. До 20 осіб влітку.
Габаритний зображення
Exit Monte Brento дозволяє стрибати з акробатики, в костюмах купальника, а також від нього є маршрут для літаючих по скелях.
Важливо вибрати безпечну і безплатну точку посадки. Європейські фермери не люблять висаджувати в саду без попередження.
Ratmir має цей 500-й стрибок, він і Gleb буде літати вздовж скелі.
Перед висадкою потрібно встигнути розблокувати застібки на руках і ногах.
До точки посадки літати близько 3 км.
Найдосвідченіші місцеві базові стрибки є Маврик. Він отримав більше 2 500 стрибків.
р.
Maury flips a flip, ratmir пагони на камері.
Ще одним вихідом є висока в горах. На схилі під час поділу скель утворюють ворота.
Піднят не працює, і ми повинні пройти кілька разів.
Ухил був трохи крутим для нашого регулярного взуття.
Небезпечний в деяких місцях.
Але є такі красиві краєвиди.
Виготовляючи чоловіка басера.
... ...
Перемикайте, пролетіть через ворота, потім над лісом і землею.
712864
Плетемо.
Після того, як хлопчики стрибали, я був окремо на вершині. Я сидів там довгий час, думаю, як вийти. Незабаром птахи прибули. Я мав дати їм деякі мої продукти харчування.
Після спуску ми повернулися до озерної квартири з цим видом з вікна.
Відео
Джерело: