У нас немає...

Якщо у вас немає собаки, отримайте кота і не розумійте всіх.
Ми не маємо собаки. Я дуже хочу, але ще не хочу. Тому що собака повинна бути думаним, це друг, товариш і брат.
Ще одне - кот. Кіт може бути будь-яким. кішка – це нижча істота, біля людського суспільства.
Я не люблю котів. Ось чому я ніколи не використовували їх з метою. Вони завжди люблять таргани, починаючи з себе. Вони підуть вікна, вони підуть.

Коли ми прийшли до нас, я був абсолютно проти нього. А щит був навпаки, категорично. У нас є сімейні відносини, вони базуються на принципах демократії, всі рішення приймають колективно. Навіть якщо хтось повинен бути загиблим в дупу для чогось, то навіть в цьому випадку питання спочатку ставляться до обговорення, то голосувати, а тільки потім - на ас. Так було прийнято рішення про кота на референдумі. В результаті більшість голосів, з мінімальним запасом одного голосу, виграна коаліція прокладки. Я проти. Без абсорбції. Два голоси до одного. Так це в основному ярмарок. Потік сто відсотків. Чи існує будь-яке шахрайство під час голосування? Я не можу сказати нічого, напевно, про це. Звісно, звісно! Пелюка була представлена на дільниці як спостерігача. Я не маю багато довіри в Petka. Немає довіри. Наприклад, вчора. Шкет просто прийшов з школи, мами Petkin. Чи не є хто-небудь вдома, вона хвилюється, що він єдиний, може Petka приїхати до нас? Звичайно, ви можете. Пригоди Petka як це, я Petka, де ваші ключі будинку? Ви навіть закрити квартиру? Він - Ой! І пішов він. Так що цей спостерігач не має куліну, я збираюся взяти його з носа, він не буде христим. Але це всі дійсно слова. Якщо ніхто не спійманий, будь ласка, знаю, як втратити. Припустимо приймати удари долі, і поводитися як законодержитель. Звичайно, можна п'ятити, бо ніхто не скасував свободу слова. Що таке протистояння. Ось і пити. І я живу з надії, що коли я отримую собаку, вони все ще кинуть.

У той же час у нас є кот.
Про кота
Кіт дивний. Чи не лука, просто його. Він ще не може бути лаком. Вони намагалися дати йому молоко, і він відчував, як він був мисливським для молока. Не може бути лаком. Шапки, курки, нічого. Як це зробити. Я застрягав язик і засипав його на носі. В результаті лиска навчилася ляпасу, але кішка не зробила.
Що ще? З'їдає багато. Лоти, привітні, очі закриті. Я дивився на ціль, я думав. Ноп. Закуска і харчування. Може бути їжа потрапляє в очі? Не знаю. Коли він їсть, він піднімається в чашу. На місяць тому, я піднявся чотири, тепер я виріс, два більше не підходять. Після їжі її лапи, вона licks з задоволенням. Але він ніколи не потрапляє в лоток з лапами. Він сидів на вузькій стороні, сходу і продумано дивиться на стелю. Наприкінці процесу він дивиться в лоток і здивує обличчя. Він занедбаний домішкою. І він буде так сердитися, поки він очищається. "Що ти хочеш від мене, ти filthy тварини?" Я запитаю. Він йде в лоток, виглядає всередині, і робить здивований обличчя. "Сім'я тут!"

Я також отримав погану звичку до ванної кімнати з власниками. Сісти вниз і дивитися. Імітує процес, він змащує себе. Потім він отримує, дивиться в лотку, і немає нічого. Він відразу здивує обличчя. «Що ні?» Я думаю, що він просто збирається дивитися деякі інші випробування. Чи варто взяти його до дитячого кішка психолога? Що таке вуаєристизм ми тут.

Сплячий на жорсткий. Я не знаю, я не експерт, але я шукаю його атипічні для котів. Ось диван, він м'який. А підлокітники і кути міцні. Він спить на шматку деревини. Або просто на підлогу. Коли я сидю на комп'ютері, я спати біля клавіатури. Він намагається поставити голову на руку. Це насправді собака звички. Чи знаєте ви, чому собака кладе голову на нозі? Таким чином, це кладеться на вашу руку для тієї ж мети. Я перемістив свою руку тихо, і він лікує, як тихо в сонці. Уві сні він занурить свої лапи смішними. Я взяв його один раз, і поставив його лапи спокійно до столу з вузьким стрічкою. А потім він побив на вухо. Я люблю хулі котів, це те, що я мав з дитинства.

У день до вчора він зникнув. Шкет з школи, але не кішка. Він зазвичай спить десь, я не доглядав, але коли він приходить, він працює, щоб зустрітися. Немає кота. Вони називають. Kiss-kiss-kiss! Назва проблеми. Шкет назвав його Nex. Я проти неї. Що таке ім'я? Чи можна сказати, що слово тричі поспіль? Що це навіть означає? Я не гона закликав кота. Він почав робити свою назву. Я хотів назвати Шмурдяк першим. Тоді Нештяк. Чому? Ніцца, красива, позитивна зачіска. Але він не відповідає одному або іншому або третій. Відповідає лише тоді, коли кормовий мішок з'являються.
Це був мішок. Немає кота. Ми перевірили всі місця, які він може спати. Немає! Виглядаємо під ванною. Перемістити холодильник. У квартирі немає інших брелоків, які він міг потрапити в квартиру, я просто зробив їх все. Добре, ми перевірили все, буквально все. Кожен квадратний метр житлового простору. Немає кота. Я навіть відкрив всю кухонну шафу і пральну машину просто в разі. Ні.

Я знайшов його через годину, від нещасного випадку, в пустелі. Сховавши там. Не в трахеші, але в маршах. З якого промиваємо підлогу. Звичайно це чистий. Ніжний кіт не підходить. А ти! Чи може хтось пояснити мені, чому кошеня, в абсолютно порожній квартирі, де я не хочу спати, знаходить сміття можна за туалетом, там потрапляє і влаштовує спальню?

Ми повернемося до цього. Я показаю скелета тиха спляча кішка. Я кажу, що це зробити. Ми зателефонуємо йому зараз в свою чергу, в якому ім'я він вийде з відра, і ми будемо називати. Shket коментує приходять. Вони називають. Він Nex! Я добро! І так далі, шість разів. Сила. І ось я. Я говорю, ти свиня! ЗАМОВИТИ! Всі права, покаже! Туман виходить з відра. Відповіді свині відповідають. Але ім'я свині вже береться. Ми називаємо свиню, яка забуває миття посуду.

Так ім'я все ще не зрозуміло. Відро навпаки. Зрозуміло, кішка потребує будинку. І ми вже вирішили. Вже завтра. У нас є матеріали. На сьогоднішній день в дизайні розвивалися лижі і Petka. Стоплясті фотографії в Інтернеті, скомпільовані та змащені. І гордо пропущено. Студія дизайну млинця. Але це дрібно. У будинку є проблема. І ось я хотів би запитати питання про досвідчених котів.
Ми зробимо це в домашніх умовах, без сумніву.
Де є гарантія, що він хоче жити в цьому будинку? Як пояснити йому, що його будинок тут і не в траві може за туалетом?
Це те, що я маю найбільші сумніви. Чи можна сказати мені, що робити?
У будь-якому випадку, завтра ми почнемо будівельні роботи. Затверджено плани, строки та фінансування.

Ми будемо тримати вас на сайті.

травень.

брелок

р.

Джерело: