Я влаштував магазин.

Ця історія має свої коріння в кам'яному віці.
Як тільки мавпа знизилася з пальмового дерева і зламала його хвіст, він відразу почав шукати теплу і затишну печеру, щоб лизати травму. З тих пір було виявлено першу згадку про облаштування, оформлення робочих кімнат і житлових квартир.
Майже те ж саме сталося в моєму випадку. Я знаю, що я мав змінити щось. Магазин продає штори і ламінат. І я вирішив зробити нішу гіпсокартону для ефектно великих і красивих штор.
Але це не про її...

32 зображень.

Я влаштував магазин.

Але оскільки гіпсокартон був замовлений з надлишком, я вирішив в той же час, щоб об'єднати місце продавця.
За продавцем була стіна, вішалка з непереборними дротами. Також був лічильник і фіксатор сигналу і залізні двері.

У задньому номері. Я використовував, щоб покрити всю цю красу декількома шарами штор. Очі не видно, що серце не боляче.

Фото

Я влаштував магазин.

Узгоджувати всі штори знищили непристойну полицю. Кондиціонер, ой піч. Підігніть стелю просвердлити на профільну стіну. Зареєструватися

Проводи були видалені і необхідні

Фото

Херсон

Фото

Я влаштував магазин.

Фото

Я влаштував магазин.

Нанесення листа гіпсокартону. Площа профілів - кріплення для телевізора. Я не вірю в телевізори, які висять без будь-якої арматури.

Фото

Я влаштував магазин.

Я закручений лист. За допомогою рівня, за попередніми вимірами, він приклеював тримач під вікном зомбі. Через отвір

HDMI дроту і 220 дроту
Фото

Я влаштував магазин. Габаритний зображення

Оздоблення гіпсокартону з цілою зоною

Фото

Я влаштував магазин. р.

Я працюю з моєю лопаткою на величезних проміжках, що призвело до того, що мій пасабизм.
Фото

Я влаштував магазин.

Я очистую старі шпалери. Я малюю стелю і стіни.
Фото

Я влаштував магазин.

Клей нові шпалери.

Фото

Я влаштував магазин.

Це де я починав нову фазу мого дебютного рішення.
Я поклав телевізор на місце і свердлила на стіну, (просвердлити точно до рейок, які під гіпсокартоном) невеликі кріплення, зроблені з залишків профілів.

Фото

Я влаштував магазин.

Моя ніжка - два сантиметри коротше переднього телевізора.

Фото

Я влаштував магазин.

Я ліплю їх в хаотичній моді. Головне, що вони потрапили в профіль.

Фото

Я влаштував магазин.

Потім на отриманих ногах закріплюють тонкі листи МДФ 8мм. Хоча ви можете зробити з простою фанери, я просто використовували те, що було необов'язково пилососом в шафі.
Не закривати ці листи тільки двері і місце, де знаходиться лічильник і сигнал.
На отриманій стіні я починаю за допомогою силіконового і термічного клею я починаю ліпити залишки ламінату, щоб бісер не дозволяв відкинути. метр три квадрати загалом.

Фото

Я влаштував магазин.

Технологія склеювання дуже проста. Наносити силіконові на спину ламінату і потім покласти пару гарячих клею крапок навколо кутів і центру. А потім швидко - швидко, щоб тепловий клей не встиг заморозити - наносимо ламінат на потрібне місце.

Фото

Я влаштував магазин.

Пункт – клей захоплюється прямо, але добре не тримається. Але силікон досить мертвий, але висихає більш ніж день. Як це висихає, ви можете бути впевнені, що нічого ніколи не знизиться.

16 мар

Я влаштував магазин. р.

Ламінат збирається такою ж системою, як на підлозі. замки в замок тільки знизу - до вершини.

17 мар

Я влаштував магазин.

Головне - закріпити першу смугу ламінату і дати її висихати, а решта піде як масло.
І за 40 хвилин, це те, що сталося.

18 років

Я влаштував магазин.

біля точки

Фото 19

Я влаштував магазин.

Потім з того ж МДФ я зроблю двері на петлі для всіх електричних функцій, які знаходяться на стіні.
Профіль Dostukova до рівня отриманої ламінованої стінки і покласти невеликі петлі на кружках з горіхами безпосередньо на профіль.

Фото

Я влаштував магазин.

Вставте отримані двері ламінатом, намагаючись потрапити в візерунок фактури. (Я не робив цього, і я зробив.) Нагадуємо, що я зробив структуру залишків.

21 мар

Я влаштував магазин.

Головне не забувати про зрізання замків знизу і верхньої частини ламінату. Так двері можуть вільно відкриватися.

22 мар

Я влаштував магазин.

Давайте перейдемо на різання нішу під телевізором.
Для початку зрізати приблизно. І коли він потрапив до кріплення, він вже використовував точні вимірювальні прилади. Лінія і рівень рулетки.

фото 23

Я влаштував магазин. р.

Коли розмір і положення екрана були точно розраховані, він задавав передбачувані місця з стрічкою фарби і позначив все на ньому. Потім правою на лицьовій стороні я бачив все з електричною щелепою.

фото 24

Я влаштував магазин.

До уваги. Перед тим як пити вікно, не забудьте покласти нове полотно з меншими зубцями. Наприклад, я використовував алюмінієвий файл. Запечена фарба скотч допоможе вам уникнути розтирання країв ламінату, так як ви її вирізати з лицьової сторони.

25 мар

Я влаштував магазин. р.

Тепер нехай до дверей. Прибуваємо однакові ноги з профілів на дверцятах.

26 мар

Я влаштував магазин.

Все інше в шаблоні. МДФ і ламінат.

27 мар

Я влаштував магазин. Габаритний зображення

Ущільнення дверей шпалерами. Шпалери на прасці - лоус, тому довелося клеїти всі краї з вигином і гумовим клеєм.

28 мар

Я влаштував магазин.

Склеюємо шпалери на решту стіну і кидаємо льодовий підсвічування між ламінатом і гіпсокартоном. Оздоблення.

фото 29.

Я влаштував магазин.

І ось так, як він вийшов.

30.

Я влаштував магазин.

Для чіткості фото... як це було і як воно стало.

31 мар

Я влаштував магазин.

Я не маю котів на роботі, тому я буду фотографію мого улюбленця.

32 кв.м.

Додано до [mergetime]13916130[/mergetime]
Ви можете розбити. Не забудьте. Я був мій перший раз справу з гіпсокартоном. Ідея і ідея і виконання є шахтою. Не від інтернету, але чисто від натхнення.

Я влаштував магазин.

Джерело: