Ця історія має свої коріння в кам'яному віці.
Як тільки мавпа знизилася з пальмового дерева і зламала його хвіст, він відразу почав шукати теплу і затишну печеру, щоб лизати травму. З тих пір було виявлено першу згадку про облаштування, оформлення робочих кімнат і житлових квартир.
Майже те ж саме сталося в моєму випадку. Я знаю, що я мав змінити щось. Магазин продає штори і ламінат. І я вирішив зробити нішу гіпсокартону для ефектно великих і красивих штор.
Але це не про її...
32 зображень.
Але оскільки гіпсокартон був замовлений з надлишком, я вирішив в той же час, щоб об'єднати місце продавця.
За продавцем була стіна, вішалка з непереборними дротами. Також був лічильник і фіксатор сигналу і залізні двері.
У задньому номері. Я використовував, щоб покрити всю цю красу декількома шарами штор. Очі не видно, що серце не боляче.
Фото
Узгоджувати всі штори знищили непристойну полицю. Кондиціонер, ой піч. Підігніть стелю просвердлити на профільну стіну. Зареєструватися
Проводи були видалені і необхідні
Фото
Херсон
Фото
Фото
Нанесення листа гіпсокартону. Площа профілів - кріплення для телевізора. Я не вірю в телевізори, які висять без будь-якої арматури.
Фото
Я закручений лист. За допомогою рівня, за попередніми вимірами, він приклеював тримач під вікном зомбі. Через отвір
HDMI дроту і 220 дроту
Фото
Габаритний зображення
Оздоблення гіпсокартону з цілою зоною
Фото
р.
Я працюю з моєю лопаткою на величезних проміжках, що призвело до того, що мій пасабизм.
Фото
Я очистую старі шпалери. Я малюю стелю і стіни.
Фото
Клей нові шпалери.
Фото
Це де я починав нову фазу мого дебютного рішення.
Я поклав телевізор на місце і свердлила на стіну, (просвердлити точно до рейок, які під гіпсокартоном) невеликі кріплення, зроблені з залишків профілів.
Фото
Моя ніжка - два сантиметри коротше переднього телевізора.
Фото
Я ліплю їх в хаотичній моді. Головне, що вони потрапили в профіль.
Фото
Потім на отриманих ногах закріплюють тонкі листи МДФ 8мм. Хоча ви можете зробити з простою фанери, я просто використовували те, що було необов'язково пилососом в шафі.
Не закривати ці листи тільки двері і місце, де знаходиться лічильник і сигнал.
На отриманій стіні я починаю за допомогою силіконового і термічного клею я починаю ліпити залишки ламінату, щоб бісер не дозволяв відкинути. метр три квадрати загалом.
Фото
Технологія склеювання дуже проста. Наносити силіконові на спину ламінату і потім покласти пару гарячих клею крапок навколо кутів і центру. А потім швидко - швидко, щоб тепловий клей не встиг заморозити - наносимо ламінат на потрібне місце.
Фото
Пункт – клей захоплюється прямо, але добре не тримається. Але силікон досить мертвий, але висихає більш ніж день. Як це висихає, ви можете бути впевнені, що нічого ніколи не знизиться.
16 мар
р.
Ламінат збирається такою ж системою, як на підлозі. замки в замок тільки знизу - до вершини.
17 мар
Головне - закріпити першу смугу ламінату і дати її висихати, а решта піде як масло.
І за 40 хвилин, це те, що сталося.
18 років
біля точки
Фото 19
Потім з того ж МДФ я зроблю двері на петлі для всіх електричних функцій, які знаходяться на стіні.
Профіль Dostukova до рівня отриманої ламінованої стінки і покласти невеликі петлі на кружках з горіхами безпосередньо на профіль.
Фото
Вставте отримані двері ламінатом, намагаючись потрапити в візерунок фактури. (Я не робив цього, і я зробив.) Нагадуємо, що я зробив структуру залишків.
21 мар
Головне не забувати про зрізання замків знизу і верхньої частини ламінату. Так двері можуть вільно відкриватися.
22 мар
Давайте перейдемо на різання нішу під телевізором.
Для початку зрізати приблизно. І коли він потрапив до кріплення, він вже використовував точні вимірювальні прилади. Лінія і рівень рулетки.
фото 23
р.
Коли розмір і положення екрана були точно розраховані, він задавав передбачувані місця з стрічкою фарби і позначив все на ньому. Потім правою на лицьовій стороні я бачив все з електричною щелепою.
фото 24
До уваги. Перед тим як пити вікно, не забудьте покласти нове полотно з меншими зубцями. Наприклад, я використовував алюмінієвий файл. Запечена фарба скотч допоможе вам уникнути розтирання країв ламінату, так як ви її вирізати з лицьової сторони.
25 мар
р.
Тепер нехай до дверей. Прибуваємо однакові ноги з профілів на дверцятах.
26 мар
Все інше в шаблоні. МДФ і ламінат.
27 мар
Габаритний зображення
Ущільнення дверей шпалерами. Шпалери на прасці - лоус, тому довелося клеїти всі краї з вигином і гумовим клеєм.
28 мар
Склеюємо шпалери на решту стіну і кидаємо льодовий підсвічування між ламінатом і гіпсокартоном. Оздоблення.
фото 29.
І ось так, як він вийшов.
30.
Для чіткості фото... як це було і як воно стало.
31 мар
Я не маю котів на роботі, тому я буду фотографію мого улюбленця.
32 кв.м.
Додано до [mergetime]13916130[/mergetime]
Ви можете розбити. Не забудьте. Я був мій перший раз справу з гіпсокартоном. Ідея і ідея і виконання є шахтою. Не від інтернету, але чисто від натхнення.
Джерело: