625
Який Париж став
22 фото та листи.
Автор Сергій Нікітський
2,2 км Часом почистити фотографії з моїх поїздок за кордоном. Я покажу вам щось, що ви ніколи не бачили.
3. У Після німецької окупації (вони не завдали шкоди місту, хоча Гітлер дав наказ про розірвання його на землю), Карл де Ґулл дав відомий виступ: «Пари розкоплені, Париж розірвав, Париж вичерпається, але Париж вільний!» Я вітаю вашу увагу на те, як свобода може негативно вплинути на людей.
4. У Ви можете забувати про безпеку.
5. Умань Після того, як це не дивно, поліція більше зацікавлена в тому, що вони мають на екрані iPhone.
6. Жнівень На хамперах елідивує запобіжники сміття
7. Про нас Іноді відчувається, що ви перебуваєте в столиці Арабського держави, не в Європі.
660644
8. У Обличчя типового француза
р.
9. Навігація Який Лувр став...
10. Навколо beggar ...
11. Люди продають все, що вони можуть: книги, старі журнали і т.д.
12. Люди не мають грошей на гідні автомобілі.
13.00 р. Тільки олігархи можуть дозволити машину тут - парковка на добу обійдеться 31 євро.
14. Тепер це називається g * немає мистецтва. Уг!
31377629
15.00 р. Там немає.
16.00 р. На ніч Париж стає бездомним чоловіком.
279145
17.00 р. У центрі міста на найдорожчих вулицях світу бездомних людей
18 років Багато дітей (фотозйомка по телефону)
19.00 р. У день миття дітей.
20. Де влада шукає незбиране. Не на них Путіна!
21. На ніч Париж затоплений гей-парами, які ходять тільки рукою. Це дрібно, але коли вони починають поцілунати всіх з всмоктуванням, я, як простий російський чоловік, відразу ж хочу, щоб витягнути штепсельну гвинтівку, але я забули боєприпаси в Росії.
22. Сучасна хамма і хамма Парижа не можуть стояти навіть пам'ятники.
Джерело:
Автор Сергій Нікітський
2,2 км Часом почистити фотографії з моїх поїздок за кордоном. Я покажу вам щось, що ви ніколи не бачили.
3. У Після німецької окупації (вони не завдали шкоди місту, хоча Гітлер дав наказ про розірвання його на землю), Карл де Ґулл дав відомий виступ: «Пари розкоплені, Париж розірвав, Париж вичерпається, але Париж вільний!» Я вітаю вашу увагу на те, як свобода може негативно вплинути на людей.
4. У Ви можете забувати про безпеку.
5. Умань Після того, як це не дивно, поліція більше зацікавлена в тому, що вони мають на екрані iPhone.
6. Жнівень На хамперах елідивує запобіжники сміття
7. Про нас Іноді відчувається, що ви перебуваєте в столиці Арабського держави, не в Європі.
660644
8. У Обличчя типового француза
р.
9. Навігація Який Лувр став...
10. Навколо beggar ...
11. Люди продають все, що вони можуть: книги, старі журнали і т.д.
12. Люди не мають грошей на гідні автомобілі.
13.00 р. Тільки олігархи можуть дозволити машину тут - парковка на добу обійдеться 31 євро.
14. Тепер це називається g * немає мистецтва. Уг!
31377629
15.00 р. Там немає.
16.00 р. На ніч Париж стає бездомним чоловіком.
279145
17.00 р. У центрі міста на найдорожчих вулицях світу бездомних людей
18 років Багато дітей (фотозйомка по телефону)
19.00 р. У день миття дітей.
20. Де влада шукає незбиране. Не на них Путіна!
21. На ніч Париж затоплений гей-парами, які ходять тільки рукою. Це дрібно, але коли вони починають поцілунати всіх з всмоктуванням, я, як простий російський чоловік, відразу ж хочу, щоб витягнути штепсельну гвинтівку, але я забули боєприпаси в Росії.
22. Сучасна хамма і хамма Парижа не можуть стояти навіть пам'ятники.
Джерело: